Şimdi Ara

ASUS GTX760 DirectCU II O.C. vs. SAPPHIRE R9 270X TOXIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler aralarinda fiyat farki olarak 20TL asus gtx760 fazla. Sizce hangisini almak daha mantikli olur? Kullananlar yorumlarink alabilir miyim? Alicagim kasa corsair 400r veya 300r toxic in sığacağıni dusunuyorum .

SAPPHIRE :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11217-02-40g-r9-270x-toxic-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71326 661 TL

ASUS :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600 680 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 1 Mart 2014; 16:59:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Denk kart sayılırlar neredeyse. Keyfe kalmış diyebilirim . Ama ben 400R kullanıyorum toxicin sığacağından şüpheliyim kullanan birinden öğrenmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

Denk kart sayılırlar neredeyse. Keyfe kalmış diyebilirim . Ama ben 400R kullanıyorum toxicin sığacağından şüpheliyim kullanan birinden öğrenmek lazım

Gercekten mi? o kadar buyuk mu ?

• 400r = 316mm
    Toxic = 308mm

Ama güç girişleri sıkışır mı sıcaklığı etkiler mi bu soruları kullanana sormak lazım
  • 760 al keyfine bak. 760 daha iyidir asus olunca özellikle. 20 lira için riske değmez :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burcumlop2

400r = 316mm
    Toxic = 308mm

Ama güç girişleri sıkışır mı sıcaklığı etkiler mi bu soruları kullanana sormak lazım

Corsair 750d mi alsam ama oda cok pahali be . 450tl kasa 350 psu 800tl tutatacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 1 Mart 2014; 17:15:23 >
  • GTX660Ti'ın dengi R9 270X değil miydi bu durumda GTX760 daha iyi olmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

GTX660Ti'ın dengi R9 270X değil miydi bu durumda GTX760 daha iyi olmakta.

Karsilastirma var orada ve de bu toxic versiyon sapphire'in.

• quote:

Orijinalden alıntı: Candance

quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

GTX660Ti'ın dengi R9 270X değil miydi bu durumda GTX760 daha iyi olmakta.

Karsilastirma var orada ve de bu toxic versiyon sapphire'in.

Tabi ama bazen çekirdek hızları yanıltıcı olabiliyor o sebepten sordum eğer bu versiyon için 3DMark, Unigie ya da Valley benchmarklar varsa onlara da bir göz at sonra sıkıntı çıkmasın.
  • Gtx 760 al bu ikilemi bende yasamistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

Gtx 760 al bu ikilemi bende yasamistim

Cod : ghost oynadiniz mi gtx760 ile?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Candance -- 1 Mart 2014; 18:02:36 >
  • quote:

quote:

Yok en kasacak oyun olarak crysis 3 oynadim. I7 930 @3.62 ile ultrada sifir sıkıntı ile oynadim

• quote:

Beyler aralarinda fiyat farki olarak 20TL asus gtx760 fazla. Sizce hangisini almak daha mantikli olur? Kullananlar yorumlarink alabilir miyim? Alicagim kasa corsair 400r veya 300r toxic in sığacağıni dusunuyorum .

SAPPHIRE :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/sapphire-11217-02-40g-r9-270x-toxic-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=71326 661 TL

ASUS :http://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-gtx760-dc2oc-2gd5-gtx760-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-256bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66600 680 TL

Bir Asus hayranı olmamama rağmen böyle bir durumda kesinlikle toxic öneririrm çünkü atık kartlar aklımı alıyor.

• quote:

quote:

quote:

Yok en kasacak oyun olarak crysis 3 oynadim. I7 930 @3.62 ile ultrada sifir sıkıntı ile oynadim

Pekala o zaman cod : ghost da ultra akıcı şekilde oynarim

• Ama acelen yoksa biraz dhaa biriktirip r9 280x veya gtx 770 alabilirsen daha iyi olur

• quote:

Ama acelen yoksa biraz dhaa biriktirip r9 280x veya gtx 770 alabilirsen daha iyi olur

Tek ekran karti almicam komple sistem yenilicem. O yuzden topluda fazla oluyor.

• quote:

quote:

Ama acelen yoksa biraz dhaa biriktirip r9 280x veya gtx 770 alabilirsen daha iyi olur

Oyleyse hocam gtx 760 al ilerde yetmeyince bir rane daha alir cross yaparsin veya zaten 3 sene garantisi var 2 yil sonra 1 yil daha garantili bir sekilde satar para ekler daha iyi birsey alirsin

• quote:

quote:

quote:

Oyleyse hocam gtx 760 al ilerde yetmeyince bir rane daha alir cross yaparsin veya zaten 3 sene garantisi var 2 yil sonra 1 yil daha garantili bir sekilde satar para ekler daha iyi birsey alirsin

Oyle yapalim gtx760 aliyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.