Şimdi Ara

PES 2014'ün Yeni Data Pack Güncellemesi Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Yeni oyun motoruna geçmesinin ardından pek de beğeni toplayamayan Pro Evolution Soccer 2014, yeni güncellemesine kavuştu. PES 2014 için yeni bir Data Pack güncellemesi yayınlandı. Oyunun ücretsiz sunulan bu yamasında kadrolar kış transfer dönemi sonrasına güncelleniyor. Ayrıca yeni kramponlar, forma tarzları ve futbol topları da PES 2014'e eklenmiş durumda. Güncellemeyi ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

• Link verebilir misiniz?
  • kimse oynamıyoki boşuna uğraşmışlar :)
  • uzun süredir oynamayanlar için söylüyorum bundan önceki güncellemeyle oyun oldukça iyi bir hale geldi. bu güncellemeden sonra da daha iyi olacaktır. bence bir deneyin derim. oynanış oldukça toparlamış.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • pes 14ü ılk oynadgnda goruntuyu bır gördüm pastel boya gibi .. Hemen alt f4. Fıfa ya basladım yıllar sonra. Gol atmak zor. Yavas ama alıscaz.
  • Bunun yerine pes13 e transfer yaması yapılsaydı daha iyi olurdu..
  • adamlar 1 ay sora dünya kupası oyunu çıkaracaklar bunlar yamayı yeni getirmiş..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna giriyoruz online giriste hep sorun cikiyor sitesinden giris yapiyorum sorun olmuyor oyunda giriyorum sifre veya kullanici adi hatali diyor

• umutlar pes 15 e kaldı 14 ara geçiş bir yapımdı umarım fox engine ile harika işlere imza atarlar sonuçta bize yarayacak

• Futbol oyunu denirse cevabım tabiki de pes
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.