Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: ----->Nokia N72 İNCELEMESİ by Gokhan43<-----

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: ----->Nokia N72 İNCELEMESİ by Gokhan43<----- Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Gokhan43

25 Eylül 2006; 16:29:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Reklama girer buralardan söylemek..Google dan aratın zaten çıkar o siteler..

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
ERMAN3250

27 Eylül 2006; 18:33:48 

ya arkadaslar 3250 mi n72 mi yoksa n70 mi lutfen yardımcı olun + ve - lerini soyleyin??????????

yagmur_ygmr

27 Eylül 2006; 19:18:23 

n72

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

27 Eylül 2006; 20:06:56 

kamre konusunda n72 derim ama müzek konusunda ve hız konusunda 3250 nin hızlı oldugunu duydum 3250 nin kamerası o kdaar ıyı deılmıs ayrıca n70 ile n72 arasında sadece 3g farkı var baska fark yok

Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini
Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla
Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için
Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
nemesis63
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Eylül 2006; 23:55:55 

Yaw bu n72nin arka kapağı harbiden çok dandik ya. N70 inki taş gibi duruyo bununkini sonradan takmışlar gibi. Oynuyo sallanıyo çok kolay açılıyo. Bi dandikliği o var. Ama N72 N70 den daha hızlı.
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 10:04:25 

ya hocam su arka kapak meselesıı acmayın ya. kapakta sorun yok abicim ben kullanıyorum sureklıde cebımde duruyor telefon hıc acılma olmadı cebımde su ana kadar. dert etmeyın o kadar arka kapagı ya.

Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda
Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
|||Ore wa omae ga suki da|||Dh Opel Takımı|||Astra Kullanıcılarının Yeri|||Ore wa omae ga suki da|||
holocaust__

28 Eylül 2006; 22:04:18 

yaa ben bu telefonu bulamıyorumm bi türlü
siyah rengi yok ,nereye sorduysam piyasada yok dediler
ne iştir anlamadım
ve fiyat konusunda bişey sorucam
ben 12 taksitle alıcam bu şekilde her yer 830 ytl dedi ama m.köy de bi yer buldum orası 780 ytl dedi taksitli fiyatına
ama siyahı heryede olmadığı gibi ordada yok sanırım biraz bekleyip ordan alacam
780 ytl olan genpa garantili ama belki o yüzden fiyat düşüktür,genpa garantisi sorun yaparmı şimdiye kadar hep kvk lı telefonlar aldım..
bakalım beklicem 3-5 gün daha

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

28 Eylül 2006; 22:10:55 

telefon pıyasada yok abı hakkaten kac gundur kımse bulamıyor sıyah modelını. fıyatı dustu herhalde hocam. taksıtle 1100 ytl dedıler bana 300 lira telefon verdım 800/12 yaptılar bana. 512 hafıza kartı dahıl.
780e bulduysan al ama belkı fıyatları artabılır. farketmez genpa da kvk da guvenılır firma. yeterkı adını sanını duymadıgın bı yerden alma

holocaust__

29 Eylül 2006; 10:59:25 

ya 1100 ytl ye aldınmı,aldıysan biraz pahalı olmuş
şu anda en pahalı yerlerde bile taksitli fiyatı 850 onun üstü fiyatı yok telefonun,ama sen ne zmn aldın o da war tabi ilk çıktığında belki o kadardır
780 e de bulduğum yer baya büyük ve güzel bi yerdi bi terslik olacağını düşünmüyorum siyahı piyasaya gelince ordan alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holocaust__ -- 29 Eylül 2006; 11:01:14 >

Ünal Korkmaz

Sisteme Gözat

29 Eylül 2006; 11:06:23 

ben alalı nerdeyse 1.5 ay falan oldu. o zamanlarda bu telefon 800 850 cıvarında bıseydı o yuzden ole oldu. sımdı fıyatı dustu gercı en fazla 850 900 ytl ye taksıtlı alırsın ama dedıgım gıbı benım ıcınde hafıza kartıda dahıl 35 40 hafıza kartı desen 1060 ytl falan ıste telefonn fıyatı.

eger guvendıgın bı yerse ordan al ama merdıven altı telefoncusuysa bulasma basını agrıtır

Gokhan43

29 Eylül 2006; 16:15:17 

Kamera- Fotoğraf- Video-Tip bakımından N72 derim..
Müzik ve Hız bakımından 3250..

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
nemesis63
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

29 Eylül 2006; 17:56:27 

N72 şu an en ucuz İçerenköy Carrefour içinde Avea Bayisinde. Ben peşin olarak 705 YTL ye aldım (KVK garantili). Birde Telsim cepshop var maltepe Carrefour içinde ordada 709 YTL idi. Bunlar peşin fiyatlar yalnız taksitli fiyatları bilmem. Ama Avea ve Telsim bayileri en ucuz fiyatı verenler. Turkcell bayileri ise fiyatta coşuyo adam 840 dedi peşin fiyatına. malmıdır nedir bunlar da.
holocaust__

29 Eylül 2006; 22:50:37 

quote:

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

ben alalı nerdeyse 1.5 ay falan oldu. o zamanlarda bu telefon 800 850 cıvarında bıseydı o yuzden ole oldu. sımdı fıyatı dustu gercı en fazla 850 900 ytl ye taksıtlı alırsın ama dedıgım gıbı benım ıcınde hafıza kartıda dahıl 35 40 hafıza kartı desen 1060 ytl falan ıste telefonn fıyatı.

eger guvendıgın bı yerse ordan al ama merdıven altı telefoncusuysa bulasma basını agrıtır

yok güvensiz bi yer değil genpa bayi,büyük bi yer m.köyde anacadde üzerinde
ama ben birde 2. el telefon vericem alırken . orası 2. el almıyo
6600 war bende ve telefonum en fazla 170 fln yapıo ama bana telefonu taksitli olarak 820 ytl yer vercek bi yer war orası telefonuma 200 ytl saydı...eğer telefonu ondan almazsam sanırım 200 ytl vermez
artık yapcak bişey yok telefonu 170 e verip n72 yi 820 yerine 780 ytl ye almak daha mantıklı...

biraz karışık anlattım galiba

eren9090
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

3 Kasım 2006; 20:01:39 

slm ark N72 çektigimiz fotolara tarih veya saat koyabilme imkanımız varmı???

W810i gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eren9090 -- 3 Kasım 2006; 20:02:05 >
Gokhan43

3 Kasım 2006; 22:20:07 

N72 platformunda cvp verdim , burada da yaza<yım , resme ekleme yok fakat resimin ismi tarih olarak görünüyor zaten..Galeride de çekilde saat ile tarih-saat olarak görebilirsin..

VW Golf IV 1.8 Highline

Nokia N95
dmRy

17 Kasım 2006; 1