|
[Poll]
|
Gocca Bolulular (41 kişi) Güncellenecek
|
| Haftaya |
|
| Bi kaç gün içinde |
|
| Bu ay içinde |
|
Toplam oy : 23
|
|
(en son oy tarihi : 22 Aralık 2008; 23:39:10)
|
|
Giriş | |
|
|
|
18 Ocak 2007; 21:59:04
|
|
|
ben de boluluyum, seben'e bağlı kuzgölcük köyünden. şimdi merkezdeyiz (ailem). kendim istanbul'dayım. şu adreste kendi çektiğim oldukça güzel köy, yayla, gölcük, yedigöller fotoğrafları var.
|
|
|
|
|
17 Şubat 2007; 1:34:13
|
|
|
başarılı fotograflar cekmişsin tebrikler.. keşke cozunurlukleride yuksek olsaymış. quote:
Orjinalden alıntı: alisezai ben de boluluyum, seben'e bağlı kuzgölcük köyünden. şimdi merkezdeyiz (ailem). kendim istanbul'dayım. şu adreste kendi çektiğim oldukça güzel köy, yayla, gölcük, yedigöller fotoğrafları var.
|
|
19 Şubat 2007; 11:38:22
|
|
|
Beni de ekleyin arkadaşlar listeye. Ben de Bolu'luyum halen Bolu'da yaşıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 19 Şubat 2007; 11:39:39 >
Aşağıdaki MSN simgesine tıklayarak MSN'ime mesaj gönderebilirsiniz. DH - Atatürkçü Düşünce Kulübü Msn Alanı Hakkında Her şey (Msn Space) "KONU"YA "TOPİC" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN "DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
|
|
|
|
|
4 Mart 2007; 21:02:58
|
|
|
ilcemiz yeni adresi www.sebenliler.com
|
|
25 Mart 2007; 17:53:10
|
|
|
cumleten selamlar gocca bolulular.bir yanlıs sonucu herzelaid(ben)banlandım. şimdi bu kullanıcı adını kullanıyorum.artık havalar ısındıgına gore bir bulusma yapmak lazım ne dersiniz.
|
|
|
|
|
10 Nisan 2007; 16:26:07
|
|
|
bulusacaginiz zaman bana pm atin duruma gore bakarız
|
|
|
12 Nisan 2007; 1:22:37
|
|
|
yeni bir buluşma..hemşeriler buluşun muhabbet edin arşiv paylaşın...bi arada olmanın kıymetini bilin.
|
|
22 Nisan 2007; 0:00:58
|
|
|
Değerli Bolulu arkadaşlar; Sizden öğrenmek istediğim bir konu var, Geçen günlerde bolu dağındaki berceste tesisinde konakladık bir süre,2500 çeşit ürün olduğunu belirtti yetkililer,benim en çok dikkatimi osmanlı sucuğu ve çeşit çeşit fasulyeler çekti,özellikle dalmaçyalı dedikleri,bombay dedikleri,siyah ama ortası beyaz fasulyeleri(beşiktaş)...Maalesef gıda üretim izin belgeli ürün değiller,o bölgenin üreticilerinden almışlar ve satışını gerçekleştiriyorlar, Bildiğiniz bir gıda üretim izin belgeli bir firma var mı bu fasulye çeşitlerini satan ve pazarlayan? ve gıda üretim izin belgeli osmanlı sucuğu üreten,ve satıp pazarlayan bir firma var mı bildiğiniz? konu ile ilgilli bilgisi olan arkadaşların cevAP vermesini rica ediyorum...
|
|
|
8 Mayıs 2007; 19:19:00
|
|
|
arkadaslar selamlar.bence en kısa zamanda bir buluşma düzenlesek nasıl olur.Dusunen arkadaslar olur mu
|
|
8 Mayıs 2007; 20:19:08
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Grameradam Beni de ekleyin arkadaşlar listeye. Ben de Bolu'luyum halen Bolu'da yaşıyorum Niye eklemediniz ya
Aşağıdaki MSN simgesine tıklayarak MSN'ime mesaj gönderebilirsiniz. DH - Atatürkçü Düşünce Kulübü Msn Alanı Hakkında Her şey (Msn Space) "KONU"YA "TOPİC" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN "DÜZELTME"YE "EDIT" DİYEN DİLLERİ EŞEK ARISI SOKSUN
|
|
|
|
|
15 Haziran 2007; 18:21:43
|
|
|
Geliyorum Topraklarım malum İstanbul Trafiği yoğun 2 saat 10 dakikada Boludayım.Kendinize iyi bakın hepinise selam eder büyüklerin ellerinden küçüklerin yanaklarından öper esenlikler dilerm.
|
|
19 Haziran 2007; 20:44:01
|
|
|
buluşalım derseniz ben uyarım
|
|
|
24 Haziran 2007; 22:49:39
|