Şimdi Ara

BMW E34 Kasa Merkezi Kilit Arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
3.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    1993 model e34 kasa 5.20 i aracım var merkezi kilidinde bi arıza var bir türlü tamirciler bulamadı. Arıza, aracımı kilitlediğim zaman araç tekrar açılıyor kumanda dan açma tuşuna tekrar basıp kilitleme tuşuna bastığım zaman kilitleniyor.
    bu aracımdan daha önce 1991 modeli vardı bu arızaya benzer bi arıza onda da vardı sadece onun farkı açam işleminide kilitleme işleminide iki kere yapıyordum yani açıyordum kilitliyordu tekrar açtığımda açıyordu, kilitlerkende kilitliyordum açıyordu tekrar kilitlemeye bastığımda kilitliyordu. önceki aracımda kapı kilit karşılığını değiştirdim düzelmişti.
    bu aracımda bütün kapı kilit karşılıkları çalışıyor (tavan lambasından kontrol ediyorum) bu arızanın neden ne olabilir acaba



  • Benimde ilk arabam 2008 de 95 model bir e34 tü aynı sıkıntı benim arabada da vardı bir kaça yere gösterdim olmadı sanırım sıkıntı immobilizer den kaynaklı olabilir.Herkes anlamıyor bu işten fazlada kurcalatmaya gelmiyor.
  • Hocam merhaba,

    Problemi çözebildiniz mi? Benim e34 aracım da aynı problemi veriyor üstelik ben hiçbir şekilde kilitleyemiyorum. Her kilitlememde kendiliğinden açılıyor.

    Saygılar.
  • Bu sıkıntı gm modül uyumsuzluğundan kaynakliymis sanirim bizde al buda olur deyip eski modele yeni modül yeni modele eski modul takmislar arizaya çözüm arayan arkadaşlar etk dan doğru modülü bulmanız lazim ayni sorun ile uğraşıyorum doğru modülü buldum kilit sistemi tek seferde kilitliyor ama araç açılmıyor modül arızalı olabilir eski model araçtan söküldü bilginiz olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.