Şimdi Ara

Turkcell taahhüt ile telefon almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son 2 gündür Turkcell'e gidip taahhütle note 3 almak için başvurmaktayım. Öğrendiğim kadarıyla bazı koşullar var. Note 3 almak için en az 6 aylık faturalı bir hat gerekiyor ve son 6 ay fatura toplamı 250tl olmalıymış benim ki 212 çıktı bu yüzden alamadım. Diğer bir yolla denedim finansbank ile anlaşmalılarmış. Tc kimlik numarası üzerinden kişisel maddi gelir vs. bu gibi bilgilere bakıp buna göre onay veriyorlar malum yaş 19 bana onay çıkmadı.

Sanırım son bir çare daha var. Kredi kartı ile hiçbir koşul olmadan sanırım alınabiliyormuş bana bu kredi kartı olayını açıklayabilicek biri varsa tamamiyle şimdiden çok teşekkür ederim...

Orijinalden alıntı: ahmetbesli77

Merhaba arkadaşlar,

Son 2 gündür Turkcell'e gidip taahhütle note 3 almak için başvurmaktayım. Öğrendiğim kadarıyla bazı koşullar var. Note 3 almak için en az 6 aylık faturalı bir hat gerekiyor ve son 6 ay fatura toplamı 250tl olmalıymış benim ki 212 çıktı bu yüzden alamadım. Diğer bir yolla denedim finansbank ile anlaşmalılarmış. Tc kimlik numarası üzerinden kişisel maddi gelir vs. bu gibi bilgilere bakıp buna göre onay veriyorlar malum yaş 19 bana onay çıkmadı.

Sanırım son bir çare daha var. Kredi kartı ile hiçbir koşul olmadan sanırım alınabiliyormuş bana bu kredi kartı olayını açıklayabilicek biri varsa tamamiyle şimdiden çok teşekkür ederim...

Söz konusu tutarın yarısı 12 taksit olarak kredi kartınızdan çekiliyordu. Kalanı da aynı şekilde faturaya yansıtılıyordu. Telekomünikasyon'a taksitin toptan kaldırılması ile bu yöntem de sizin için artık hayal olmuş oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: flodd

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbesli77

Merhaba arkadaşlar,

Söz konusu tutarın yarısı 12 taksit olarak kredi kartınızdan çekiliyordu. Kalanı da aynı şekilde faturaya yansıtılıyordu. Telekomünikasyon'a taksitin toptan kaldırılması ile bu yöntem de sizin için artık hayal olmuş oluyor.

[yani diyorsunuz ki telefonu almak gibi bir olağınız artık yok ? yani başka hiç dolu yok mu :D]

• Tanıdıklarınıza faturalı hattınızdan 38 TL kadar kontör yollayın yani son faturanızı biraz şişirin bende o şekilde iphone almıştım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    vodafone 1 liraya telefon ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Taahhüt işine bulaşma sonra pişman olursunuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    &#63743;
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.