Giriş | |
|
|
|
25 Ağustos 2006; 11:20:39
|
|
|
arkadaslar 6630 için türkçe dil paketi yokmu? bi arkadas buldum demiş ama ondan da cevap gelmedi,bilgisi olan warsa paylassın lutfen aynı durumda olanlar baya var heralde?
|
|
|
25 Ağustos 2006; 11:34:07
|
|
|
arkadaşlar benim n70 in başına gelenleri size an be an anlattım (bkz. s0n 5 mesaj) hard fortmat bi işe yaramadı orjinal yani almanca oldu telefon http://imei.tk.gov.tr/ adresinden sorguladım imei kayıtlı diyo şimdi bu telefon kayıtlı ama kvk.lı değil mi demek oluyor. n70 için türkçe dil paketini arayacağım şimdi yardımcı olan olursa gülücükler dağıtırım o arkadaşa
|
|
|
25 Ağustos 2006; 11:34:54
|
|
|
arkadaşlar dil paketi ile ilgili bilgisi olan varmı? bulan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
|
|
|
25 Ağustos 2006; 11:36:09
|
|
|
3230 unki çıksın ben de feleğini şaşırtacam telefonun...
|
|
|
25 Ağustos 2006; 11:39:13
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: alicengiz71 karıştırmak ne kelime yalayıp yuttum valla dünden beri. sadece burası mı yerli yabancı bütün siteleri de taradım.helak oldum beee..işin komik yanı da şu oldu ; tlf. bozuldu 8-10 saat sonra yabancı sitenin birinde şans eseri sis uzantılı türkçe dil paketi buldum.. ama yükleyecek tlf. nerde? işte o zaman forumlarda araştırmanın ne olduğunu anladım... bu arkadaş buldugu soyluyor ama bi cevap gelmedi pm de attım neyse aramaya dewam bulamadık hala...:(
|
|