Bildirim
MMO Canavarı - Bölüm 28

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
oyunun amacı level 90'a ulaşmak mı o.O oyun sınır levelden sonra başlıyor tam olarak zaten
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
wowdaki olay iyi olmuş. Kasmak isteyen kasar istemeyen de abuk subuk yerlere para vereceğine blizzarda versin. yol su elektrk olarak geri döner para hiç olmazsa. -
Wow oynamadım ama şimdi 89 levelsek yine 60 dolar mı vereceğiz ?
Bir de eklemek gerekirse bu cuma TES Online beta testi 3 günlüğüne herkese açık olacak. Oyunun sitesine üye olup aşağıda verdiğim key ile beta tester olup, oyunu indirebilirsiniz.
P4AWTWGYR5JGYL3WE9H3
iyi oyunlar
Wow da lvl 90 kasmak ve questleri bitirmek işin eğlenceli kısımlarından biri ama amacı kesinlikle değil :)
Arkadaşlar "amacı" demedim, "amaçlarından biri" dedim. Sonuçta oyunda Level 90 ya da 85 olmadan hiç bir şey başlamıyor biliyorsunuz.
Video için teşekkürler Beril Hanım. Severek takip ediyoruz...
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X