Şimdi Ara

Winrar ile Parçalı Film Dosyalarını İzleme (Resimli Anlatım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Winrar ile bölümlenmiş (Part1 - Part2..) Film dosyalarını normalde izleyebilmemiz için bölünmüş dosyaların tümünü indirip aynı klasör içine atıp açarak izleyebiliyoruz ancak bununda bir pratik yolu var.

Diyelimki bir film indiriyoruz ve film dosyası 8 part-bölüm halinde ve biz bu 8 bölümün sadece bir parçasını indirdik,bu bir bölümü izleyip filmin kalitesini öğrenebiliriz.

Şimdi Winrar ile bunu nasıl yapacağımızı anlatalım;

RAR halindeki sadece birinci bölümünü indirdiğimiz dosyamıza çift tıklayıp açıyoruz,karşımıza aşağıdaki resimdeki ekran çıkıyor,

Ekranda işaretli gördüğümüz "Dizine Çıkart" seçeneğine tıklıyoruz.

Ardından karşımıza aşağıdaki ekran çıkacak,

Bu bölümde 1 Nolu yer filmimizin RAR'dan çıkacağı-açılacağı hedef dizindir,belirleyeceğiniz yeri seçin,2 Nolu yerdeki "Bozuk Dosyaları Koru" kutucuğunu işaretli hale getirin ve ardından "Tamam" butonuna basın.Film dosyamızın Part1-Bölüm1'i açılmaya başlayacak ancak sonra sizden Part2-Bölüm2'yi isteyecek,bu ekranda aşağıdaki gibi olacak,siz burada "İptal" butonuna tıklayın,hata mesaj ekranı çıkacak bunu kapatın

Bu işlemden sonra sizin belirlediğiniz dizine filmimizin Part1-Bölüm1'inin açılmış olduğunu göreceksiniz,artık filminizin bu bölümünü diğer bölümlere gerek duymadan izleyip,filmin kalitesi hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Kolay Gelsin.

• Daha önce verilmişti yine de eline sağlık

http://forum.donanimhaber.com/m_7950065/mpage_1/key_//tm.htm#7964064
  • yaw çook teşekkür ederim... bunu bi yolu olmalı diyordum.. varmış yaw...
  • yabende sinir oluyodum 4 part filmin 1 parçası bile olmasa izlenmiyodu sağol hemşerim
  • yaw hocam şimdi denedim ama olmadı yaw
  • eline sağlık dostum
  • ewet geçen gün ögrenmiştik...

bayağı iyi bişi nede olsa şuandaki gibi 14 partlık bir film indiriyorum nasıl olduğunu bilmeden görüntü kalitesinin indirmeye cesaret edemezdim dogrusu en azından bir parcasını görmek adına güzel bir uygulama..!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: engineer21

yaw hocam şimdi denedim ama olmadı yaw

arkadaşlar deniyorum ama olmuyor... bi yardım edin...
  • winrar 3.6 bu konuda daha başarılı..
    vlc player le oynatılabiliyor.. yada encode ederseniz sorunsuz mplayer clasicle de çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.