Şimdi Ara

Castlevania 2 DLC'si Bulundu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Genel olarak incelemelerden çok yüksek notlar alamayan Castlevania: Lords of Shadow 2 henüz bitmemiş gibi gözüküyor.

PC versiyonunun dosyalarını karıştıran bazı oyuncular, ek içerik bölümünde, oyununun "Revelations" modunu oynamak için bir seçenek buldular.  Ayrıca biraz daha araştırma ile "Revelations" hakkında bir açıklama dosyası da bulundu.

Açıklama metinlerinden öğrendiğimiz kadarıyla, yeni DLC sayesinde Alucard ile oynayabileceğiz. Yeni komploları açığa çıkarırken, bir yandan da Alucard'ın nasıl Dracula'nın hikayesine dahil olduğunu öğrenebileceğiz. Bu sayede oyunda ismi geçen ve bir rolü olan Alucard'ın hikayesini görebilecek, oyun sonunda aklımızda kalan ceaplanmamış bazı sorulara dair bilgiler edinebileceğiz.

Tabi ki henüz resmi olarak bir açıklama olmadı. Ayrıca oyunun satışlarının da bu DLC çıkışını etkileyeceği tahmin ediliyor. Ama Konami ve Mercurysteam oyunun hayranlarını memnun edecek bir şeyler yapacak gibi gözüküyor.

• Castlevania 2 DLC'si Bulundu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altunuz -- 2 Mart 2014; 9:48:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bazen PS2, PS1, Dreamcast, Sega Mega Drive zamanlarını özlüyorum. Sadece oyunu alırdık. DLC felan çıkmazdı. Sonra yeni oyun için beklerdik. Bu DLC olayını hiç sevemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetalpertr

Bazen PS2, PS1, Dreamcast, Sega Mega Drive zamanlarını özlüyorum. Sadece oyunu alırdık. DLC felan çıkmazdı. Sonra yeni oyun için beklerdik. Bu DLC olayını hiç sevemedim.

Aynı zamanda 1080p mi 720 mi, 60 fps mi 30 mu gibi süper salakça meseleler de yoktu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.