Şimdi Ara

laptop da ekranın sağ alt çerçeveden açılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nisanın sonu mayısın başında laptop aldım ancak bu laptop haziranın benim tatilimin başladığı hafta ekranın çerçevesi sağ alttan şişme yaptı yani lcd ekran ile çerçevesi arası açıldı hemen servise götürdüm onlar da ist. a genel merkeze yolladılar bana orda bunu benim yaptımı arayı "esnettimi" söylediler baya bi kızdım (bu arada orda 10 günden fazla kaldı)tekrar geldi snra hiç bişi yapılmamıştı bu sefer 2 hafta snra tekrar gönderdim bu sefer japonyaya gitti üretici firmaya(1 aydan fazla kaldı) geçen pazar geldi ama 1 hafta snra bu cumartesi ayın 19 da geri götürdüm tekrar açılmıştı şimdi laptopu komple geri verdim ya yine laptop alıcam yada masaüstü ama bu sefer o markadan almıcam laptopun markası exper di (bu anlatıığım olay türkiyede ilk defa bende olan bi olay sanırım)
    şimdi ne yapmalıyım düşüncelerinizi bekliyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Laptop Ekran Çerçevesinin Sağ Alt Kısımdan Açılması

Birçok modern laptop modelinde, ekran çerçevesinin sağ alt kısmından açılabilen bir mekanizma bulunmaktadır. Bu özellik, dizüstü bilgisayarınızı kolayca tek elle açmanıza olanak tanır.

Ekran çerçevesini açmak için öncelikle ekranın sağ alt köşesine bastırmanız gerekir. Hafif bir baskı uyguladıktan sonra, çerçeve aşağı doğru kaymaya başlayacak ve ekranı kaldırabileceksiniz.

Bu özellik özellikle HP laptop modellerinde yaygındır. Örneğin, HP Pavilion x360 ve HP Spectre x360 dizüstü bilgisayarları, ekran çerçevesinin sağ alt kısmından açılabilmektedir. Bu mekanizma, cihazları açmayı ve kapatmayı kolaylaştırır ve kullanıcı deneyimini iyileştirir.

Ekran çerçevesinin sağ alt kısmından açılma mekanizması, aşağıdaki avantajları sunar:

• Tek elle kolay açma
    • Hızlı ve rahat kullanım
    • İyileştirilmiş kullanıcı deneyimi

Eğer laptopunuzun ekran çerçevesini sağ alt kısmından açmakta zorlanıyorsanız, cihazınızın kullanım kılavuzuna başvurabilir veya üreticiyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ya bende acer var onda da var azcık bi açıklık. ne olcak bi zararı yok ki bana dikkat edip bakınca hoş bi görüntü olmuyor ama işte çalışıyor ya büyümese bari. japnya ya neden gidiyo onu anlamadım yapıştır gitsin yani dimi çerçeve ne ile tutturulduysa oraya anı şekilde tutturulur. gözn yiyosa sende yaparsın.
  • Bide exper macerası ben ekleyeyim exper kampanlayarından birinde yanılmıyosam p3 800eb cpu sistemlerdi bu sistemlerle birlikte verdikleri 107s monitörlerin üretim hatası vardı belirli bir kullanım sopnrasında monitör camında kabacıklar olusuyodur aynı çizilmiş gibi ama monutör canın katmanları arasında hava kabarcığı gibi bi durum işte herneyse bir tanıdık bu kampanyadan makina almıştı ve bu monitördeki sorun orataya çıkınca exper servisine götürdü verilen cevap aynen söledir.

Exper Yetkilisi : 107s ... monitörün cam panelini içerden çizilmiş üretim hatası yoktur . :)))))

ve tabi bu monitörlerin o seri üretimi 1 ay sonra piyadan toplatıldı

Note book alacaksan sana tavsiyem Toshiba - Keysmart - Sony-Caper ürünleri olur
  • aslında 2 kere gitti "yapıştırıldı" diye geldi ama ekran yarıya kadar açılınca bende kızdım gönderdim bakalım ne olacak
  • sanırım monitorun ısınmasından ve mazeme kalitesizliginden kaynaklananbir sorun laptop almak istersen gere bende su aralar almayı planlıyorum sony vaio nun fs serisinden ve BX serilerinden modellere takıldım var bunların fiyatı 1300 dolar artı kdv bx serisinden olanı 1 dolar daha ucuz ama sony kullananlar bx modellerinin daha iyi oldugunu soyluyorlar fakat bx modelindeki gorunum hosuma gitmedi biraz gozume guzel gozuksun istiyorum sen isteren burdan incele aklında olsun burası sony toptancısı fiyalar dısarda biraz fark ediyor
    http://www.btdepo.com/DisProduct.asp?Pid=SONY%20VGN-BX195VP&SID=338dd36b6baba22d66a6a14f49824571fb&xpage=0

• az önce burdaki bayiyle konuştum(11 yıllık müşteriyizde) bunlar laptobu geri alacaklar muhtemelen aynı fiyata yenisini alıcam bu sefer sony alıcam

bunlar dikkatimi çekenler

sony vaio VGN-FE11M DUO 1399+kdv
    F&S Amilo Pi 1536 Core Duo 1.66 1/100GB 15.4"DVDRW 1399+kdv
    DELL Inspiron 6400/256ATI D.CORE 1.66 15.4"512 80 1199+kdv
  • Guardianum zor iş kardeşim.Ürünü geri alıp sıfırını yollamalarını iste.Ben bir de yerinde olsam o ürünü almazdım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya almıyom zatn geri kardeşim ben onu başka gelecek siparişini verdim gelince yazıcam inş
  • aslında exper dediğiniz şey de asus
  • evet öyleymiş ama niyeyse pek dayanamadı bana
  • bende de casper laptop var sadece pili cabuk bosalıyor
    1 saat bile zor dayanıyor.tek almama sebebın bu olabilir
  • yok kardeş ben alıcağım laptopu buldum sony alıyorum saolun görüşleriniz için
  • doğru seçim... sony vaiodan herkes çok memnun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: best3673

doğru seçim... sony vaiodan herkes çok memnun.

dur bi gelsin bensana iyi kötü bişiler derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.