Şimdi Ara

The Banner Saga Video İnceleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Strateji / taktiksel RPG türü The Banner Saga, Viking temasıyla yola çıkıyor ve destansı bir direnişin hikayesini anlatıyor bizlere.

• Son yıllarda PC'ye çıkan en iyi RPG'lerden biri. Hikayesi de bu tarzdan beklenmedik bir şekilde çok başarılı.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • TitanFall ve Bagimsiz programi da bugün yayinlanir umarim. :/

• " vanguard bandits " oyununu çok severdim PSX'de PC'de aynı tadı veren düzgün bir oyun yoktu bu oyun gerçekten çok hoş gözüküyor sanırım zevkle oynayabilirim.

• anlatım guzelde oyun yaramaz

• Bu oyunun grafikleri çok hoşuma gitti benim.Konusu da gayet başarılı, bu tarzı sevenler için biçilmiş kaftan.Tek sorunum savaşta kaybettiğin karakterlerin ölmemesi oldu, bu karakterleri oynatırken yaşayacağın çekimserliği kesinlikle ortadan kaldırmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 17 Şubat 2014; 21:11:38 >
  • Ben savaşta ölen karakterlerin öldüğünü sandığım için pek çok savaşta zaiyat vermeden kazanmaya calışıyordum ve oyun o haliyle gerçekten çok heyecanlı ve buna paralel cok zor oluyordu. Neyse ki erkenden farkettim de asker kaybettiğim her savaşı tekrar tekrar oynamaktan kurtuldum. Bence böyle oldukça güzel :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [sizer=blue]Mega Man 10 İnceleme
    15 yıl önce açıldı
    [sizer=blue]Yakuza 4 İnceleme
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Candy Crush yapımcılarının geleceğini bitirdiği oyun değil mi bu :( basit saçma bi telefon oyunu böyle bir sanat eserini nasıl öldürebildi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.