ayy sayfa kaydıda kaydı sabaha kadar 4. sayfada olur herhal bi zahmet burada olanlar bişiy yazsında ilk sayfaya alabilelim neyse ben gideyim artık iyi geceler.....
Malzeme kalitesi iyi fakat kamera koruma kapağını kafaya takarsanız sorun olur..Takmazsanız no problem..
ewet kamera kapağında birazcık oynama var ama problem olmaz. iyi bir seçim olur bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unal.korkmaz -- 9 Eylül 2006; 23:39:02 >
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum
Arkadaşlar bir N72 kullanıcısı olarak şunu söyleybilrimki telefon gerçekten karizma herzaman farkediliyor ve herkes beğeniyor.
Telefonun eksikliklerine gelince arkadaşlar bağsetmiş zaten macro modu olmaması biraz can sıkıcı ama okadarda olsun karizması yeter ses özelliklerine gelince telefonun kendi sesi olsun içinde gelen kulaklık olsun süper çok güzel bir sese sahip o bakımdan bir şüpheniz olmasın.
Ayrıca içinde gelen bir aparat sayesinde normal hoparlör bağlayabiliyorsunuz mesela ben evdeki 4+1 bağlayıp radyodan maç dinliyom sürekli çok zevkli oluyor.
Video çekimi mükemmel tek kelimeyle bazı arkadaş 15 FPS demiş ama ben BSPlayer'de seyrettiğimde 352*288 25 FPS Olarak gösteriyor.
Onun dışında güzel bir özellik telefonu yan çevirip fotoğraf çektiğinizde resimi otamatik olarak düzlüyor ve resim yan çıkmıyor oda bir artı şimdilik bir sorun yaşamadım telefonda onun için herkese tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ramazan.K -- 10 Eylül 2006; 11:41:29 >
Oynuyorum : PES 2009/-/FarCry 2/-/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bitirdim : Medal of Honor : Airborne/-/Stranglehold/-/Bioshock (Mutlu Son)/-/F.E.A.R/-/Half Life 2 - EP One - EP Two/-/TimeShift/-/ Call of Duty 4: Modern Warfare /-/
Merhaba bende n72 almayı düşünüyorum. N70 ie arasında 30 ytl fark var ama n72 nin tuş takımı daha rahat kullanılıyor. N70'inkilere iğne ucuyla basmak gerekiyor. İkinci kamera hiç önemli değil. Birde forumun başında yazılan eksi yönler kısmına göre bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.(parantez içinde yazdım)
Eksi Yönler -3G Desteklememesi (3G türkiyede varmı yakın zamanda lazım olur mu?) -Makro Modu ve Autofocus Olmayışı (Bu özellik n70 de varmı?) -Yatay Çekimde Foto Çekilmemesi (Bunu anlayamadım ve n70 de var mı bu özellik?) -Müzik Çaların Ekolayzır'dan Yoksun Olması (n70 de böyle bişey varmı?) -Kırmızı ( Kapama ) Tuşunun Açık Uygulamaları Kapatması (Bu zaten tüm s60 telefonlarda böyle değil mi?)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemesis63 -- 10 Eylül 2006; 12:13:27 >
Şöyle anlatayım gönderdiğim resimler arasında araba resmi varya o mesela telefon yan tutularak çekildi ve hiçbir programda ayar yapılmadı yani telefonu yan tutarak resim çeksende telefon ken otamatik olarak resimi düzlüyor mesel 6600'da telefonu yan tutarak resim çektin resim bilgisayarda nasıl gözükür yan olarak o resimi herhangi bir programda resimi çevirerek düzeltirsin ama bunda gerek yok telefonu yan tutarak çeksende telefon kendi düzeltiyor herhalde açıklayıcı oldu...
Oynuyorum : PES 2009/-/FarCry 2/-/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bitirdim : Medal of Honor : Airborne/-/Stranglehold/-/Bioshock (Mutlu Son)/-/F.E.A.R/-/Half Life 2 - EP One - EP Two/-/TimeShift/-/ Call of Duty 4: Modern Warfare /-/