Şimdi Ara

GOLDEN ARMY - KanKa LiG - ÖDÜLLÜ BF4 5vs5 Domination Turnuvası (Güncellendi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
4
Favori
1.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GOLDEN ARMY KANKA LiG - TAF CLAN ev sahipliği ile Türkiye'nin En Büyük Klanlarının destekleri ve katılımları ile düzenlenecek Turnuvada mücadele edecek takımlar 5vs5 olacak şekilde Domination modunda oynanacaktır.

Turnuva tüm klanların veya küçük grupların BF4 oyunu ile birlik beraberlik ve kardeşlik adına oyunda eğlenmesi amacı ile düzenlenecektir.

= LiG Tanımı ve Yapısı =

Battlefield 4 oyunu için bol miktar da Turnuva çeşitti var. Bu çeşitliliğin içinde tüm oyuncuların daha aktif olacağı her daim bir yarışın içinde olacağı bir yapı olan LiG modelini turnuvamız için belirledik. Bu yapı hepimizin günlük hayatta alışık olduğumuz ve çoğumuz büyük bir hayranlıkla sürekli takip ettiğimiz Futbol Liglerine benzemektedir. Kazanın puanlar aldığı beraberliklerin puan aldığı, tüm takımların bir birleri ile mücadele ettiği bir turnuva olacak.

= Katılım Bilgileri =

Turnuvaya katılacak takımlar en az 5 oyuncuya sahip olmalılar. Bir oyuncu sadece 1 takım ile turnuvaya katılması gerekmektedir. İsteyen takımlar yoğun maç trafiğinden dolayı yedek bir oyuncu ile başvuru yapabilirler. Bu oyuncular LiG başlamadan kayıt esanasında belirtilmek zorundadır.

Her bir Takımın kendine has isim ve Logosu olmalıdır. Takımın bir tane kaptanı olmalıdır. Bu kaptanın görevi maç programlarında ön hazırlıkları yapmak maçları olmadığı zamanlar da diğer takımların maçları var ise o maçlarda hakem görevi ile bulmak zorundadır.

= Maç Şartları = (Mevcut Şartlar Diğer Klan Yöneticileri ile konuşulup ufak revizyonlar görebilir)

Maçlar 5 kişi bir taraf 5 kişi diğer taraf, 4 kişi hakem ve 1 kişi Twitch Yayını yapacak kişi ile toplamda 15 kişinin servera katılımı ile olur.

Bir Maçın başlaya bilmesi için en alt sınır 4 bir taraf, 4 diğer taraf ve 2 Hakem ve 1 Yayıncı kişi ile olur.

Yedek oyuncusu olmayan bir takım 4 vs 5 şekilde maça çıkabilir.

Maç yapacak takımlar için özel oda olacak ve imkan dahilinde yanlarına iletişim için bir görevli verilecek. Hakemler ve Yayıncı arkadaş da özel başka bir odada olacaklar. Bu kişilere de bulabilirsek görevli atayacağız. Hakemlerden en tecrübeli kişiye Server admin hakkı verilecek ve bu kişi maçları başlatacaktır. Maç esnasında oyunun kontrolünü hep elinde tutması gerekecektir.

Maç saati hazır olmayan takımlara ceza puanları verilir. (Sürekliliği olan durumlar da LiG den atılır ve Tüm Maçları Mağlup sayılır) (TFF de Ankaraspor olayı gibi)

= Maç Kuralları =

Kurallar ESL yapısına benzeyecek ama şuan da netleşen bir kural henüz yoktur. Tüm oyuncuların fikirleri doğrultusunda kurulları oluşturmayı hedeflemekteyiz.

= Maç İtirazları =

Yine kuralların içeriğinde gelecek bazı itiraz modelleri ile Maç öncesi sonra gibi bir kaç model daha gelecek. Kuralların devamı olarak bu itiraz hakları da güncellenip yayınlanacaktır. İtirazlar kısmına fikir olarak eklenecek olursa Rallilerde olduğu gibi Komiserler raporu ile maç sonucu yayınlanabilir.

= LiG Destekçilerimiz (Sponsorlar) =

Tüm Klanların Logoları ve siteleri LiG boyunca kullanılacaktır. Klanlar harici olarak Donanım Haber paylaşım yerimiz olduğundan Logo ve Site bilgilerini göreceksiniz. Bireysel olarak veya Firmanız olarak LiG'e sponsor olabilirsiniz. Sponsor olacak Bireysel Kişiler veya Firmaların tüm reklamları paylaşılacak olunup LiG'e verecekleri destek ve katkıdan dolayı tüm biz oyuncuların gönüllerinde yer edineceklerdir.

* Kurumsal Sponsorlar *

OETECH Solutions (Endero7)

........

........

** Bireysel Sponsorlar **

........

........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 28 Şubat 2014; 11:08:34 >

• Bu mesaj takımlar ve maç takvimleri için ayrılmıştır.
  • Turnuva LIG usulü olup her takım diğer takımlar ile maç yapacak şekilde organize edilecek. Puan tablosu, ve maç takvimleri bu konu altın da ve sitemizin KANKALiG düğmesinin altında yayınlanacaktır. Eleme usulü ile yapılan maçların yerine bu şekilde yapılması tüm takımların uzun süre turnuvadan zevk alması hedeflenmektedir.

Ödül olarak birşeyler olacak ama şuan da kesinleşen ve netleşen bir ödül yoktur.

Turnuvaya katılan takımlar kendi aralarında Takım Lideri seçmeleri de önemle rica olunur. Ayrıca Tüm takımlardan maç hakemleri belirlenecek olunup maç sırasında Spector olarak diğer takımların maçlarına girecekler. (Kendi maçlarına değil :) )

Maç için 2 tane server şuan için var gözüküyor. Yoğun program olabileceğinden diğer klanların serverları da maçlar için tahsis edilebilir.

Katılacak takımlar kendilerine has olacak şekilde (basit te olsa) LOGO yaparlarsa çok iyi olur.

Daha önceki Turnuvamızdan örnek maç trafik ve puan tablosu
    http://taf-clan.net/index.php/kankalig/squad-rush-2vs2-ac-k-sezon

Şimdiden katılan veya organizasyon da görev alacak herkese teşekkür ederim.

• Vinewood kullanıcısına yanıt
    Akşama TS de olup Burak ı kapman gerek :D

Sanırım baya bi taliplisi olacak

Bende şuan için Timu sadece var gibi gözüküyor oda TIM-END takımından dolayı
  • Vinewood kullanıcısına yanıt
    Ender abiye talip çok valla acele etsen iyi edersin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

Ekran kartı yok pc de , cumaya kadar Ts ye giremiyeceğim . sen yer tut abi bana :)

o zaman bence sen kesin bizim Paşa ile olursun. Onun da pc de anakart yok anca haftasonuna gelir o da :D

Burada Rocco ve bende de yeni aldığımız ekran kartları yok ya neyse :D Yaralıyor sol yanımdan zaten açmamak lazım :Dhttp://www.taf-clan.net/index.php/forum/32-hardware-mania-al-sat-takas/5630-asus-r9-280x-dc2t-graphic-issues-grafik-sorunu

Bu kart konusunun devamını arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_88509211/f_//tm.htm buradan yapalım. Bu konu sadece Turnuvaya özel kalsın ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero7 -- 26 Şubat 2014; 15:34:42 >

• Hayırlı uğurlu olsun turnuvanız Ender,umarım güzel ve zevkli maçlar olur.Bu arada ekran kartına uzuldum ve adamların davranışlarına kızdım .Bu Asuslar bazen böyle nane mollalıklar yapabiliyorlar ,BF3 MP oynarken benim GTX580 tam oyunun en zırt yerinde Directx hatası veriyordu bezdirmişti beni,sonradan 7870 GHZ edition almıştımda rahatlamıştım.Arkadaşa Sapphire R9280X Toxic aldık BF4 oynuyor onda bir problem yok gayet memnun ,neyse benim AMD kart olarak ilk tercihim Sapphire dir ,neden dersen adamlarda polemik olayı yok hemen birebir değişim var.
  • AL3ATROS kullanıcısına yanıt
    Saolasın Mehmet :) partiye sizi de bekliyoruz tüm takımlarınızla toplanıp gelin beraber çok eğlenceli bir organizasyon yapacağız.

Ekran kartı için Asus aldığıma da alacağıma da bin pişman oldum deme öyle sapphire filan diye Rocco toxic alacaktı adamı kandırdım Asus patladı onda da :D Daha önce bende Sapphire kullandım uzun süreler ve gayet memnundum. Stokda olmadığı için en yakın Performans da Asus da var diye lanet kartı aldım ve bu durumdayım. Bu duruma düşünceğimi bilseydim Çizgiden 2 hafta ekran kartı gelmesini bekleyeceğime 2 hafta sapphire stok bekleseydim daha iyidi.
  • İnşallah bir şeyler yapmaya çalışırız bir konuşmak lazım arkadaşlarla .Kart meselesine gelince yeni nesillerden bir tanede ben alacağım ama BİTCOİN olayı belimizi büküyor piyasada kart yok olan yerdede pahalı inşallah ben alıncaya kadar dolarda düşer biraz
  • AL3ATROS kullanıcısına yanıt
    Yok dostum yok sakın değiştirme ekran kartını vallah kalırsın ekran kartsız.
    http://forum.donanimhaber.com/m_88509211//tm.htm#88514462 son mesajım çok şey anlatıyor pişmanlıklarımla ilgili :)
  • Adama ihtiyacı olan ya da toplasip takim kuracak olan varsa burdayım baya keyifli geçer organize olunursa tam teşekküllü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık, umarım yeterli katılımla emeklerinizin boşa çıkmayacağı güzel bir organizasyon olur. [TURK] CLAN olarak 1 yada 2 ekiple katılabiliriz. arkadaşları toplayıp duyuralım. isimler netleştiğin de kayıtları yaptırırız.
    Server konusunda desteğe ihtiyacınız olursa çekinmeden bildirin GOLDEN ARMY adı altında hemen ihtiyaç duyulan slot sayısınca açarız bir tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arcadius -- 26 Şubat 2014; 20:16:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcadius

Elinize sağlık, umarım yeterli katılımla emeklerinizin boşa çıkmayacağı güzel bir organizasyon olur. [TURK] CLAN olarak 1 yada 2 ekiple katılabiliriz. arkadaşları toplayıp duyuralım. isimler netleştiğin de kayıtları yaptırırız.
    Server konusunda desteğe ihtiyacınız olursa çekinmeden bildirin GOLDEN ARMY adı altında hemen ihtiyaç duyulan slot sayısınca açarız bir tane.

Saolasın Arcadius, İnşallah hep beraber tüm klanlar olarak bu turnuvadan anlımızın akıyla çıkacağız. 18 takım gibi katılım olması için uğraşacağız. GOLDEN ARMY olarak maç serverlarını ayarlarız ;)
  • Turnuvaya daha doğrusu lige katılmak için ts üzerinden yada web sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şuan için kurallar ve detaylar belli değil en kısa zamanda belirleyip web sitemizden ve buradan bilgilendirme yapacağız...
  • Başarılar...
  • Arkadaşlar Kanka Lig ile ilgili Güncelleme geldi. Burak Ana Mesajı Düzeltesiye kadar linkten Güncellemeyi okuya bilirsiniz.
    http://www.taf-clan.net/index.php/kankalig/squad-rush-4vs4-oeduellue
  • endero7 kullanıcısına yanıt
    Nolmus bana ya
    Ender abi insallah dedigin gibi hafta sonu burada olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahin36 kullanıcısına yanıt
    e inşallah
  • Turnuvada verilecek ödüllerin çalışmalar devam ediyor.

Büyük ihtimal EURO cinsten kazanan takıma ödül verilecek. Şuana kadar toplanan para 137 EURO oldu. Bu rakam turnuvanın başlamasına kadar artacak gözüküyor. Daha fazla gelir ile ilk 3 takıma ödül vermeyi hedefliyoruz. 1. olan takımın hedef ödülü 200 euroluk bir rakam olduktan sonra 2. lik için parayı ayıracağız ve bu şekilde en iyilere bir şeyler vermeye çalışacağız. Turnuvaya katılım tamamen ücretsiz. Sponsor olacak kişilerden para yardımı da beklemiyoruz. İsteyen para yardımı yapabilir isteyen de Turnuva boyunca gerek maç organizasyonunda gerekse de maç esnasında bizlere yardım ederek sponsor olabilir.

Gelişmeler oldukça mesajarımız güncellenecek. Konu başlığını takip etmeye devam edin arkadaşlar.
  • Başarılar...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.