Şimdi Ara

Ana karakteriniz hangisi ve neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
3.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Ana karakteriniz hangisi ve neden?

(En Son Oy Tarihi: 22.7.2018)
Giriş
  • Ben mage oynamayı tercih ediyorum. Mage dışında oynamıyorum bile denebilir.Sebebiyse sanırım tutorialda mage ile başlamam olabilir, her oyunda bir karakteri takıntı yaptımmı onun dışına çıkmam

Konuya katılım olursa ileride yönetici bir arkadaşa anket ekletebiliriz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ben warcraftta shaman oynuyorum, hearthstone a başlayınca yine aynı classla gitmek istedim. Şu aralar rogueye dönme aşamasındayım ama, shamandan daha eğlenceli geliyor.
  • şimdilik rogue ve hunter ama değişiklik gösterebilir
  • İlk başlarda sürekli Jaina oynardım. Şimdilerde Anduin ve Rexxar hariç herkesle oynuyorum. Genelde arena oynadığım için arenada gelirse Jaina'yı picklerim direkt, ama nadiren ranked oynadığım zamanlarda Thrall'u tercih ediyorum çoğu zaman.
  • warlock
  • Genelde Warlock veya Shaman oynuyorum. Murloc destesi ile en iyi bu ikisi gidiyor

Arada Jaina oynarim.
    Arenada ise Mage>Paladin>Warlock>Shaman diye gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage ile başladım, Hunter main şu an ama değişebilir. Kart çekmek için güvenilir bir yol bulsam hunter decki güzel oldu aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kule ve Direk tam olarak neresi?
    4 yıl önce açıldı
    Ne tür karakterler var bu oyunda?
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mage-Shaman-Rogue takılıyorum ama genellikle rogue.
  • Druid, Mage ve Rogue oynuyorum ben de.

Kimsenin merak ettiği yok ama insan yine de yazıyor işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokg

Druid, Mage ve Rogue oynuyorum ben de.

Kimsenin merak ettiği yok ama insan yine de yazıyor işte

Senin bu konuya yazdığını görünce dedim ben de aha yine hangi forum kuralını çiğnediler.
  • rogue rogue rogue.... ilk olarak hunter ile basladim... sonra unleash the hounds nerf yiyince priest ile oynadim. Rakibin elinden kartlarini almaya bayildim. ama oda biraz zayif kaliyor.... sonra rogueye gectim... silah kusanmasi ve combolu kartlari cogu zaman 2 kartmis gibi oynuyor... 52. leveldayim.. ama simdi sarmiyor... bu aralar, hunter ve paladin oynuyorum...

paladin oynama sebebi ise heal vermesi... oyuna direk 66 can ile oynuyorum... :D birde karsi tarafin attacklarini 1 yapan kartlarla kido yu kullanmak cok zevkli... rakip giant atiyor. once saldirisini 1e indir sonra kido ile yoket.. sonra kidoyu geri cek:D

birde bazen Venture Co. Mercenary oynuyorlar... ozaman saldiri gucunu 1 yapiyorum. adamin elinde 1/6 kalakaliyor:D tabi o kart birde geciktirici ozellikli... elindekileri 3 mana fazladan oynuyor... adam deliriyor...:D

simdilik keyif aliyorum.... paladin ile...

arenada ise, mage > paladin > hunter > digerleri.....
  • 1- shaman 2- druid 3- priest. shamanda elemental deck kullanıyorum acayip uyuz bir deck tek raundda spellerle 20 damage kadar yapabiliyorsunuz. birkaç kart eksiğim kaldı.
  • druid ve warlock.
  • Ben de normal şeyler yazabilirim yadırgamayın bu kadar
  • Rogue. Oyunda yenilmekten bıktığım bir anda (oyunu bırakmayı düşünüyordum) daha önce hiç oynamamış olmama rağmen (yani 10 seviye olmuştum görev için ama daha combo nedir onu bile bilmiyordum) internette gezinirken şu an kullandığım desteyi görünce (Eksikler var ama olsun) tamam artık Rogue oynuyorum dedim. Tabi Rogue'nin görünüşünü sevmiş olmamın da etkisi olabilir bunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Rogue. Oyunda yenilmekten bıktığım bir anda (oyunu bırakmayı düşünüyordum) daha önce hiç oynamamış olmama rağmen (yani 10 seviye olmuştum görev için ama daha combo nedir onu bile bilmiyordum) internette gezinirken şu an kullandığım desteyi görünce (Eksikler var ama olsun) tamam artık Rogue oynuyorum dedim. Tabi Rogue'nin görünüşünü sevmiş olmamın da etkisi olabilir bunda

Senin için mahsuru yoksa hangi ranktasın ve rogue ile seviyen kaç?
  • ALAK_ kullanıcısına yanıt
    Rank 16. Baktım 15 ve üstü legendary olmadan zor gelebildiğim en iyi noktada bırakayım dedim.
    Seviye ise 30 ama daha oyuna Amerika Open Beta'ya geçtiği gün başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazel Tov

Rank 16. Baktım 15 ve üstü legendary olmadan zor gelebildiğim en iyi noktada bırakayım dedim.
    Seviye ise 30 ama daha oyuna Amerika Open Beta'ya geçtiği gün başladım.

Ben utanıyorum artık yav, seviye 40 oldum ama rank olarak 17 den yukarısını daha görmedim, şuan 20 deyim. Böyle bir şey yok, boşuna oynuyorum resmen
  • Hunter. Kartları basit ve kullanışlı.
  • Mage ile oynuyordum elimdeki legendery ve epic kartlar ona uyumlu ayrıca hosuma da gıdıyor oynaması fakat bu aralar priest ve paladin icin de baya kart topladm o yuzden onlarla da oynuyorum. Ama en fazla ranked da ılerleyısımı priestle yaptım 15 - 3 yıldız oldum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.