Şimdi Ara

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★ (1621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72.611
Cevap
375
Favori
2.399.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
73 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bende G3 alma arifesindeyim. LG G3 4G destekler, desteklemiyor diyen uyduruyordur. Türkiye'ye gönderdikleri işlemciler kırpılmış veya kısılmış işlemciler değil. Hepsi MSM8975AC diğer adıyla s801ac.

Qualcomm S4 Pro (APQ8064, MSM8960T) APQ8064 hız yükseltimiş versiyonu S600 diyede geçer. HTC One M7 lerde kullanıldı aynı işlemci. S4 Pro ve sonrası güncel işlemcilerinin hepsi LTE / 4G bağlantıyı destekler.

Örnek olarak vereyim şuanki telefonum HTC One M7 801e versiyonu ve bu versiyonun stock romunda seçenek yoktur 4G ile alakalı ayarlama vs. için. Ama gidipte 4G kullanılan bir ülkenin romunu yada en basidinden amerika romu AT&T veya Verizon romlarını kurarsanız seçenek olarak 4G şebeke kullanma seçeneğide çıkıyor o ayar kısmında.

Olay yazılımsal yani arkadaşlar telefon 4G destekliyor içiniz rahat olsun :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aydnozrrr

quote:

Orijinalden alıntı: med000

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bahattin.oguz

quote:

arkadaşalr ekran sürelerini örünce şaşırıyorum. bende orjinal 5.0 20h var. hiçbir değişiklik yapmadım. ekran süresi 5.47 gördüm. ve süekli mesajlasma. normal twitter whatsapp internet kulanımıyla. demekki root faln atsam 6 saati çok rahat görücem. parlaklığımda 70 otoda

Yahu hocam ben anlamıyorum bende 20i var yeni güncelledim sürekli olarak kendi orjinal şarj cihazı ile şarj ettim hep
    Parlaklık Otomatik %100
    Senk. Açık
    Genel Kullanım Whatsapp
    Ekran Süresi 1 Dk.
    Konum Açık

En fazla aldığım ekran kullanımı 2 Saat oda yardıra yardıra

Bana bu konuda yardmcı olabilecek varmı lütfen....

http://youtu.be/y9Ezv0nnusA

Yardımı olabilir.

az once bahsettiğim video bu. bundan bıtane daha vardı yalnız. bunları uygulayın performans ve pil belirgin artıyor

Bu da G3 ipuçları. Eğer bunu soruyorsan.
    http://youtu.be/sA4j50SLot8

aynen bu hocam. bunlar sızın anlatımınızsa eğer helaliniz var harikasınız kendi adıma çok teşekkür ederim çok faydasını gördüm. aldığımda telefoun ozellıklerını bılmıyordum sayenızde ogrendım

Evet ben anlattım, kendi kanalımda yayınlıyorum. Rica ederim güle güle kullanın. Sadece bir kaç kişi teşekkür etti, bu teşekkürünüz bana yeter, iyi günlerde kullanın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Sony Ericsson K810i-Samsung G810-Samsung Star S5233 wifi-Samsung Wave(8500)-Sony Ericsson Xperia Pro-Samsung Galaxy Note 2-Lg G3-Samsung Galaxy Note 10.1 3G-Asus ZenFone 2 Laser 6"-Xperia XA1 Ultra
    Sony VAIO VGN-BX196VP > Sony VAIO VPC EH2Q1E/B > Sony VAIO SVE14A1V6E/W > Asus ROG G550JK

• quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

Merhaba arkadaslar birsey sorcam. Telefonun 1 saatte %27 sarj yemesi normal mi? Sadece 14 dkka ekran suresi var bu 1 saat icinde. 3G acik. Birde 5 dakka tel konusmasi var.

bence değil. biraz fazla gibi geldi. 14 dk ekran süresini sureklı nette dolansanız dahi %5 civarı bi şarjda almanız gerekiyor. yani ben o civarlarda alıyorum sanki

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşalr ekran sürelerini örünce şaşırıyorum. bende orjinal 5.0 20h var. hiçbir değişiklik yapmadım. ekran süresi 5.47 gördüm. ve süekli mesajlasma. normal twitter whatsapp internet kulanımıyla. demekki root faln atsam 6 saati çok rahat görücem. parlaklığımda 70 otoda

Yahu hocam ben anlamıyorum bende 20i var yeni güncelledim sürekli olarak kendi orjinal şarj cihazı ile şarj ettim hep
    Parlaklık Otomatik %100
    Senk. Açık
    Genel Kullanım Whatsapp
    Ekran Süresi 1 Dk.
    Konum Açık

Yardımı olabilir.

az once bahsettiğim video bu. bundan bıtane daha vardı yalnız. bunları uygulayın performans ve pil belirgin artıyor

aynen bu hocam. bunlar sızın anlatımınızsa eğer helaliniz var harikasınız kendi adıma çok teşekkür ederim çok faydasını gördüm. aldığımda telefoun ozellıklerını bılmıyordum sayenızde ogrendım

Evet ben anlattım, kendi kanalımda yayınlıyorum. Rica ederim güle güle kullanın. Sadece bir kaç kişi teşekkür etti, bu teşekkürünüz bana yeter, iyi günlerde kullanın.

abone oldum hocam paylaşımlarınızı takip edicem. tekrar sağolun

• uqurk kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle normal değil. Benim şu an kullandığım HTC One M7 bile daha az yiyor ki pil konusu en sıkıntılı telefonlardan biri.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Parlaklık Otomatik %100
    Senk. Açık
    Genel Kullanım Whatsapp
    Ekran Süresi 1 Dk.
    Konum Açık

Yardımı olabilir.

abone oldum hocam paylaşımlarınızı takip edicem. tekrar sağolun

Rica ederim, sizde sağolun.

Sony Ericsson K810i-Samsung G810-Samsung Star S5233 wifi-Samsung Wave(8500)-Sony Ericsson Xperia Pro-Samsung Galaxy Note 2-Lg G3-Samsung Galaxy Note 10.1 3G-Asus ZenFone 2 Laser 6"-Xperia XA1 Ultra
    Sony VAIO VGN-BX196VP > Sony VAIO VPC EH2Q1E/B > Sony VAIO SVE14A1V6E/W > Asus ROG G550JK

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uqurk

Merhaba arkadaslar birsey sorcam. Telefonun 1 saatte %27 sarj yemesi normal mi? Sadece 14 dkka ekran suresi var bu 1 saat icinde. 3G acik. Birde 5 dakka tel konusmasi var.

bence değil. biraz fazla gibi geldi. 14 dk ekran süresini sureklı nette dolansanız dahi %5 civarı bi şarjda almanız gerekiyor. yani ben o civarlarda alıyorum sanki

Yani son zamanlarda asiri az gidiyor pil cozemedim. Wifi acik 4 saatte uyurken ben yuzde 30 nasil gider cozemedim. Ne yapmam gerek anlamadim. Orjinal v20i var. Tmm pili duzensiz kullaniyorum ama daha 5 ayda pil gitmis olamaz heralde. G2yide bole kullaniyordum bi gun cok rahat cikartiyordum.

Orijinalden alıntı: turkbey006

quote:

Orijinalden alıntı: TheMuyu

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Evet ters cevaplar veriyor. Dediğiniz gibi olabilir. Kıl herif. Ve evet halen düzenleme yok.

androidnow u yapan kişi bir ev kadını çok itici birisi. xda dan da baya bir bağış toplamış sonra terketmiş xda yi oradakilerde baya bi laf söylüyordu

kendi forumunda bana devamlı rom çıkmadan betasını özel mesajla atıyordu bende hata filan varsa yazıyordum bununla en son baya tartıştık bu simge yüzünden tam bir gerizekalı kadın .. varmış gibi wifi mobil simgelerini sola koyuyor ios gibi.
    en azından seçenekli yap isteyen koysun sola veya sağa

Ev kadını değil o çocuğu ve eşi profil fotosundaki,bağışın dibine vurdu Htc One m8,Lg smart watch aldı o bağıştan gelen paralarla.Dediğin gibi çok havalı ve gereksiz şeyler çok AndroidNowda.

Aynen hocam dediğin gibi XDA dan bir sürü bağış topladı sonrasında kaçtı gitti oradan kendi forumuna ama çok çok artist birisi ondaki hava lg de yok :)

Bence en iyi geliştirici Cloudyfa ve skin1980 , Cloudy bekliyor bekliyor güzel bir güncelleme yayınlıyor skin1980 bu işin üstadı zaten. Rom kuracaklara tavsiyem Cloudy 2.1

Kesinlikle katılıyorum. Denediklerimin arasında en iyisi Cloudy 2.1. Aylardır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Custom rom arayanlara şiddetle tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ulisko

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agritux

Evet ters cevaplar veriyor. Dediğiniz gibi olabilir. Kıl herif. Ve evet halen düzenleme yok.

androidnow u yapan kişi bir ev kadını çok itici birisi. xda dan da baya bir bağış toplamış sonra terketmiş xda yi oradakilerde baya bi laf söylüyordu

kendi forumunda bana devamlı rom çıkmadan betasını özel mesajla atıyordu bende hata filan varsa yazıyordum bununla en son baya tartıştık bu simge yüzünden tam bir gerizekalı kadın .. varmış gibi wifi mobil simgelerini sola koyuyor ios gibi.
    en azından seçenekli yap isteyen koysun sola veya sağa

Ev kadını değil o çocuğu ve eşi profil fotosundaki,bağışın dibine vurdu Htc One m8,Lg smart watch aldı o bağıştan gelen paralarla.Dediğin gibi çok havalı ve gereksiz şeyler çok AndroidNowda.

Aynen hocam dediğin gibi XDA dan bir sürü bağış topladı sonrasında kaçtı gitti oradan kendi forumuna ama çok çok artist birisi ondaki hava lg de yok :)

Bence en iyi geliştirici Cloudyfa ve skin1980 , Cloudy bekliyor bekliyor güzel bir güncelleme yayınlıyor skin1980 bu işin üstadı zaten. Rom kuracaklara tavsiyem Cloudy 2.1

Kesinlikle katılıyorum. Denediklerimin arasında en iyisi Cloudy 2.1. Aylardır kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. Custom rom arayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Alıntıları Göster

Dostum yanlışlık olmasın Stock rom :)

• bana göre rom kurmak, telinde takılma kasma pil sıkıntısı olan arkadaşların denediği bir durumdu ki bende eski telimde kasıyor diye ve batarya tasarruflu bir rom kullanıyordum,hal böyleyken custom rom kullanan arkadaşlara sormak istediğim şudurki, soruma geleyim '' telde bulunan stock rom zaten root yapıldıgı taktirde takılma kasma bulunmuyor gereksiz uygulamalarıda silebiliyor thema koyabiliyor vs bir çok şeyi stock romda yapabiliyorken neden custom roma geçtiniz?''
  • 4G desteği var mı yok mu G2 de de çok tartışılmıştı var olduğu sonucuna varıldı ama tr de 4g olmadığı için test edemiyoruz. Gizli menüye girerseniz LTE test menüsü altında LTE desteğinin olduğunu görürsünüz. TR romlar da 4G desteği yok şu an yazılımsal olarak inşallah böyledir tabi LTE seçtiğim zaman o menüde şebeke bulamıyor haliyle.

Neyse 4G olsa ne olacak arkadaşlar 150mpbs indirme olsa ne yapacağız ki ? AVEA da 20mbps hız alıyorum yetiyor şu anda ve 2gb kota varken 150mps olsa ne işime yarayacak. Zaten taşra da çekmez bu 4g 3g seneler sonra geldi köylere Fazla şarj tüketimi de cabası. Takmayın kafanıza kısacası.

Bu arada yeni temperli cam aldım. Geçen sayfadaki mesajımı okuyanlar bilir ince bir kılcal çizil oldu ekranda yüksek ışık altında bakmadıkça anlaşılmıyor gerçi. Ama sipariş falan beklemek yerine yine toptancıya gidip 15 liraya temperli cam aldım.
    Geçen seferkine göre çok çok daha güzel. Telefon ekranına sıfır oturdu. Sensör ve ahize dışında her yeri kapalı. Diğer markalar gibi kocaman bir açıklık yok. Ön kamera kısmından çok korkuyordum her ne kadar selfie çekmesem bile ama ışık altında bile yansıma yapmadan mis gibi çekiyor hiç bir etkisi yok kameraya. Ve üstelik diğer ucuz markalar gibi kenarları kırılmış cam gibi köşeli sert değil yumuşatılmış kenarları var çok hoşuma gitti.

★★★ LG G3 KULÜBÜ VE ANA KONUSU ★★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 11 Mart 2015; 20:38:42 >

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir
    Ne mutlu Türküm Diyene

• Beyler sizce g2 telefonumu satıp g3 alsam bir faydasi olurmu yoksa g4 umu beklemek daha mantikli

• quote:

Orijinalden alıntı: frislusw

Beyler sizce g2 telefonumu satıp g3 alsam bir faydasi olurmu yoksa g4 umu beklemek daha mantikli

Vallahi yaz zamanı olsaydı g3 derdim fakat g4 e bu kadar yaklaşılmışken bence biraz daha bekleyin. elinizdeki cihaz da çok iyi bir cihaz. Baktınız g4 içinizi açmadı g3 alırsınız g4 ün fiyatını düşmesini bekleyene kadar. Gerçi doların bu denli pompalandığı şu günlerde türk milletine teknoloji haram

Ne mutlu Türküm Diyene

• g3 den nereye gecilir farkli model olarak satip z1 compact dusunuyorum

Açıkçası snapdragon 810 işlemcisi hakkında okadar çok konustularki insanın içi karariyor beni sıkıntıya sokan o oldu diyorum 800 civarı telefonumu satsam 1400e 32 gb lik bir tane g3 ama dedigin gibi beklemek lazim

SÖZ KONUSU VATANSA, GERİSİ TEFERRUAT'TIR
  • arkadaşlar g3 almayı düşünüyorumda şarz kafamı kurcalıyor kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
    MSI MAG Z490 TOMAHAWK // Intel Core i7-11700K // Team T-Force Delta TUF Gaming Alliance RGB (2x8GB) DDR4 CL 16 3600MHz OC // Msi Suprim X RTX 3070Ti // PNY XLR8 CS3030 500GB 3500/2000MB/s PCIe NVMe SSD Disk // Western Digital 1 TB // Seagate 4 TB // Dark Guardian PRO 4x12cm ARGB // FSP Aurum 1000W 80+ Platinum // SilverStone PF240 ARGB 2x12cm // Asus VG27WQ1B 27" 165Hz 1ms WQHD Freesync Curved
  • @frislusw Benim de kafam karışık gerçekten. Bazen kardeşimin g2 yi satıp g3 ü ona verip ben g4 e mi geçsem diyorum bazen de ikisi de her uygulamayı açan iyi telefon değiştirmeye ne gerek var bozulana kadar kullanayım boşuna masraf diyorum 810 nun ısınma problemi de cabası. Metal kasa söylentisi var bir de kasa bide metal olursa mangal niyetine kullanılır artık telefon :) Ama benim metal takıntım yok. Sağlam bir plastik olsun çatlamayan patlamayan kafidir. Metal olunca bir şey değişmiyor açıkçası benim gözümde. DEsire HD komple metaldi bir artısını görmedim şahsen ağırlığından bakşa Darbeye dayanıklı magnezyum çerçeveli bir model olursa o zaman tadından yenmez diğer metaller gibi ne ağır olur ne de eğilip bükülür.

@Mevsimyaz Teşekkür ederim. Eskişehir de uygun fiyata tek yerde var zaten. Diğer bütün dükkanlar fahiş fiyat çekiyor telefon aksesuarlarına. Bildiğimiz standart temperli cama 45 lira dedi adam aynısı 15 lira internette ve üst kısmı ve kenarları istediğim gibi değil ekranı da tam kapatmıyor. Bu marka şimdilik hoşuma gitti bakalım. İnşallah diğer temperli cam gibi bu da fazla statik elektrik yüzünden alt kısımda dokunmatik hassasiyetini bozmaz. Gerçi bozsa da bozmasa da kullanacağım artık gorilla glass hava civa kırılmaya karşı dirençlidir gerçi ama çizilmeye karşı aynı fikirde değilim gorilla glass konusunda.

Ne mutlu Türküm Diyene

• 
Sayfa: önceki 16191620162116221623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.