Şimdi Ara

Gigabyte, Celeron J1900 entegre mini-ITX formundaki anakartını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • Gigabyte, Celeron J1900 entegre mini-ITX formundaki anakartını duyurdu





    Intel'in Bay Trail tabanlı Celeron J serisi işlemcilere yönelik hazırlanan anakartların sayısı giderek artıyor. Bu konuda başı çeken Gigabyte, J1800l anakartından sonra bu kez de J1900N-D3V anakartını duyurdu.




    Adından da anlaşılacağı üzere Gigabyte Mini-ITX formundaki yeni anakartına Celeron J1900 yongasetini entegre etmiş. 4 çekirdekli Celeron J1900 işlemcisi 2GHz saat hızında çalışıyor ve beraberinde 688MHz saat hızında çalışan Intel HD grafik birimini getiriyor. 10W ısıl tasarım gücüne sahip olan yongaseti pasif olarak soğutulabiliyor.




    Gigabyte işlemci dışında anakarta zengin bağlantı seçenekleri eklemiş. İki adet DDR-SODIMM slotu, tek PCI portu, mini-PCIe slotu, iki PS/2 portu, iki COM seri portu, DVI, VGA çıkışları, iki USB 3.0 portu, stereo ses jakları ve Gigabit Ethernet girişi şeklinde bu seçenekleri saymak mümkün. Ayrıca Gigabyte tarafından geliştirilen iki BIOS ROM barındıran DualBIOS sistemi de anakartta yerini almış.




    Gigabyte, J1900N-D3V anakartının çıkış tarihi ve fiyatını henüz duyurmadı. Ancak ürünün POS cihazları ve bilgi terminalleri için ideal olduğu belirtiliyor. 

     








  • Al bunu bağla televizyona işte

  • Şöyle güzel bir htpc anakartı yapsalar. Bu celeron ne kadar iş görecek? 1080p 3d olmayan blu ray oynatabilir mi?

    İyi bir ses yongası, orta seviye bir gpu, tüketim değeri az ama orta düzey bir işlemci, sata 3 destekleyen bir anakart olsa!

    Bence gereksiz.
  • ultra durable 4 dedikleri ozellikler benim anakarttada var.hani yanar elektrik kesilince falan bozulur sorunlarim yok.gigabyte saolsun onlemini almis

  • Çoooookk zaman sonra gelen donanım haberi..

  • Resimde ki cihazda 4 tane usb 3.0 var

  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut_baris

    Şöyle güzel bir htpc anakartı yapsalar. Bu celeron ne kadar iş görecek? 1080p 3d olmayan blu ray oynatabilir mi?

    İyi bir ses yongası, orta seviye bir gpu, tüketim değeri az ama orta düzey bir işlemci, sata 3 destekleyen bir anakart olsa!

    Bence gereksiz.

    Bildiğim kadarıyla İntel'in yeni Haswell işlemcileri 4K video destekliyordu sanırım Baytrailda Full HD çözünürlüğe sahip tabletler mevcut ve 1080p Bluray rahatça oynatacağını düşünüyorum.

    Ayrıca bu gibi bir cihaz tv için oldukça ideal çoğu smart tv hala yeterli değilken özellikle
  • gelir gelmez alacam birtane ne zaman gelir acaba ?

  • para vermeye değmez bile adam gibi bir kaveri ile yola devam fx 6100 işlemcisi kadar güçlü bir yapı ile htpc yapmak varken bu fıss bir ürün ayrıca güzel bir gizli bağlantı sistemi ile Microsoft eski media center tanıtımlarındaki kadar güzel çalışan ve estetik bir görünüm elde etmek mümkün.

  • donanımhaberde anakart haberinin ne işi var? lütfen mobil haberler yapmaya devam edin (!)
  • Çok portatif bir anakart, form faktörü de zaten öyle.
    Anakartların boyutlarınında azalması aslında onları da taşınabilir anakartlar yapar.. Daha az yer kaplayan göze batmayan niteliğinde olurlar.
    Gigabyte, Mİni PC sektörü için zaten çalışmalar yapan bir firma.

  • ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    Bundan olsa olsa gömülü sıstem olur başka da Bi mok olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün düşük güç tüketimi falan iyi ama arkadaş o düşük güç tüketimi için power supply yerine adaptör girişi olsa daha iyi olmazmıydı yıllardır intel işlemci kullanırım hiç beni üzmedi ama celeron işlemciler yapıları gereği zayıf işlemcilerdir grafik birimi intelin hep zayıf olduğu kısımdı 1080p mkv filim izlerken kasılırmı bilinmez ama bu tip çözümlerde amd nin eli çok güçlü kalıyor grafik birimi fazlasıyla yeterli olur kişisel olarak bende tamir işinde olduğum için bu anakartı tasarlayan adam başka iş verilmez berbat olmuş power supply girişi var anakartın ama pcı ex giriş yerine pcı ile kalmış ve intel tüm işlemcilerinde pcı ex desteği veriyor zaten zeki o yetmez gibi seri port iki tane takılmış hdmı yok ama ultra dayanıklı demiş bide bu board için hadi diyelim küçük kasaya takamıyacaz (psu) anca mini atx kasalara olur ama ramler ayrı zaten mobil ram kullanılmış hadi yer tasarufu diye olsun m-sata port yok dahili wirelles yok onuda sen al diyor 2 tane ethernet var bir tane olsun ama wirellesta olsun bence bu bunu yapan adam akraba evliliği





  • Şuna birde 2 adet daha sata portu koyup birde hdmi koysalar tadından yenmezmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip cihazlara adaptör girişi lazım ya da power supply üreticilerin bu cihazlara göre verimliliği yüksek fiyatı düşük küçük psler üretmesi lazım diye düşünüyorum.

  • bu anakart çok iyi çok hızlı çok memnunum herkeze tavsiye ederim!

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.