Şimdi Ara

CS: Global Offensive'a Sekiz Yeni Harita

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•     Valve'ın Counter Strike: Global Offensive ile sürdürdüğü Operation DLC'lerinin bir yenisi eklendi. Operation Phoenix, hayran yapımı haritalarla satışa çıktı.

Oyun içi mağazadan 2.99 dolara satın alınabilen Operation Phoenix, oyunun mod yapımcıları tarafından oluşturulmuş Cache, Downtown, Motel, Seaside, Thunder, Ali, Favela ve Agency ismindeki haritaları içeriyor. Bu DLC, saydığımız haritaları rekabetçi modda oynamanıza izin veriyor. DLC'den kazanılacak bütün paranın bu haritaları geliştiren yapımcılara verileceği belirtiliyor.

• ben almadım almayıda dusunmuyorum dust 2 dısında dogru duzgun oynanmıyor dıger map ler
  • iyide bu haritaların hepsi daha önceden vardı zaten:S bari yeni harita koysalardı :S

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

iyide bu haritaların hepsi daha önceden vardı zaten:S bari yeni harita koysalardı :S

Competitive moda eklendi bu haritalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

ben almadım almayıda dusunmuyorum dust 2 dısında dogru duzgun oynanmıyor dıger map ler

o kadar haksızlık etme var bir kaç tane daha benim favorim aztec mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: einhander

ben almadım almayıda dusunmuyorum dust 2 dısında dogru duzgun oynanmıyor dıger map ler

katılıyorum şu son eklenen iki harita bile çok fazla hoşuma gitmedi..

• Dün 3 Dolara aldım. Biraz oynadıktan sonra silah kasası düştü. 5.25'ten sattım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.