Şimdi Ara

ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.102
Cevap
42
Favori
187.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @ALPAMPA Subway Surfers'i indirip denedim akıcı bir şekilde oynanıyor hocam oyuna girme sorunu da yok. Siz bir güncelleyin cihazı isterseniz öyle deneyin tekrar.
  • 2 Adet farklı olarak editlenmiş xbmc apk. dosyası
    Merak eden ve yüklemek isteyenler için.
    link:http://dosya.co/w8axkvsw71zr/XBMC.rar.html

    Dosya içindeki
    Beyond xbmc MK908 mini android cihazın içinde
    VidOn.me TV apk ise CS918S cihazın içinde yüklü olarak gelmiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halilyild -- 12 Nisan 2014; 17:37:26 >
  • halilyild kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler paylaşımınız için. Yalnız farklı derlenmiş uygulamalar aynı performansta çalışmıyor, donanım uyumsuzluğu yaratabiliyor. En uygun derlenmiş uygulama cihazın içinde otomatik gelen xmbc uygulaması. Bunu da belirteyim dedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sah!n

    Hangi oyunlarda oluyor acaba? Ben de deneyiyim bir kontrol edelim. Kumandadan da sorun olmaması lazım. Kapama tuşuna basınca kapanıp, cihazda kırmızı ışık yanması gerek tekrardan kapatma tuşuna bastığınızda cihazın direk açılması gerek. Güncel yazılımı tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.
    Xbmc'de iptv hiç denemedim ben iptv uygulaması ile izliyorum bazen de sopcast kullanıyorum.
    Server derken cccam mi iptv serverdan mı bahsettiniz?




    benim de aynı sorun var kapatırken kırmızı düğme kapatıyor ama açarken fişi çekip tekrar takmak zorunda kalıyorum acaba neden olabilir bulursan bana da haber verirsen sevinirim aynı şekilde bende bulursam seni haberdar ederim yeni yazılım da yukledim ama birşey değişmedi.
  • Arkadaşlar Sopcast uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. Her türlü illegal/legal yayını bu uygulama sayesinde donmasız-takılmasız ücretsiz seyredebilirsiniz. İspanya ligi, ingiltere ligi, şampiyonlar ligi, uefa, süper lig vs vs.. Tabi bunlar illegal olduğu için buradan paylaşamıyorum fakat pm atın yararlanacağınız web sitelerini yazayım. İlgisi olan vardır belki.

    Sopcast için link:http://download.easetuner.com/download/SopCast.apk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 12 Nisan 2014; 18:44:18 >
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    hocam ben çözemedim ya oyunları bir türlü başlatamıyorum.vergiğiniz ip tv programınıda beceremedim kullanmayı açmadı linki, ama ip tv linkimi izleyeceğim bir programa ihtiyacım var. xbmcd dreambox olayını internette görmüştüm başaramadım.
    sanırım en önemlisi oyunlar şimdilik maalesef olmuyor açma kapama tuşu kapatıyor açmıyor, ekran tam tv ekranına sığmıyor gibi sorunlarım var.ek yazılım falan kuracakmıyım acaba ilk aldığım hali yardımcı olursanız sevinirim.
  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam bana bu dopcast ile ilgili bilgileri gönderebilir misin ?.ben de izlemek isterim uygulamayı kurup...teşekkürler
  • ALPAMPA A kullanıcısına yanıt
    Pm attım. Cihaz bu cihaz değil mi eminiz?

     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ


    Iptv programını play store'dan aratıp yükleyebilirsiniz. Programla beraber mx player kullanmanızı tavsiye ederim. Bir kaç adımla basitçe anlatayım.

    1- Programı kurun(iptv).
    2-http://www26.zippyshare.com/v/21503168/file.html bu dosyayı indirin ve not defteri ile bilgisayarda düzenleyin. Linkleri nereye yazacağınızı yazdım. İsterseniz kanal adlarını da düzenleyebilirsiniz.
    3- Düzenledikten sonra dosyayı cihaza atın. İsterseniz usb belleği takın bellekte dursun fark etmez.
    4- Iptv programını açın ve add playlist'e tıklayın. Sonra select file diyin otomatik tarama yapacak ve attığınız dosyayı seçin.
    5- Kanallar listelenecektir. Buradan istediğinizi izleyebilirsiniz.

    Oyunlar bende sıkıntı çıkarmıyor diğer arkadaşlar da denerlerse iyice öğrenmiş oluruz, onunla beraber kumandadan açıp kapamada da sorun yok yüksek ihtimal cihazı güncellediğinizde düzelecektir başka bir şey şuanda aklıma gelmiyor.
    Ekran ayarı için mboxsettings uygulamasını açın display bölümü altında display position kısmından ekranınıza göre ayarlayabilirsiniz.

     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ




  • Sa arklar bir kac sorum olacak bende cihaz almayı düşünüyorum 50 inc lg plasma smart tv var ne tavsiye edersiniz bu cihaz işime yarar mı bir de digitürk play uygulaması calışıor mu
  • DJ_CILGIN D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. İşinize yarar mı derken beklentilerinizi daha da açarsanız net yardımcı olabiliriz. Digiturk play çalışıyor evet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 13 Nisan 2014; 0:49:48 >
  • beklentilerim biraz net bir görüntü şuan kullandıgım cihaz cok iyi sayılmaz bana net bir görüntü ve lig tv sezonluk paketim var onu kullanmak yeterli gibi ayrıyeten ip tv ile desteklerim
  • DJ_CILGIN D kullanıcısına yanıt
    Net bir görüntü verir, iptv destekler, sezonluk paketinizi kullanabilirsiniz.
  • şu an kullandıgım cihaz sunny at 14700 pekte begenmiyorum yeni bir cihaz alacagım bu android cihazlar gözüme carptı bide bunlardan hariç 2 tane var next pandora atlanta smart g4 bide bu 3ünün arasında kaldım sence içlerinde göze batan hangisi donnım yönünden pekte anlamıyorum yani
  • DJ_CILGIN D kullanıcısına yanıt
    Donanım yönünden bizim cihazlar bu saydığınız 2 cihazı tekme tokat döver. Fiyatıyla da uçan tekme atar arkasına bakmaz öyle söyleyeyim
  • tamam teşekkürler nerede bulabilirim bunu alayım ben bunu :D
  • DJ_CILGIN D kullanıcısına yanıt
    Ben buradan almıştım: Link
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sah!n

    Ben buradan almıştım: Link

    teşekkürler ilgilendiğin için kardeş




  • Sah!n kullanıcısına yanıt
    değerli arkdaşım öncelikle bana zaman ayırıp sorunlarımla ilgilendiğin için teşekkür ederim adım adım sorunları çözmeye başladım.Sayende görüntüayarlarını
    çözdüm.ip tv izleyebiliyorum verdiğin program ile.Ancak oyun ile ilgi dıkıntılar devam etmekte mesela subway surf oyunu için açılıyor tap to play yazısı çıkıyor
    mausumda var bir türlü başlatamıyorum.açma kapama işide çözülmedi güncellemek istiyorum yazımı ama nasıl yapacağımı bilemedim bir yerden mi indirip
    kuracağım acaba.belki güncellersem sorun çözülür...ilgin için teşekkür ederim yardımlarını bekliyorum...sağol...
  • cihazın uydu yayınlarındaki hd kanallarda çok nadir olmakla birlikte sd yayınlarda sıkça ve rahatsız edici derecede titreme oluyor. aranızda böyle bir problemle karşılaşan veya nedenini çözümünü bilen var mı acaba?
  • @ALPAMPA Çok tuhaf anlamadım neden oyunlarda öyle yaptığını bir türlü. Cihazı bir güncelleyin siz en başından daha sağlıklı olur.http://yadi.sk/d/OiU1J6a7Lo8Pz buradan yazılımı indirin, rardan çıkarıp içindeki dosyaların belleğe yada cihaza atın. Menüden Upgrade'e gelin. Local upgrade seçin oradan bir zip dosyası görünecek ona tıklayıp yazılımın otomatik kurulmasını bekleyin.

    @cceviz Siz de buradaki Auto output ayarını devre dışı bırakıp 720p yada 1080p yada i seçeneklerini sırayla deneyin. Hdmi ile bağlanıyorsanız 480 ve 576 seçeneklerini seçmeyin, düzeltmek için av kabloyla bağlamanız gerekebilir.

     ANDROİD DVB UYDU ALICISI YURT DIŞI DESTEK BÖLÜMÜ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sah!n -- 13 Nisan 2014; 18:48:17 >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.