Şimdi Ara

Piranha servisi bozuk tablete sağlam raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1 ay önce 1 tane artes tablet aldım canavar gibi çalışıyor gittim bir tanede piranha business 10,1 aldım almaz olaydım alet bozuk ekranı donuyor çalışmıyor servise gönderiyorum adamlar alet sağlam hd film izledik sıkıntı yok diye rapor tutmuşlar ve hiçbir işlem yapmadan tableti geri göndermişler. Tablet şuan elimde ve çalışmıyor ne yapayım gidip servis elemanının kafasındamı kırayım yoksa benzin döküp firmanın önündemi yakayım cinnet geçiricem varsa bir fikir verin adamlarda nasıl bir zihniyetse bozuk alete sağlam deyip arızayı bile kabul etmiyorlar



  • Baglı oldugun kaymakamlıklarda tuketici hakem heyeti bulunmaktadır oraya basvur.
  • Bugün aleti gene servise götürdüm baktım adamın biri çemkiriyor bir daha olursa yetkili mercilere sizi şikayet edicem vb. bir ton şey söyledi elemanda hiçbir tepki yok tamam efendim oldu efendim dedi sustu bana sordu sizin neyiniz var dedi bende bendede aynı sorun arkadaş 1 ayda bir alet üç kere servise gelir üç keredir tamir olmazmı sizin teknik servis aletin hiçbirşeyi yok diyor al buyur şarzıda dolu açabiliyorsan aç makinayı dedim banada tamam efendim oldu efendim deyip makinayı aldılar.
    Bundada sonuç çıkmazsa o zaman hakem heyetine gideyim ne yapayım bu kadar kötü olduklarını bilsem kesinlikle almazdım şikayetvar sitesine baktım hep aynı sorun adamların teknik servisi milletin bozuk tabletini sorun yok diye göndermeyi adet edinmiş.
  • stonhand S kullanıcısına yanıt
    kardeş bende de piranha marka tablet var ekran bozuldu çizgiler falan karıştı yani neyse gönderdim adamlar 5 aylık tablete 120 tl ücret istiyor. 140 tl ye ben aldım zaten. 120 onlara verecem 15 tl ye gönderdim 15 tl ye de geri gelir bana 150 tl ye tamir edilecek. bunlar adamı keriz sanıyor herhalde. neyse gelsin tabletim geri tamir ettirmeyecem. gelince açıp bakacam eminim bir temassızlık var. az çok anlıyoruz bu işlerden. bence siz, çevrenizdekilere piranha marka don bile almamaları konusunda uyarın. ben bundan sonra beleş dahi dağıtsalar uzak duracağım bu firmadan. burdan herkes okusun. bu markadan almak isteyen varsa da uzak dursun. 5 dk daha araştırığ teknik servisi güzel çalışan bir marka alsın. piranhayı araştırın şikayetvar sitesinde ki hiçbir şikayete cevap bile yazmamış. onu geçtim telefon numarası bile yok. sen nerden buldun telefonunu :)
  • Telefonunu bulmadım hocam ben küçükçekmecede oturuyorum adamlarında merkezi küçükçekmecede bana yakınlar lanet gelsin bir aylık tablet üç kere servise gitti adamlar birde hiçbirşeyi yok diye geri gönderiyorlar bakıyoruz gene bozuk adamlar resmen dalga geçiyor.
    Şikayet vara baktım adam bozuk demiş şu kadar para gönderin demişler göndermiş adama birde gidip kırık tablet kargolamışlar yani öyle böyle değil yani koca koca firmalar bunların bozuk mallarını nasıl satıyorlar arkadaş bu kadar kötü bir teknik servis ben görmedim duymadım bilmiyorum aletler bozuk adamlara göre çalışıyor sıkıntı yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.