Bildirim
TURKCELL 1 HAFTA 1GB 1000SMS BEDAVA

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neyin iptalini kabul ediyoruz ki? -
tırscak bişey yok,kampanya mesajlarını önce iptal edip sonra tekrar başlatıyosun,1 hafta bedavan geliyor. -
Bana da geldi bu mesaj. Yine veri işleme izni ile alakalı bir durum sanırım. Ben bu kadar ısrarcı bir firma görmedim. İzin vermiyorum arkadaş. -
bu konuyu açmak içinmi üye oldun -
sağol dostum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi günlerde kullan,turkcellde çalışanlar var galiba aramızda bazıları hoşlanmadı bu durumdan -
quote:
Orijinalden alıntı: mystere35
tırscak bişey yok,kampanya mesajlarını önce iptal edip sonra tekrar başlatıyosun,1 hafta bedavan geliyor.
ne kampanyası hocam. tukcell in gönderdiği kampanya mesajları mı acaba
bir de bir kerelik mi yararlanabiliyoruz bundan -
Yillardir kullanirim bu Turkcell'in faturasiz hatlara yonelik internet, sms ve dakika iceren dogru duzgun bir tarife yaptigini gormedim. Sacma sapan yonet sonra reklamlarda duygusala bagla.
turkcellin gönderdiği avantaj ve kampanya mesajları ve evet 1 defa yararlanılabiliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: mystere35
turkcellin gönderdiği avantaj ve kampanya mesajları ve evet 1 defa yararlanılabiliyor
o zaman bekletip ihtiyaç anında kullanmak lazım. tabi bitmezse bu uygulama -
zaman sınırı yoksa internet paketi bitince yapıcam teşekkürler usta -
süresi hakkında bir bilgi edinemedim,kulaklarım çınlamasın sonra -
Konu için teşekkürler. -
bug falan değil, veri işleme izni kampanyası sadece
http://www.turkcell.com.tr/tr/hakkimizda/duyurular/veribilgi-isleme-izni -
Kampanya sona ermiş
Devam yaziliyor
Şimdi kullandım. 1 Haftalık internetim geldi. acaba 1 hafta sonra tekrar yapsak aynısını olur mu ? -
çakaaal -
Teşekkürler arkadaşlar bilgi için kampanya 4 nisan 2014 e kadar geçerli bilginize ...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- tod kampanya
- shell yağ değişimi
- lcw adım at kazan
- shell boş yok
- bargello 561 orjinali
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X