Şimdi Ara

VAIO Satildi hala VAIO almak mantiklimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADASLAR KENDIME BIR HEPSIBIRARADA MASAUSTU VAIO ALMAYI DUSUNUYORDUM FAKAT SONY VAIO BOLUMUNU SATTI BU DURUMDA YINEDE VAIO ALMAK MANTIKLIMI SONY KALITESI GITTI SONUCTA.



  • Su an Satilanlar Sony Vaio zaten üzerinde Sony logosu görürsünüz. Alan firma sadece Japonyada satış yapacakmış. Yani aslında suanki Sony Vaio lar bitince bir daha Vaio alamayacagiz. Ayrıca Sony Vaio lara kendisi 10 yıl daha satış sonrası hizmeti vereceğini duyurdu. Yani serviade garanti Sony garantisi olacak Sony de yerinde durduğuna göre sıkıntı yok. Bende 11 inch multiflip bakiyorum Baya arastirdim o yuzden bu konuları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani diyorsunku piyasada istedigin vaio urunu al onlar bozulsa bile SONY 2024 yilina kadar urunlerinin arkasinda ariza yaptiginda yada bozuldugunda sony teknik servise verip yaptirabilecegiz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DEVIDBEKIM

    Yani diyorsunku piyasada istedigin vaio urunu al onlar bozulsa bile SONY 2024 yilina kadar urunlerinin arkasinda ariza yaptiginda yada bozuldugunda sony teknik servise verip yaptirabilecegiz.

    Aynen oyle zaten hic yapamazlarsq para iadesi yapıyorlar. O zamanda VAIO bulamiycaksin ama paranla istediğini alırsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vaiodan uzak dur,aldım ve pişman oldum.wireless adaptor sorunlu,windowsla görüşüyorlar hesapta,bir serinin hepsi sorunlu,kabul ediyorlar ama iade almıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruelty11 -- 27 Şubat 2014; 0:13:29 >
  • valla ben yeni vaio multiflip 13 aldım memnunum. windows 8 ve 8.1 in kendi saçmalıkları dışında yazılımsal bir durum yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.