Şimdi Ara

HM-9504HD Yazılım Güncelleme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
12.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün cihazımı açtığımda, yazılım güncelleme işlemi başladı. 30 dakika kadar işlem yaptıktan sonra (yazılımın indirilmesi tamamlandıktan sonra) yükleme işlemlerine başladı. Sonrasında Yazılım Güncelleme Hatası : 0x80000D0C gibi bir hata verip, 5 sn içerisinde cihazın yeniden başlatılacağını söyledi. Her yeniden başlatma sonrosı aynı hatayı alıp, cihaz kendisini yeniden başlatıyordu.

    Digiturk'u aradım ve bana şöyle bir işlem yapmam önerildi : uygu alıcısı üzerinde dL yazarken seri bir şekilde stand by, yukarı, aşağı, yukarı ve stand by tuşlarına basmam söylendi. Sonrasında cihaz tekrar açıldı ve kurulum işlemlerine devam etti. Hala da devam ediyor



  • son durum nedir yükleme tamamlandı mı sizde... bendede aynısı oluyordu dediğinizi yaptım güncelleme başladı 3 saat bekledim yine sonra donup resetledi kendini
  • 36 saat boyunca devam etmesine rağmen güncelleme tamamlanmadı. Hata vermiyor ama sürekli yüklemeye devam ediyor. Digiturk ile tekrar telefonda görüştüm, onların yönlendirmesi ile tekrar denemeler yaptık, problem çözülmedi. Servis göndereceklerini, 25 TL ücret alacaklarını söylediler. Ben de itiraz ettim. Güncellemeyi yapan Digiturk, sanki ben bozmuşum gibi ücret istiyorlar benden. En sonunda işyerime yakın bir Digitürk servisine cihazı götürdüm, yeni cihaz ile ücretsiz olarak değiştirdim.
  • Mart ayı içerisinde Digitürk aboneliği almayı istiyordum bu cihazda karar kılmıştım ama son güncellerde yazılan sorunların başıma gelmesi için sagemcom mu alsam acaba diye tekrar düşünmeye karar verdim.
  • Bu cihaz bana yeni verildi,9103 yazilim guncellerken mefta olunca bunu getirdiler, 9103 e gore gayet iyi

    Sagemcom kullanamadığim için bilemeyecem ama IQ servisi oldukça hızlı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan_26 -- 21 Şubat 2014; 10:18:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni cihaz alacaksan, son güncellemeyi yapıp verirler. Bana yeni verilen cihazda yapıldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetinbar -- 24 Şubat 2014; 0:21:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu biraz hortlatmış olacağım ama aynı durum benimde başıma geldi. Cihaz DT-9103 HD ve güncelleme yapmıyor. Sadece bekliyor. Sizde bunun yerine alınabilinecek en mantıklı hd cihaz nedir?
  • aynısı bende oldu. cihaz şu anda yatıyo yarın icabına bakıcam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.