Şimdi Ara

Castlevania: Lords of Shadow 2 Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drakula asırlık uykusundan uyandı, ölümsüzlükten kurtulup huzurlu bir mezar bulabilmek için yollara düştü! Castlevania: Lords of Shadow 2, ilk oyunun ulaştığı seviyeyi yakalayabilmiş mi, yoksa tökezlemiş mi?

• Yuh ne cabuk
  • baya hızlısınız bu sefer bide genel puan biraz garip olmuş gibi grafik ve ses hiç etkilememiş :D

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Günümüz dünyasında geçmesine kesinlikle kötü gözle bakmıyorum. Castlevania serisinin bütün oyunlarını oynadım. Bazılarını PSX'de bazılarını NES'de bazılarını da emulatörle PC'de ama oynadım. Yeni bir soluk getirmiş bence. Ayrıca bilen bilir, gotik mimari stillerini biraz şehirde kullanmışlar ki bence çok hoş görünüyordu. Belli ki anlatacak bişeyi kalmayan yapımcılar eskileri ısıtıp remake oyun tadında önümüze koymak istememişler.
    Lakin anlatılan onca oynanabilirlik sorunu ciddi biçimde can sıkıyor. DMC'nin PC versiyonunda da vardı illallah ettiriyordu.

Görselleri çok beğendim ama hala Tomb Raider kalitesinde değil. Özellikle detay yaklaşımlarda kötü gözüküyor (örnek: saç ve saçların gölgeleri berbat)

Birde video hangi platformda oynanarak çekildi onu merak ettim. PC mi XBOX mı?

Bence herşeye rağmen bu oyun oynanır. İnceleme için teşekkürler.

• şu sitenin genel puan mantığını çözdüğüm gün göğe ericem.
  • yihhhuuuu
  • sadece grafik ve ses çok iyi olmuş keşke film yapsaydınız :D oyunda en önemli etken oynanabilirlik bana göre bu oyunun oynanabilirliği kötü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Komiktir ki ortalama 7,5 puana sahip oluyor oyun 6,0 değil !
  • Millet casuala bağlamış illa ateş edilecek nokta gidilecek yer 1 şekilde gösterilecek, PS1 ve 2'de oyunlarda gideceğin yolları göstermiyorlardı. Bazen oyun içinde aynı bölgelerde dönüp duruyorduk, oyuncun bulması için çeşitli ipuçları eklenirdi. O tip oyunlar eskide kaldı diyecekler, Alışdığınız kendinden trainerli oyunlara bulmaca için anahtar lazım, anahtarın yerini göstersin, Yolu kaybettin yolu göstersin, Düşmanları duvar arkasından yerini göstersin sonrada Castlevania: Lords of Shadow 2 genel puanı çek ordan 60 point...

Döner kamera olmamış, takip edilecek yol o noktaya gitmeden belirmezmiş, 1 zahmet kamerayı çevirinde yolu bulmaya çalışın,

• 3 kere doya doya oynadığım lord of shadow.
    2 ci oyunu oynamayarak aklımda hep bir gabriel olarak kalacaksın .
    Açıkçası oyun bulmaca öğeleri ile de önpilana çıkan unsurları vardı En azından incelemede hiç bahsedilmiyor . :(

Ve eski oyuna dâir hiçbirini yenilikçi etkiyi göremedim yeni oyunda görmedim . Yazik olmuş .

• Artık oyunları 5-15 yaş gurubu için yapıyorlar galıba
    Nereye gitmeni ne yapmanı gosteren şeylerden ıbaret olmaya başladı
    1.oyunu çok guzeldı ama bunu fena çuvallamışlar

• Oyunun istediği şekilde yapmadığım için bölümü geçemiyorum demişsiniz de orada o nöbetci elemana yarasa atıp elektrik sistemini tamir eden elemanın vücuduna girerek oradaki kolu aşşağı indirecektiniz,fare olarak dolaşıp bu kapıdan gidemiyorum demeniz çok saçma çünkü her oyunda bu böyledir rpg degilki bu, oyunun sizden istediği şey anlattığım gibi kolu aşşağı indirmek,fare olarak geçince ne olacak oyunu fare olarak bitirin bari :D, oradaki eleştirinizi tam olarak anlayamadım ya da manasız buldum diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Şubat 2014; 22:41:05 >
  • on numara inceleme olmuş, daha önce hiç deneme fırsatım olmadığı bir oyunu incelemesini keyifle izledim, kendinizini aşmışsınız talha hocam. puanlama da gayet yerinde olmuş.

• sondaki hareketi yaratık parmağıyla yapsaymış daha iyi olurmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

<b>Komiktir ki ortalama 7,5 puana sahip oluyor oyun 6,0 değil !</b>

İsimsiz kahramanında dediği gibi ortalama hesaplamasında bir hata var
    :D

• Allah'tan 40 yapar demedin Talha abi.Sizin bu puan ortalaması nasıl hesaplanıyor merak etmeye başladım doğrusu.

• Yanlış hesaplama yapıldığını görünce ben:

• intel nokia yapınca seviyorsunuz...
    kojima yapınca sevmiyorsunuz
    adama kafadan cod4mw yi god of war verince üstüne yerine bir şey koyamıyor oyuncuda yapımcıda..
    alıştırmıyacaksın yada
    zamana yaya yaya..yağını çıkararak..
    vericeksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 27 Şubat 2014; 22:00:50 >
  • Yahu anlayamayacak ne var puan ortalamasını. Orada grafik, ses ve oynanabilirlik puanları "en önemli" unsurlar olarak verilmiş. Genel puanı etkileyen en önemli 3 unsur. Buna karşın genel puanı etkileyen ve orada puanı görünmeyen faktörler de var.
    Örneğin oyunun uzunluğu, verdiğiniz paraya değip değmediği, yenilik getirip getirmediği. Serinin adına yakışıp yakışmadığı. Karakterlerin oturaklı olup olmadığı.
    Senaryo kalitesi. Sunum, diyaloglar... vs vs vs
    Bunların hiç biri grafik, ses veya oynanabilirlik ile ilgili değildir, ama genel puanı etkiler.
    Adamlar kalkıp her konuda puan verecek değiller ya.
  • Yahu patron 6 deyince herkes peşinden 6 diye sürükleniyor. Yıllarca GOW'u bize servis ettiler 6 oyun hep aynı oynanış.Buna kimse itiraz etmedi. Oyundaki hikaye sürükledi bizi. Sanırım LOS 2'nin hikayesi iyi değil. Bu da oyuncunun çabucak soğumasına sebep oluyor. Bu tür oyunlarda hikaye çok önemli.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.