Şimdi Ara

Dersaneye Gitmeden Üniversite Nasıl Kazanılır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
9
Favori
4.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler ben de gidip gitmeme konusunda danismak istiyorum size , ygs iyi gecti tahminen 15 bin civari gelicek , lys temel var fakat fizik haric fizikte kotu durumdayim , dershaneye gidiyordum sene basindan beri acikcasi pek bir faydasini gormedim suan da eksigim cok oldugu icin kendim calismak istiyorum ama dedigim gibi fizik 0 , haftada 1 saat fizik ozeli ve evde calismayla halledilir mi ne dusunur tavsiye edersiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dersanelerin onemli bi ozelligi kismen gitmek zorunda oldugunuz icin sizi ders calismaya zorluyor olusudur. Ornegin haftasonlari evde dikkatinizi dagitacak seyler varken ders calismaya calismak dersaneye gidip herkesle beraber ders dinlemekten daha zordur.

    Ama ben cok kararliyim cok da hirsliyim dersen kaynaklari alip evde kendin calisabilirsin. Muhtesem buyuk farklar olmaz dersaneye gidenlerle aranda. Ama yine de Turkiye genelinde olan Zaman denemeleri, Toder, Ozdebir tarzi denemelere girmeni oneririm.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani


    quote:

    Orijinalden alıntı: LuckyDay

    quote:

    Orijinalden alıntı: 35İzmirli35

    11. sınıfım şuan seneye malum sınav var . Hedef Bilgisayar Mühendisliği :) Mümkün müdür acaba ? Dersane olmadan kitap felan alsam yeterli olur mu ?

    ailemi ikna edebilseydim kesinlikle dersaneye gitmeyecektım bence zaman + para kaybı tammamiyle gereksiz nitekim şimdi -lerini daha iyi görüyorum

    Biraz karışık yazmissin hocam biraz aciklarmisin dersanenin mı zararını gördün ?

    bence dersanenin -leri para kaybı zaman kaybı , dersanede ben konu öğrenemiyordum bilmiyorum öğrenebilenler var mı ben eve gidip bir de o konuya kendim çalışıyordum haliyle sıkılmam artıyordu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babywolf -- 31 Mart 2014; 20:30:50 >




  • Eğer benim gibi dersi derste değilde kitaptan çalışarak daha iyi anlıyosan hiç gitme. Ben hiç gitmedim ama dersane olmayınca disiplini sağlamakta zor biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigcıvadra

    Eğer benim gibi dersi derste değilde kitaptan çalışarak daha iyi anlıyosan hiç gitme. Ben hiç gitmedim ama dersane olmayınca disiplini sağlamakta zor biraz.

    Nereyi kazandın abi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben geçen sene mezun oldum geçen sene dershaneye gittim.TM yim geçen sene türkçe sosyali çok iyi halletmiştim eksiğim matematik ve geometriydi.Dershaneye gitmek yerine eksik oldugum bu derslerden özel ders aldım tanıdık hocadan bu sene yg5 de 20k oldum ama dershaneye gitseydim eminim yapamazdım cünkü geometrim sıfırdı ve özel ders cok acayip geliştirdi çok katkısı oldu.Eğer senin de böyle bi durumun varsa benim gibi yapabilirsin ama MF olduğun için bence dershaneye gitmek gerekli bana göre bu dönem çok iyi kasıp seneye derece grubuna veya 2.sınıfa girersen sağlam dershanelerde önün açık olur
  • Aklımda hala soru işaretleri var ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • ben kendim hazırlandım ki devlet memuruyum çoğu zaman eve yorgun argın geldim . hukuk kazandım. sıkı bir şeklde hazırlanırsan çok iyi puanlar yapabilirsin, ben kendi adıma çözumlü kitaplardan çalıştım ve inanılmaz faydasını gördüm
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egitimyolu

    FLASH DERSHANE
    YÜKSEK DERSHANE ÜCRETLERİ, DERSHANELERE GİDİP GELİRKEN ÇEKİLEN YOL EZİYETLERİ, OKULLARIN EĞİTİMDEKİ YETERSİZLİKLERİ BİR ARAYA GELİNCE NEDEN BU DERSHANE İMKANLARINI BİZ İNTERNET ORTAMINA TAŞIMAYALIM DEDİK.

    MERHABA ARKADAŞLAR; YÜKSEK DERSHANE ÜCRETLERİ, DERSHANELERE GİDİP GELİRKEN ÇEKİLEN YOL EZİYETLERİ, OKULLARIN EĞİTİMDEKİ YETERSİZLİKLERİ BİR ARAYA GELİNCE NEDEN BU DERSHANE İMKANLARINI BİZ İNTERNET ORTAMINA TAŞIMAYALIM DEDİK. BÖYLECE HEM AİLE BÜTÇELERİNİ ALT ÜST EDEN DERSHANE MALİYETLERİ MİNİMUMA İNECEK HEM YOL YORGUNLUKLARININ GETİRDİĞİ VERİMSİZLİK ORTADAN KALKACAK HEM DE SİZLERİN BİLGİYE DAHA KOLAY VE ZAHMETSİZCE ULAŞABİLMESİ SAĞLANACAKTI. İŞTE BU AMAÇLA BAŞLADI FLASH DERSHANE PROJESİ. ALT YAPISINDAKİ YAZILIM VE SUNDUĞU İMKANLARLA BİR PORTAL OLUŞTURULMASI HEDEFLENDİ. SADECE BİR DERSHANE DEĞİL AYNI ZAMANDA SOSYAL VE KÜLTÜREL BİR ORTAM OLMASI PLANLANDI. BU AMAÇ DOĞRULTUSUNDA İÇERİK ÇALIŞMALARI BAŞLADI VE DEVAM EDİYOR. EĞİTİMLE İLGİLİ HER TÜRLÜ HABER VE BİLGİYE ULAŞMANIN YANINDA BİR ÇOK  E KİTAPDA BU SİSTEMDE YERİNİ ALACAK İLERDE... PRO VE GOLD ÜYELERİMİZİN İMKANLARI İSE SAYMAKLA BİTMEZ BİR HALE GELECEK. ŞİMDİLİK ÖNCELİĞİMİZİ EĞİTİME VERDİK. SİZLERE SUNDUĞUMUZ BU FİYATLAR SİTENİN GELİŞİMİ İÇİN HARCANACAK VE NE KADAR ÇOK ŞEY ÜZERİNE EKLENİRSE EKLENSİN FİYATLAR ASLA ARTTIRILMAYACAKTIR. ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ İMKANLARI KISITLI HERKEZE ULAŞABİLMEK. GÜNÜMÜZÜN TEKNOLOJİK İMKANLARINDAN FAYDALANARAK, MADDİ İMKANSIZLIKLARIN YANI SIRA YEREL İMKANSIZLIKLARDAN DA KAYNAKLANAN FIRSAT EŞİTSİZLİĞİNİ HER ANLAMDA ORTADAN KALDIRMAK, EN AZINDAN BU ANLAMDA ÖRNEK OLMAK BİR YOL AÇMAKTIR. O NEDENLE BİLGİDE SAKLAMIYORUZ BU İŞİ YAPMAK İSTEYEN HERKEZLE BİLGİ VE TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞABİLİRİZ. BU AMAÇLAR DOĞRULTUSUNDA YÜRÜRKEN CENABI HAK BİZİ, SİZLERE KARŞI UTANDIRMASIN. SİZLERE DE HEDEFLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA YÜRÜRKEN YAR VE YARDIMCI OLSUN.

    http://www.xticaret.com/xticaret/?1582_43973


     Dersaneye Gitmeden Üniversite Nasıl Kazanılır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bal gibide kazanılır :D MKÜ Tıptayım bu sene. ilk senemdi + Anadolo lisesi
  • Bi hocamın dediği gibi evde 4 saatte anladığın şeyi dershanede 1 saatte anlarsın , ama sonuçta anlarsın oturup o defterin başında ter dökmeden dershanede bi işe yaramıyor. Konu anlatımlıları al çalış. Mezunsan bi saatte yada 2 saatte anlamışsın sıkıntı yok , zaman sıkıntısı yok , altından kalkarsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer mezun olsaydın kesinlikle git derdim. Tabi ilk 20k istiyorsan git derdim. Ama hedefin ortalama bir hedefse ve okula da gidiyorsan dersaneye hiç ama hiç gerek yok. Dersanenin 2,5 tane avantajı vardır. 1. si birebir alırsın anlamadıgın konunun püf noktalarını öğrenirsin. 2. si bol bol denemelere girersin ve yarım avantajı ise bir sürü kitap verirler. Yarım avantaj dedim çünkü verilen kitapları çözmezsen onun bir avantajlığı kalmaz. İlk iki avantajı okulda halledersin. Son yarım avantajı ise dersaneye vericeğin 3-4 bin tl parayla halledersin. O parayla piyasadaki tüm kaynakları çok rahat satın alırsın. :)
  • Ben dershanesiz hazırlanarak 75k dan 20k ya çektim.(MF3)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Michael Westen

    Eğer mezun olsaydın kesinlikle git derdim. Tabi ilk 20k istiyorsan git derdim. Ama hedefin ortalama bir hedefse ve okula da gidiyorsan dersaneye hiç ama hiç gerek yok. Dersanenin 2,5 tane avantajı vardır. 1. si birebir alırsın anlamadıgın konunun püf noktalarını öğrenirsin. 2. si bol bol denemelere girersin ve yarım avantajı ise bir sürü kitap verirler. Yarım avantaj dedim çünkü verilen kitapları çözmezsen onun bir avantajlığı kalmaz. İlk iki avantajı okulda halledersin. Son yarım avantajı ise dersaneye vericeğin 3-4 bin tl parayla halledersin. O parayla piyasadaki tüm kaynakları çok rahat satın alırsın. :)

    Mezuna kalırsam kesinlikle gidicem zaten de hedefm de zaten ilk 15 20 k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dersaneye gitmeden ilk 100 e girebilirmiyim sıkı çalışma ile
  • Dershaneye gitmedim. Tm3 13 bin yaptım. ( hamda 9bindi )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

    Ben dershanesiz hazırlanarak 75k dan 20k ya çektim.(MF3)

    Öncelikle tebrik ederim.1-2 sorum olacaktı.
    1-Yapamadığınız soruları kime çözdürdünüz?
    2-Ders çalışmaya ne zaman başlamıştınız?
    3-Günde ortalama kaç saat çalıştınız?
    4-Sene içinde sıkılma durumu oldu mu?
  • Merve D. kullanıcısına yanıt
    1-Genellikle çözümlü kitap kullandım.Zaten piyasada bolca çözümlü kitap var.Çözümlü olmayan kitaplar içinse bolca whatsapp grubuna katıldım.Orada mutlaka çözen oluyor.Ha birde dh var tabi.
    2-Ağustosta başladım.
    3-Sabah 8-9 gibi başlayıp, akşama kadar yayıla yayıla çalışırdım.Saat 7 gibi çalışmayı bırakırdım genelde.Ortalama 5-6 saat çalıştım diyebiliriz.
    4-Başlarda olmadı ama lys ye son 1 ay kala cidden bunaldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polene Alerjisi Olan Arı -- 2 Ağustos 2014; 15:02:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

    1-Genellikle çözümlü kitap kullandım.Zaten piyasada bolca çözümlü kitap var.Çözümlü olmayan kitaplar içinse bolca whatsapp grubuna katıldım.Orada mutlaka çözen oluyor.Ha birde dh var tabi.
    2-Ağustosta başladım.
    3-Sabah 8-9 gibi başlayıp, akşama kadar yayıla yayıla çalışırdım.Saat 7 gibi çalışmayı bırakırdım genelde.Ortalama 5-6 saat çalıştım diyebiliriz.
    4-Başlarda olmadı ama lys ye son 1 ay kala cidden bunaldım.

    Hangi okuldaydn peki hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.