Şimdi Ara

Sony Xperia Z2 ön inceleme (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
5
Favori
30.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Z2 S5 i döver (Benim babam senin babanı döver gibi oldu

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BasarannSSerhat

    Z2 S5 i döver (Benim babam senin babanı döver gibi oldu

    S5'te telefon mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z1 alacaktım iyiki almadım, ion dan z2 ye terfi ederim yakında
  • Adam gibi fiyat ver reklamla çok iş yapar..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Illustrious.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Illustrious.

    quote:

    Orijinalden alıntı: kesbi

    Ayıp ama bir ana sayfadaki koyduğunuz resme bakın bir de vidyodaki ürüne. Hala hayvan gibi çerçeve varken neden ana sayfaya bu resmi koydunuzki? Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun.

    Sony Xperia Z2 ön inceleme

    Soldaki Z1, sağdaki daha uzayan! Z2.
    Sony Xperia Z2 ön inceleme

    Herkesin yeni kral dediği, merakla beklediği Xperia'Z nin inceleme başlığı;

    "Bütün bildiklerinizi unutun!" Yaratıcı!

    Xperia Z1 incelemesinde bu fiyata daha iyi cihazlar var dendi.

    Daha ne diyelim.. Sence sana başka bir şey yazmaya gerek var mı?

    Ayrıca video resminden ziyade, seni videonun içi sıkmış gibi gözüküyor. Her Sony konusuna damlayan, Sony düşmanları bir bir düşmeye başladı yine konuya...

    ***** Katılmasam da, Xperia Z, Z1 incelemesi içerisinde ki yorum/lar üzerine yargılama veya eleştiri getirmiyorum yanlış anlaşılmasın. Sonuçta en sağlıklı bilgiyi bizlere iletmek durumundalar ve özellikle Z1'in karşısında Note'3 gibi Samsung'un son Osmanlısı vardı, kabul etmek gerekirse. Sonuç olarak Xperia Z'yi ve Z1'i eleştirince çok yaşa, Z2 iyi çıkınca yok resimdi yok Sony yanlısıydı, komik oluyorsunuz ayıp!

    Arkadaşım sende algı sorunu mu var? Resim yanıltıcı ve yanlış mı? Evet. Resimdeki tasarımla gerçek cihaz arasında bir alaka var mı? Yok. Hatta en iyisi ile tanışmaya hazır olun gibi bir cümle vardı kaldırmışlar. Neyin kafasındasın sen? Sonynin ve samsungun hala iğrenç ve hayvan gibi çerçeve koymaları ayrı konu, haberde aldatıcı şekilde resim konulması ve hala kaldırılmaması farklı konular. Gerçi düzelteyim resim değişmiş ve o cümle kalkmış ama resim sadece küçülmüş. Z2 bu alet değil "nokta"

    Sony Xperia Z2 ön inceleme

    Bence algı sorunu sende yok. Sende algı sorunu olması için önce bir şeylerin olması lazım. Birader utanmadan, Sony yanlısı, samsung düşmanı bir tutum seziyorum haberlerde. Samsungtan ben de nefret ediyorum ama lütfen daha adil olun diye ağlayan sen değil misin.

    İstiyorsa uçak resmi koysunlar, hata için düzelttirme yaparsın, uyarırsın.. Ne diye çekememezlik yapıyorsun, insanları provake edip, millete çamur atıyorsun!

    Ne provakesi iyimisin kardeşim sen? Yok paralel devlet ne biçim konuşuyorsun. Adamlar ilk gün S5 lansmanı yapıldı bir haberi bile yapmadılar. Özellikleri belli oldu deyip bir liste bile koymadılar. Tabiki taraflılar bana göre sanane benim düşüncemden bence taraflılar varmı ötesi. Sana mı soracağım ne yazacağımı neyi eleştireceğimi. Verecekse yönetim versin cevabını sanane. Samsungtan da nefret ederim senden de olamazmı. Açıkça yazmışım sevmediğimi erkek gibi. Sonyi severim ama bu ayrı konu. Konu hala sony samsung değil yanlı haber yapılamsı ve hala o resmin durması da kanıttır. Sen mi koyuyorsun o haberi oraya.

    Evet bana soracaksın

    Her hangi bir hatayı fırsat bilerek "Sony yanlısı bla bla" diyerek kimseyi karalamazsın.. Z2 seni ne kadar çıldırtsa da haddini bileceksin.. Ucuz numaralarla uğraşmayacaksın..

    Ufak bir hatada ağlıyorsun, zırlıyorsun

    Şu konuya gir,


    http://forum.donanimhaber.com/m_88405065/tm.htm (Sony Xperia Z2 lanse edildi)

    Bak, bu konuda Sony'nin lansman konusu. Xperia Z2 tanıtıldıktan hemen sonra orada ne yazıyordu biliyormusun? Xperia Z2'de Micro SD yok yazıyordu!, Xperia Z2'de ön kamera yok yazıyordu!

    İlk sayfaları oku, milletin ne yazdığını oku.. Millet editörü Sony düşmanı ilan ederken, birde benim ne yazdığımı oku bakalım. Belki o zaman susmayı deneyebilirsin..

    Yine Samsung düşmanı ilan ettiğin sitede, yine masumca bir hata yapılıyor, S5'in su geçirmemezlik konusunda Xperia Z2'den üstün olduğu söyleniyor. Peki bu doğrumu, hayır. S5'i suya bile sokamayacaksınız.. Anca yağmur yağarken konuşurlar

    Yine ne tesadüftür ki, Samsung düşmanı site S5 tanıtılmadan önce 3 GB ile gelecek diye bağırdı aylarca, haksızlar mı haklılar, Note 3 bile 3 GB.. Ne oldu 2GB geldi..

    Ama en doğrusu sensin..




  • Gidin kavganizi baska yerde yapın. Ben telefondan sayfa sayfa sizin alintilarinizi okumak zorunda miyim kardeşim? Ben bilgi almaya geliyorum buraya. Note 2 mi degistirmek icin bütçeyi düşünüyorum fiyat performans algisi oluşuyor kafamda tam birşey okuyorum hop aradan siz çıkmış benim forum kullanma hakkıma ve kullanis seklime saygisizlik yapiyorsunuz.

    Ben olması gerekeni söylüyorum. Capslerinizi falan alin incisozluge gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Profil açık bak bakalım liseli miyim. Ayrıca hala algılama sıkıntısı çekiyorsun. Belli ki sende yer edinmiş bu. Z2 zaten beğenilen telefon, Sony'de beğenilen firma. Senin konu resmine yapılan eleştiriyi bile kabul etmemenden kaynaklanııyor bütün bu hengame. Dön bir yazdıklarına bak bakayım eleştiri yapan birine nasıl konuşmuşsun. İstediğim telefonu, resmi, markayı eleştiririm, bu da seni alakadar etmez. Sony'nin eleştirilmesi sana niye dokunuyor onu anlamadım. Burada herkes istediği eleştiriyi yapabilir. Çöp yazanlar hariç.

    Git biraz Z1 ana konusunda yazılanları oku. Sony'nin nasıl yerden yere vurulduğunu kendi konularında Z1 sahiplerinden dinle. Hoşuna gitmiyorsa yazılanları bloklarsın olur biter.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeamBeam

    Gidin kavganizi baska yerde yapın. Ben telefondan sayfa sayfa sizin alintilarinizi okumak zorunda miyim kardeşim? Ben bilgi almaya geliyorum buraya. Note 2 mi degistirmek icin bütçeyi düşünüyorum fiyat performans algisi oluşuyor kafamda tam birşey okuyorum hop aradan siz çıkmış benim forum kullanma hakkıma ve kullanis seklime saygisizlik yapiyorsunuz.

    Ben olması gerekeni söylüyorum. Capslerinizi falan alin incisozluge gidin.

    İlk mesajıma bakarsanız bende o yüzden söyledim zaten. Boş yere alıntı yapıp konuyu uzatan ben değilim, lütfen dikkat ediniz. Azıcık eleştiri gelince Sony'i babasının malı gibi savunanlardan gına geldi. Aynı şekilde diğer markalarda için de aynı durum var.
  • Konuyu oradan nasıl Sony'e baba malı gibi savunmaya getirdi, hayret korkulur doğrusu. Yakınlarına sabır diliyorum.
  • Bence fuarda 5 10 dakikalik iki uc sayfa gecisi ve fotograf cekimiyle bir telefona olmus yada olmamis dememelisiniz.Mesut bey siz dememis miydiniz note 3 testini yayinladiginzda biz boyleyiz ince eleyip sik dokumadan neyin ne oldgnu gormeden karar vermiyoruz diyen.Ayni sey s5 icnde gecerli iki sayfa gecirip 5 10 dakikalik gozlemler ile bir telefona husran veya aa super olmus dememelisiniz.Yanlis anlasilmasin samsung hayrani degilim sony dusmanida degilim sadece bir editor boyle kisa surede kesin hukumler vermemeli..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Illustrious.

    Konuyu oradan nasıl Sony'e baba malı gibi savunmaya getirdi, hayret korkulur doğrusu. Yakınlarına sabır diliyorum.

    Senin kadar ortalığı karıştıran, yaşını bilmeden saygısızca konuşan birini daha forumda görmedim. Yazdığın bu tür telefon konularına da baktım hep millete salça olarak, plastik telefonlara leğen deyip dalga geçerek yorum yazdığını sanıyorsun. Ayrıca yaşının küçük olduğunu başka kullanıcılar da söylemiş ki yazdıklarından da belli oluyor. Senin gibi seviyesini bilmeyen yaşı küçükler bu forumu kirletmekten zevk alıyorlar. Özellikle sen Sony ürünlerinin konularına girip millete salça oluyor, hakaret ediyorsun. Bana inanmayanlar varsa buyursun nickten tarasın. Seviyesine düşülmeyecek birisin. Bundan sonra tartıştığım kişilere daha bir dikkat edeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuheylan12 -- 27 Şubat 2014; 14:19:15 >




  • 3 yıl olacak note 1 im var.kafam rahat mis gibi telefon.saygılar...

  • Z2 nin fotoğraf örnekleri lazım.Sadece phone arena ön incelemesinde buldum.
    Eğer fotoğraf çekimi iyileştirilmişse alırım bu cihazı.
  • Z2 nin ana konusu bumu arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoğunluk sanal tuşlardan şikayetçi oysa ben z kullanıcısı olarak hiç şikayetçi olmadım aksine eşimin note 2 telefonunu elime her aldığımda ya yanlışlıkla sesi kapatıyorum ya menüye geçiyorum saçma sapan elde tutacak yer kalmamış.. koskoca telefonu parmak ucunda tutmaya çalışıyorsun... 2 milim daha ekranı büyütse ne olur büyütmese ne olur.. üstelik tam ekran ne zaman gerekliyse zaten o anlarda bu tuşlar yok olup ekranın tamamını kullanıyor.. kısacası ergonomi olarak ben z yi çok başarılı buluyorum z2 de aynıdır mutlaka.. fotoğraf kalitesine diyecek birşey yokta bence özellikle ülkemiz için 4k video çekimi yerine xenon flaş koysalardı farklılık olarak sanki daha ileri götürebilirlerdi işi ama sadece Türkiye yi düşünmemek lazım 4k video dünyada hızla yaygınlaşıyor özellikle en büyük pazar USA da.. ben z2 yi çok beğensemde z yi daha uzun süre değiştirmeyi düşünmüyorum. gerçekten herşeyiyle yetiyor... Sony gerçekten çok kaliteli telefonlar üretmeye ve android pazarının tartışmasız lideri olmaya devam ediyor..




  • Z2 antutu da niye az skor alıyor ki acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar ki aşağı yukarı ggerçekten ele aldığında ele hissedilebilirlik oaranı çok iyi. Ama fiyat işte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Z2 antutu da niye az skor alıyor ki acaba?



    S800 olduğu için.
    S801 daha üretim kapasitesi sorunu var. Ordaki cihaz s800lü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msqonn


    quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Z2 antutu da niye az skor alıyor ki acaba?



    S800 olduğu için.
    S801 daha üretim kapasitesi sorunu var. Ordaki cihaz s800lü

    Yine düşük. S800 lü gm elite 36000 bin alıyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • o telefon test telefonu birde
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.