Şimdi Ara

Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle program bana aittir, kodlanmasından tasarımına kadar bir dizi işlemi ben yaptım. Özellikle windows phone 8 işletim sisteminin iphone ve androidin aksine bir çok stream video formatını desteklememesi yüzünden çoğu insanın daha önce emek verip yaptığı uygulamalar şuan çalışmadığı için ve insanlar bundan şikayet ettiği için böyle bir uygulama geliştirme kararı aldım aylarca süren uğraşlar sonucu bu uygulamamı yapabildim.

Uygulama özellikleri

İsim

HdTv

Windows Mağaza İndirme Linki
    www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/hdtv/093ac3cb-8898-4859-a134-f9786182c3f3

Açıklamalar

Hd Tv, Türk tv kanallarını canlı olarak, kaliteli ve akıcı bir şekilde izleyebileceğiniz mobil televizyon uygulamasıdır. Hd Tv sayesinde canlı yayını duraklatabilir, daha sonra izlemeye kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.
    Uygulama içinden ya da mağazadan olumlu değerlendirmeler yapılması durumunda, uygulamaya istekleriniz doğrultusunda yeni özellikler eklenecektir.

Onun dışında arkadaşlar programın eksiklerini beğenmediğiniz yönlerini burda ve mağazada yazarken lütfen üslubunuza dikkat edin, bir program geliştirilirken çok emek harcanıyor, özellikle diğer canlı tv yapan arkadaşların mağazada aldığı adapsız yorumlar üzerine böyle bir uyarı yazma gereği duydum.

Update 2.0

*Cnbc-e tv uygulamasında aldığımız olumlu yorumlar üzerine uygulamamızın kanal sayısını arttırarak "Hd Tv" adıyla güncelleme yaptık.
    *Tüm kanallar sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
    *Uygulama ikonu değiştirildi, tasarım düzeltildi.
    *8 adet sinema kanalı eklendi

Update 2.1
    *Kullanıcıların istekleri dikkate alınarak yeni kanallar eklendi bazı kanallarda donma sorunları giderildi
    *Yayın akışları eklendi
    *Uygulama ikonu basitleştirildi.
    *Kanallar kategorilere ayrıldı, spor,haber,belgesel,müzik,çocuk kanalları eklendi.

Programı kısaca çalışmasını gösteren video( arkadaşlar 10fps ile kayıt yapmışım yavaşlık o yüzden )

https://www.youtube.com/watch?v=kWEhijGTU2I

Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor Canlı Tv programı Atv,Star,Show,Kanal d,Cnbc-e çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk148a -- 5 Mart 2014; 13:14:45 >

• Yabancı dizi izlemek için Android ve iOS'da bir sürü kaliteli uygulama var. Dizi konusunda özellikle WP8 büyük sıkıntı. Dizimag'de kapandı. Böyle bir uygulama yapamaz mısın?
  • Emeğinize sağlık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emegine saglik kanallar aciliyor umarim zamanla acilmamazlik yapmaz :) goruntu kalitesi hakkinda bir yorum yapmiycam wp8 de kanallarin acildigina dua ediyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: insunwetrust

Yabancı dizi izlemek için Android ve iOS'da bir sürü kaliteli uygulama var. Dizi konusunda özellikle WP8 büyük sıkıntı. Dizimag'de kapandı. Böyle bir uygulama yapamaz mısın?

Yapılır ama yasal değil, sizde biliyorsunuz ki dizimag bu yüzden kapatıldı ve sahibi mahkemelik oldu. Windows phoneda uygulama yüklemek sadece mağazadan indirme yapılabiliyor, yani oraya öyle bir uygulama paylaşmak ilerde başıma bela açabilir. Eğer dışardan yükleme yapılsaydı bi şekilde paylaşılıp anonim olarak uygulama geliştirilebilirdi.

Ama şöyle birşey olur, uygulama içine video bulucu, indirici bir eklenti yapılır arama ile kullanıcı kendi bulur kendi indir yada uygulama içindeki playerla izler, sorumluluk onda olur belki o şekil bir uygulama olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: mstfakar1

Emeğinize sağlık

Teşekkür ederim sizlerin destekleri oldukça geliştirmeye devam edeceğim.
  • Harikasın dostum . Başka uygulamalar ile bekliyoruz seni WP8 GELİŞİYOR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Film Bitmez ( Show Tv )
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu arada 5 Yıldız!

• quote:

Orijinalden alıntı: eren..34

Bu arada 5 Yıldız!

Sağ olasın dostum :), ya aslında bundan sonra ne yapsam diye düşünüyorum yani insanların en çok wp8 kullanırken neye ihtiyacı var onu öğrenmem lazım. Mesela arkadaş karasal yayınları açacak radyo uygulaması istedi bir başkası müzik uygulaması istedi vs..
  • mk148a kullanıcısına yanıt
    Dediğin gibi, ikincisi daha mantıklı. Dizimag kapanınca bu dediğin yapılmıştı, arşivlere yönlendiren bir site açılmıştı. Tek yaptığı arşivlere yönlendirmekti. Yasal bir sorumluluğu da yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk148a

quote:

Bu arada 5 Yıldız!

Sağ olasın dostum :), ya aslında bundan sonra ne yapsam diye düşünüyorum yani insanların en çok wp8 kullanırken neye ihtiyacı var onu öğrenmem lazım. Mesela arkadaş karasal yayınları açacak radyo uygulaması istedi bir başkası müzik uygulaması istedi vs..

Haklısın ihtiyaca göre yapmak daha mantıklı Oyun falan yaparsan süper olur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mk148a

quote:

Bu arada 5 Yıldız!

Haklısın ihtiyaca göre yapmak daha mantıklı Oyun falan yaparsan süper olur

OYun olayı artık bir kaç üst level olursam olr yani, çok zor iş gibi geliyor şuan bana.

• fm radyo uygulaması yapabiliyorsan eğer kesinlikle yapmalısın, wp8 in radyo arayuzu ve kullanımı saçma kere saçma.
  • emeğine sağlık hocam,ios taki jasmine programı gibi arka planda youtube uygulamasından şarkı dinlemeyi sağlayan bir uygulama çok faydalı olur.(markette var mı bilmiyorum hafta sonu wp li cihazım olacak)

• Program içinde çalma listesi oluşturabileceğimiz bir mp3 Player ve arşivi geniş bir yabancı dizi izleme programı. Şu an öncelikli olarak aradığım programlar bunlar. Listen diye bir program var mp3 olarak gayet güzel ama çalma listesi oluşturamıyoruz.

• mk148a kullanıcısına yanıt
    Peki hocam nasıl kolayınıza gelirse.Ama şu an en büyük eksik bana göre arka planda çalışan YouTube uygulaması.İnternette dolaşırken müzik dinleyeceksiniz süper bir şey ya

• quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

fm radyo uygulaması yapabiliyorsan eğer kesinlikle yapmalısın, wp8 in radyo arayuzu ve kullanımı saçma kere saçma.

Aynen

• Teşekkurler denedim çalışıyor kalitede gayet iyi bu tarz programlar kullanmasamda, onun haricinde kaliteli bir yabancı dizi uygulaması gerekiyor markete.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şekilsiniz ya

Teşekkurler denedim çalışıyor kalitede gayet iyi bu tarz programlar kullanmasamda, onun haricinde kaliteli bir yabancı dizi uygulaması gerekiyor markete.

Yasal olsa yaparız birşeyler, bakalım belki kılıfa uydurursak olur birşeyler :)
  • yabancı dizi izleme uygulaması olsa tadından yenmez. İhtiyacımız bu :) Bu arada 5 yıldız.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.