Şimdi Ara

Thief'in Konsollar ve PC Arasındaki Grafik Karşılaştırma Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •      Bugün piyasaya çıkan Thief'in bir karşılaştırma videosu IGN tarafından yayınlandı. Oldukça ayrıntılı olan bu karşılaştırma videosuna baktığımızda hangi platformun daha iyi göründüğünü anlayabiliyoruz.
     
          Oyunun PC ve yeni nesil sürümlerinde ayrıntılara girdiğimizde çok önemli grafik farkları görüyoruz. Garrett'ın giysisi ve ellerine baktığımızda yeni nesil sürümleri gerçekten de oldukça ayrıntılı görüyor. Ayrıca ışıklandırma da yeni nesil (ve tabi PC) sürümlerde açıkça daha kaliteli. Bu arada Xbox One sürümünde renk paleti PC ve PS4'ten oldukça farklı. Bazı oyuncular Xbox One sürümünün renk paletini daha çok beğeneceklerdir.
     
        Xbox 360 ve Playstation 3 sürümlerinde de oyun deneyimi olarak herhangi bir fark olmasa da ayrıntı konusunda bu iki sürüm oldukça geride kalıyorlar. Oyunun Xbox 360 sürümünün PS3 sürümünün de gerisinde kaldığını söyleyebiliriz.
     








  • PS4 ile PC arasında bir fark yok gibi duruyor X1 da ise keskinliğe çok fazla yüklenmişler bu da nesnelerin tırtıklı gözükmesine neden olmuş yanılmıyorsam Microsoft güncelleme ile bu sorunu düzelteceğini söylemişti sonra o güncelleme ertelendi bence acilen el atmaları lazım gözü rahatsız edecek biçimde keskinliğe abanmışlar. Gördüğüm kadarıyla PS4, PC ile birlikte en iyi grafiği sunan platform olmuş.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc ve ps4 benzer görsellik sunmuşlar xbox one ise 900p ve AA olmamasından dolayı çevre detaylarını gizlemek için renk paletinde koyu renkler seçmişler kapkaranlık bazı yerlerde önünü bile görmediğin kısımları var.
  • Pc farkını yine konuşturmuş.PS4 de gayet başarılı.
  • Valla banamı öyle geldi bilmiyorum ama sanki oyun PS3'te xbox 360'tan daha iyi duruyor.Her iki konsolada sahibim buradan hangisine alacağıma karar verebilirim herhalde.
  • oyun ps4 ve pc de gayet basarılı denildiği gibi keskinlik konusunda xbox one a çok yüklenmişler eski nesil konsollara gelince ps3 xbox 360 dan daha iyi bir grafik ortaya koymuş
    yeni nesil ve eski nesli bu oyunla karşılaştırmakla olmaz çünki bütcesi düşük bir oyun ve eski nesil de ps3 de çokta güzel oynanır bunun için ps4 de veya xbox one a almaya gerek yok ama the order 1886 ryse son of rome gibi oyunlarla yeni nesil grafikler gayet net anlaşılıyor sanırım daha beklicez iyi oyunlar...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu Xbox ONE daki renk paleti farkı NFS Rivals, Battlefield 3, Ghosts vs... gibi birçok oyunda aynı bu THİEF teki gibi daha canlı. Ama lütfen bana biri bunu açıklasın Allah rızası için. Bu durum XBOX 360 ile PS3 arasındaki birçok oyundada bu şekildeydi. Bu durumu nasıl başarıyor XBOX yani Microsoft. Hayır anlamadığım birde PS4 donanım olarak çok güçlü Xbox ONE biraz daha zayıf deniliyor her forumda. Ama karşılaştırma videolarında hep Xbox ONE daha canlı. Lütfen sevgili editörler yardımcı olurmusunuz bu konuda bana çünkü PS4 almak istiyorum ama bu karşılaştırma videolarınıda izleyince kafam çok karışıyor Xbox ONE alasım geliyor. Acaba sadece ışıklandırmaya bakıp değerlendirmektemi hata yapıyorum yoksa diğer detaylarda XBOX ONE ve PS4 kalitesi aynımı? Lütfen bilen biri yardım etsin bu düşüncelerime... Şimdiden TŞK ederim herkese.
  • BSC Misafiri B kullanıcısına yanıt
    5 platformdan yalnızca One'da daha koyu tutulmuş grafikler. Bunun da sebebi yukarıda arkadaşın açıkladığı olaydır.

    Derdin renk paleti olsun, alırsın TV kumandanı parlaklığından renklerine kadar dilediğince oynarsın.

    Sen oyunlara bak. Xbox exc. oyunları mı yoksa PS exc. oyunları mı seni çekiyor. Gerisi fasa fiso.
  • bu oyun pc'de opengl mi dx mi kullanıyor? sanki opengl kasmışlar xo için yetiştirememişler gibi geldi...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bu Xbox ONE daki renk paleti farkı NFS Rivals, Battlefield 3, Ghosts vs... gibi birçok oyunda aynı bu THİEF teki gibi daha canlı. Ama lütfen bana biri bunu açıklasın Allah rızası için. Bu durum XBOX 360 ile PS3 arasındaki birçok oyundada bu şekildeydi. Bu durumu nasıl başarıyor XBOX yani Microsoft. Hayır anlamadığım birde PS4 donanım olarak çok güçlü Xbox ONE biraz daha zayıf deniliyor her forumda. Ama karşılaştırma videolarında hep Xbox ONE daha canlı. Lütfen sevgili editörler yardımcı olurmusunuz bu konuda bana çünkü PS4 almak istiyorum ama bu karşılaştırma videolarınıda izleyince kafam çok karışıyor Xbox ONE alasım geliyor. Acaba sadece ışıklandırmaya bakıp değerlendirmektemi hata yapıyorum yoksa diğer detaylarda XBOX ONE ve PS4 kalitesi aynımı? Lütfen bilen biri yardım etsin bu düşüncelerime... Şimdiden TŞK ederim herkese.


    Çok koyu renkler istiyorsan TV den parlaklığın dibine vur sonrada karanlıkda giderken önünü bile göreme.Eğer dikkat ettiysen xbox one her türlü kötü grafiklere sahip sadece o koyu renkler insanların gözünü yanıltıyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • Xbox'da yine TV ayaı nedir bilmeyenleri kandırma cabaları, dayamışlar kontrastı azaltmışlar gamayı alın size oyun, görebilirseniz...

    Komedi ya, insanlar zaten bu ayarları TV'lerinde yapabiliyor neyin kandırmacası bu? 900p olmasıda AA eksikliklerini direk yansıtmış ekrana.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • en iyi görüntü pc de gözüküyor. yeni nesil konsollar arasındaki tercih ise tamamen zevk meselesi bence daha koyu renkler thief oyununun atmosferini daha iyi yansıtıyor bu yüzden XO derim ama başkası ps 4 ün renk paletini beğenir onu tercih eder bu seçim meselesi. ama şu varki her ikisindede aa eksikliği göze çarpıyor. XO da biraz daha fazla
  • Pc de garfikler harika PS4 de fena değil helal

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PS4 ilk sahnede PC'den daha fazla efekte sahip.Xbox One bildiğin cilalanmış versiyon o kadar da makyaj olmaz.AA desen yok sadece hafif kontrast ve aydınlık ayarıyla cilalamışlar bildiğin.PC'ye diyecek laf yok zaten.
  • XBOX ONE ın renk paletini daha iyi buldum .900p olması AA eksikliğini arttırmış ancak, sharpening filtre kaldırıldı Şubat guncellemesi ile daha yumusak gorunmesini sağlıyor .Eski nesil ile şindiki nesil arasında ise uçurum farklar yok .PS3 e alınıp oynanır ,yeni nesil bir oyun grafiği yok oyunda .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Andam ne karşlaştırmş be canmı sıkan ps4 le pc benzerliği

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu oyunu oynamak istesem

    önce xbox one da sonra pc de sonrada ps4 te oynardım

    xbox ona renk paleti çok iyi ps4 çok soluk pc ise ikisinin arasında

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox One en iyi gözüken taraf şahsımca. Renkler kesinlikle daha oturaklı daha bir hoş duruyor. PS4 ve PC arasında pek bir fark göremedim. Zaten 5'ini yanyana koyduğunda tek farklı XBone versiyonu gözüküyor oda renklerden dolayı. Current gen versiyonlarında da detay farkı var.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu nesilde Xbox 360 renk paletiyle PS3'u tokatlamişti yeni nesilde de boyle devam edecek gibi gozukuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xbox One

    Bu nesilde Xbox 360 renk paletiyle PS3'u tokatlamişti yeni nesilde de boyle devam edecek gibi gozukuyor.


    lol.anca renk paletiyle tokatlar

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.