Şimdi Ara

HTC, FootballFeed kullanan One serisi sahiplerini Avrupa kupası finallerine götürüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • HTC, FootballFeed kullanan One serisi sahiplerini Avrupa kupası finallerine götürüyor





    Geçen yıl Kasım ayında HTC'nin BlinkFeed formatında geliştirdiği FootballFeed uygulaması, UEFA'nın resmi sitesine düşen son dakika haberlerini anında kişiye özel olarak ayarlanabilen formatta sunabiliyordu. HTC, Avrupa kupaları elemeleri başlarken uygulamasını güncelledi ve HTC One serisi kullanıcılarına özel bir de kampanya başlattı.




    Uygulama normalde takımlara ilişkin son dakika haberlerini, canlı maç güncellemelerini, oyunlar sonrası analizleri ve tüm son gelişmeleri sunarken, cihazınızın ajandasına da maçlar için uyarı ekleme imkanı tanıyordu.




    Güncelleme ile hâlihazırda oynanan tüm oyunlara ilişkin anlık görüntüleri tek bir sayfada gösteren Canlı Pano, yeni dil seçenekleri, eleme aşaması için uygulamaya eklenen sonuçlar sayfası gibi yenilikler sunuluyor.




    Ayrıca HTC One serisi sahiplerine özel kampanya ise uygulamanın kurulması ve promosyonlar sayfasındaki formun doldurulması ile UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi Finali'ne bilet kazanma şansı tanıyor.




    Yapılacak çekilişte, 1 çift Lizbon'daki UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'ne, 3 Çift Torino'daki UEFA Avrupa Ligi Finali'ne gitme şansı yakalayacak. Ayrıca uygulamayı yükleyenler arasında yapılacak çekilişle, 30 adet HTC BoomBass, 30 adet HTC Media Link HD ve 300 adet HTC Fetch de sahiplerini bulacak. Kampanya 18 Şubat – 25 Mart 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek ve sadece HTC One serisi kullanıcıları katılabilecek. 




    HTC UEFA Şampiyonlar Ligi finallerine bilet kazanan talihliler, 29 Mart 2014'te Posta gazetesi ve HTC Türkiye Facebook sayfasında açıklanacak.








     




  • cok iyimis

  • Şu firmların promosyonlarını reklam yapmasınız daha iyi olur.Her firmanın her promosyonunu yapabicelekseniz yapın yoksa bunun haber olmasnın ne manası var çözemedim.

  • iyi de benim kazandığım anahtarlık cihazı hala elime geçmedi ki.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.