Şimdi Ara

The Order: 1886'dan Harika Görüntüler Sızdı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  •     İlk videosu bugün yayınlanacak olan The Order: 1886'nın görselleri video yayınlanmadan önce sızdı. Bu görseller arasında ekran görüntüleri ve gif'ler de var. Özellikle gif'lere bakınca grafiksel olarak canavar gibi bir oyunun bizi beklediğini söyleyebiliriz.
     
        Önceki nesilde de Sony'nin stüdyoları Playstation 3'ün en iyi grafikli oyunlarını geliştirmişlerdi. Bu nesilde de yine benzer bir şekilde Sony'nin stüdyoları gözlerimizi bayram ettirecek gibi görünüyorlar.
     

     
     
     
     
     
     








  • Oha diyorum, canavar film gibi bir oyun olmuş. En iyi grafik PS4 exclerinde
  • Gördüğümde verdiğim ilk tepki; ananı a*****nı s***m. (ban yemem inşallah)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • The Division ve bu oyun yeni nesilin en canavar oyunları olacak gibi bu sene...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • hangi taş büyükse git vur başını ( yani burda şairin demek istediği mağdur olmayın gidin ps4 alın canım yaw) iyi demiş şair :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Baya sağlam gözüküyor.
  • Yeni nesil işte bu
  • atmosfer güzel grafikler şahane çok ümitliyim bu oyundan
  • CGI video sandım giflere bakınca sonra alttaki silah resmini mermi sayısını görünce gözüme uyku girmedi resmen bu nedir arkadaş adamlar hakkını vermiş gibi sanki
  • Bu oyun pek ilgimi çekmiyordu, az önce başka bir sitede bu oyun ''içinde hiç cgi sinematik yok'' haberini gördüm , aklıma ilk yayınlanan videosu geldi ( cgi diye düşünmüştüm) sonra BSC'de bu gifleri gördüm ve gece gece heyecan yaptım:)
  • bugüne kadarki en iyi grafik ve animasyonlar bu oyunda inanılmaz.
  • grafiklerden kuşkum yoktu zaten umarım içerik de tatmin edicidir...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesle hoş geldiniz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bu ne lan böyle, çok iyi :) keske multiside olsaydı

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bundan once bi haber vardi The Order 30fps akicak diye,ben de gayet normaldir cunku oyunun grafikleri CGI kalitede dedim kac eksi yedigimi hatirlamiyorum:D:D:D.Simdi goruyorumki milletin cene yerlerde geziyor.

    Ashan Rasheed nami deger Thuway adli endustride onemli haberleri onceden basina yansitan sayili arkadaslardan biri olan bu sahis,oyunun etkinligine katilan insanlara oyunun nasil gorundusunu sordugunda,insanlarin verdigi cevap su "Sac ve sakal telllerinin,elbise ustundeki liflerin tek tek gorundugunu,oyunun oyun gibi degil adeta animasyon filmi kalitesini yakaladigini" belirtmisler.

    .Thuway abi diyorki yeni nesil ne Ryse ile ne KZSF ne de ISS ile baslamadi;esas yeni nesil dediginiz olay bu oyunla baslayacak.O degilde PS4 e cop falan diyenler vardi bu oyun 30fps aktigi icin.Bugun tam videolar yayinlanasin herkes sozunu geri alacagina cok eminim:D.D:D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Xbox dada Titanfall var hem de EXC.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mactavish-

    Xbox dada Titanfall var hem de EXC.

    Allah korusun iyi ki almamışım Titanfall. Bir de demezler mi konsol aldıracak oyun diye. Yok FPS'de devrimmiş vs.

    Yeni Doom veya Half-Life gelmeden FPS'de devrim falan olmaz.
  • Görseller harika gözüküyor gerçekten. Fakat aklıma ister istemez zamanında Killzone 2 için yayınlanan oyuniçi gif'ler geliyor. Hatta Killzone: SF için yayınlanan görseller ile heyecanlanıp oyunu oynayınca oyunda sadece görsellik olduğunu söyleyen, hayal kırıklığına uğramış oyuncular geliyor. Aynı durum Ryse için de geçerli. O yüzden her daim temkinli olmakta yarar var.

    Konsept olarak da The Order: 1886 bana daha çekici gelen bir oyun. Hayal kırıklığı yaratmasın da PS4'ü almak için bir bahanem olsun artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 18 Şubat 2014; 9:24:17 >
  • Orijinalden alıntı: musAKka

    Görseller harika gözüküyor gerçekten. Fakat aklıma ister istemez zamanında Killzone 2 için yayınlanan oyuniçi gif'ler geliyor. Hatta Killzone: SF için yayınlanan görseller ile heyecanlanıp oyunu oynayınca oyunda sadece görsellik olduğunu söyleyen, hayal kırıklığına uğramış oyuncular geliyor. Aynı durum Ryse için de geçerli. O yüzden her daim temkinli olmakta yarar var. Konsept olarak da The Order: 1886 bana daha çekici gelen bir oyun. Hayal kırıklığı yaratmasın da PS4'ü almak için bir bahanem olsun artık. /quote]

    Hocam Sony KZ2 den dersine cok fena aldi,simdilerde yogurdu bile ufleyerek yiyor bu konularda.KZSF u bitirdim bence teknoloji demosu diye ps4 un nelere kadir olabilecegini gostermek adina cikmis bir oyun onun disinda oyunda eglence faktoru pek iyi degil.Umarim bu oyun bu gorsellerin yanina harika bir oynanisi,hikayeyi ve atmosferi beraberinde getirir.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.