Giriş | |
|
|
|
26 Ağustos 2006; 18:41:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: kanber v3.0546.2.03 18-11-05 versiyonlu idi v5.0616.2.03 24-04-06 oldu yani sizin deyiminizle versiyon atladı ABye benden önce girdi ve alamanca oldu ingilizce daha iyi olur dedim. n'apalım listede türkçe yoktu. (galiba ABye girince Türkçemiz de gidecek ) 2.defa yükledim yüklerken gerek yok sende zaten son versiyon var dese de ben ittiret ve devam et dedim tekrar almanca oldu. başka da bişi olmadı hız konusunda size katılayamayacağım. azcık beklemek gerekiyordu, yine azıcık bekliyoruz. ben bu versiyon yüklemeyi yapmamın sebebi kulaklık ile radyo dinlreken stereo çalmakta iken mp3 möüzikleri kulaklıkla sadece sağ kulaklığa ses veriyordu acaba düzelir mi derken beklentim olmadı. sorun devam ediyor v3.0546.2.03 ile v5.0616.2.03 arasinda en du zmantikla rakam olarak bile cok fark var ve buda cesitli sorunlarin cikip farkedilip duzeltilmis olmasi anlamina geliyor. ben anlam veremedim?!?.
|
|
|
26 Ağustos 2006; 18:46:44
|
|
|
abi kaç rakam atlamış bea!baya bi problem hallolmustur heralde
··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤·· Yeni Nokia N9Se7en. Desktop. Laptop. Pocket. | The web now made by hand. Dokunmatik 3.5" nHD Ekran - 5mp Carl-Zeiss AF Kamera - 32GB - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1500mAh |
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 21:01:40
|
|
|
arkadaşlar n70 i türkçe olanlar fexplorer tarzı dosya yönetim programlarından birini yükleyip z:\system\fonts klasörünün içeriğini türkçesi yok olmuş telefona yüklesinler bu yöntem eskiden 6600 da birisi tarafından denenmişti
|
|
26 Ağustos 2006; 21:02:49
|
|
|
Z Diski içinde işlem yapılamadığını duymuştum bende Fexplorer vs. ile acaba doğr mudur ?
|
|
|
26 Ağustos 2006; 21:16:09
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: Gokhan43 Z Diski içinde işlem yapılamadığını duymuştum bende Fexplorer vs. ile acaba doğr mudur ? doğru, z'de işlem yapamazsın, bu kamera sesini kapatamıyoruz biliyorsunuzdur n91'de, bende gittim kamera ses dosyasını z'de buldum, aynı adı taşıyan ama sessiz bi dosyayla değiştirmeye çalıştım ama olmadı.
╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝ ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══ ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══ ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══ ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══ ╔═════║═════║═║══════════════║══╗ ÅÿηՄя
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 21:49:32
|
|
|
arkideşler 'Z' diski ROM.dur (Read Only Memory=sadece okunabilir bellek) benim gibi n70.inin dili değişenlerin ROM.uma türkçe yüklenmemiş. Ve türkçe firmware bekliyoruz. bunu nokiatürkiye'ye iletmek lazım! öyle ye adamların bizden ne haberi olsun ki... Hadi e-posta yazmaya...
|
|
|
26 Ağustos 2006; 21:57:04
|
|
|
Ben N70 aldım 3 gün önce . Update'ini yapmak istiyorum ama hasar görürse biterim Edit: Acaba en güncel versiyonu ne oluyor ? Benimkinin versiyonu ; "3.0546.2.03"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ReSpavVn: -- 26 Ağustos 2006; 22:02:45 >
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.(Mustafa Kemal Atatürk) Türkiye halkı asırlardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklali bir lazıme-i hayatiye etmiş bir kavmin kahraman evlatlarıdır. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır.(Mustafa Kemal Atatürk)
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 22:07:55
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn: Ben N70 aldım 3 gün önce . Update'ini yapmak istiyorum ama hasar görürse biterim Edit: Acaba en güncel versiyonu ne oluyor ? Benimkinin versiyonu ; "3.0546.2.03" en günceli v5.0616.2.03.
╚═╦═══╗═║═══║═══════║═══║═╦═══╦═╝ ══║═══║═║═══║═╔═══╗═║═══║═║═══║══ ══╠═══╣═╚═══╣═║═══║═║═══║═║╔══╝══ ══║═══║═════║═║═══║═║═══║═║╚═╗═══ ══╝═══║═════║═║═══║═╚═══╝═║══║═══ ╔═════║═════║═║══════════════║══╗ ÅÿηՄя
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 22:17:05
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn: Ben N70 aldım 3 gün önce . Update'ini yapmak istiyorum ama hasar görürse biterim Edit: Acaba en güncel versiyonu ne oluyor ? Benimkinin versiyonu ; "3.0546.2.03" YANİ BENİM ki ile aynı dikkat et de benim başıma gelenler senin başına da gelmesin alman alman bakarız artık birbirimize
|
|
|
26 Ağustos 2006; 22:29:35
|
|
|
Aslında bence bu update işlerinin manual yoldan yapılması ya da kullanıcıya bırakılması çok yanlış. Bir de update edilirken elektrik gitmeyecek filan diyor ; nerden bilebiliriz ki gidip gitmeyeceğini. Ben telefonumdan memnunum ve update yapmayı düşünmüyorum. Yalnız sırası değil ama ; bi soru sormak istiyorum ... N70 kullanıcısı olduğumu söylemiştim. USB data kablosunu kullanarak telefonuma uygulama yüklemek istiyorum ; PC suite'den Nokia Application İnstaller'ı kullanarak transferi yapmak istiyorum ama her seferinde hata ile karşılaşıyorum . Acaba sorun ne ? Uygulamaların .sis dosyalarında bir sorun olduğunu zannetmiyorum . Bir ara 3rd Edition telefonu olduğu için bazı uygulamaları yüklemiyor diye duymuştum . Acaba o yüzden mi ?
Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.(Mustafa Kemal Atatürk) Türkiye halkı asırlardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklali bir lazıme-i hayatiye etmiş bir kavmin kahraman evlatlarıdır. Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır.(Mustafa Kemal Atatürk)
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 22:32:49
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: :ReSpavVn: Aslında bence bu update işlerinin manual yoldan yapılması ya da kullanıcıya bırakılması çok yanlış. Bir de update edilirken elektrik gitmeyecek filan diyor ; nerden bilebiliriz ki gidip gitmeyeceğini. Ben telefonumdan memnunum ve update yapmayı düşünmüyorum. Yalnız sırası değil ama ; bi soru sormak istiyorum ... N70 kullanıcısı olduğumu söylemiştim. USB data kablosunu kullanarak telefonuma uygulama yüklemek istiyorum ; PC suite'den Nokia Application İnstaller'ı kullanarak transferi yapmak istiyorum ama her seferinde hata ile karşılaşıyorum . Acaba sorun ne ? Uygulamaların .sis dosyalarında bir sorun olduğunu zannetmiyorum . Bir ara 3rd Edition telefonu olduğu için bazı uygulamaları yüklemiyor diye duymuştum . Acaba o yüzden mi ? hayır onla alakası yok, 3rd olsa bile telefona gönderir yüklerken uyumsuz olduğunu söyler, telefona gönderememesinin nedeni büyük ihtimal sen tel hafızasına göndermeye çalışıyorsun yer olmadığı için hata veriyor, hafıza kartını seç göndermeden önce, eğer yine hata verirse sen sis dosyasını doğrudan hafıza kartına kopyala yapıştır yap ve telefonun içinden explorer programlarını kullanarak yüklemeyi dene.
|
|
|
|
|
26 Ağustos 2006; 22:35:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: MAG hayır onla alakası yok, 3rd olsa bile telefona gönderir yüklerken uyumsuz olduğunu söyler, telefona gönderememesinin nedeni büyük ihtimal sen tel hafızasına göndermeye çalışıyorsun yer olmadığı için hata veriyor, hafıza kartını seç gönderme | | | |