'Tanrı, iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır. Yeryüzündeki kötü insanlar ise kendi iradelerini hakim kılmak için Allah'ı kullanırlar. '
tam ben yazıcaktım, gerçekten çok güzel film, filmin sonlarına doğru içim bi fena oldu, gördüklerinin rüya olduğunu anlayınca anlayamadığım bi tepkiyle arkadaşıma ayol allah belanı vermesin diyip indirdim bitane
quote:
Orjinalden alıntı: Brotherhood
Click...
tavsiye ederim arkadaşlar mutlaka gidin görün ben yarıldım filimde...Hem güldüren hem öğreten bir film...
'04 System || +2500 Barton. Amd @3200 || Asus A7N8X-X || 768Mb DdrII Ram || 80Gb Sgt || Samsung226bw_Cp || Asus Ta210 Cs || || Samsung dvd combo || Asus52X || Korland Pad || I-Trigue 3350 || SkystarII *new Hp1510 *x1600pro || MX1000+Raider Mousepad
ben de lady in water'ı izledim son olarak. Yönetmenini çok sevmeme rağmen M. Night Shyamalan'ın en zayıf filmi diyebilirim...Peri masalına inanan ve masaldaki periyi kurtarma çabasına giren bir grup insanın hikayesini anlatıyordu film...ama açıkçası -çok istememe rağmen- beni bu masala inandıramadı.