Şimdi Ara

BlackBerry yıl sonunda 64-bitlik 8 çekirdekli işlemci taşıyan bir telefon ile karşımıza çıkabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • BlackBerry yıl sonunda 64-bitlik 8 çekirdekli işlemci taşıyan bir telefon ile karşımıza çıkabilir





    Tüketici pazarından çekilme kararı aldıktan sonra tam bir U dönüşü ile geri dönen BlackBerry, yeni CEO John Chen ile eski günlerine dönmek için ikinci bir fırsat arıyor. Firmanın daha önce Snapdragon 800 yongasetli akıllı telefonu benchmark skorlarında ortaya çıkmıştı. Bu kez 8 çekirdekli bir model gündemde.




    Güvenilir bir kaynaktan elde edildiği belirtilen iddialara göre BlackBerry, Qualcomm'un 64-bitlik 8 çekirdekli yongasetini kullanacak bir akıllı telefon hazırlığında. Kaynak modelin varlığından yüzde 100 emin olduğunu belirtiyor.




    Qualcomm'un Snapdragon ailesine yeni eklediği ikinci 64-bit destekli yongaseti olan MSM8994, 2.5GHz saat hızında çalışan 8 çekirdeğe sahip ve Adreno 430 grafik birimi ile birlikte geliyor. MSM8994, önceki versiyonlardan önemli oranlarda performans ve grafik kalitesi artışı sunuyor. Yongaseti LTE ağları için geliştirildi.




    BlackBerry'nin yeni modelini Eylül ayında piyasaya sürmeye hazırlandığı belirtiliyor. Bu sayede 64-bit ekosistemine daha erken giriş yapan BlackBerry, tüketicinin ilgisini yakalamayı başarabilecek. 




    Ancak Qualcomm'un en erken 2015 yılı başlarında yongasetini piyasaya sürecek olması, iddiaların gerçeğe yakın olma ihtimalini azaltıyor. Zira Snapdragon 805 henüz piyasaya çıkmadı ve Snapdragon 810'un araya uzun zaman koymadan piyasaya çıkışı satışları baltalayabilir.  

     







  • iOS ve Android'in karsisinda durmasi ARTİK imkansiz

  • işlemci çok iyi de oyunlar yazılımlar yeterli sayıda olmadıktan sonra ne işe yarıtacak

  • daha ne diye çırpınıyor. sağlam, kaliteli cihazlar ile android pazarına atılması lazım. birde uçuk fiyatlandırmadan kaçınması lazım. ilk defa piyasaya çıkan bir işletim sistemi ile gelen cihazları çok çok yüksek fiyatlardan sattı, oradanda kaybetti. bu şekilde rekabet edemez.

  • şu android uygulamalarını çalıştırma haberi gerçeğe dönüşmezse yine boş olur...

  • eskiden ürettiği telefonların donanım olarak zayıf ve pahalı olduğunu varsayarsak, bu özellikteki telefonları da uçuk fiyatlandırma ile satışa sunmaya kalkarsa bu sefer söylenti değil gerçekten firma kendi sonunu hazırlar

  • Donanımı kendimiz toplasak bu firmalara iş kalmayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry o islemciyle gercekten pc deki gibi e-posta,office programlari getirirse tekrar yukselmesi isten bile degil

  • altın vuruş yapacak heralde

  • Arap atı sonradan açılır

  • 2.000 liradan satışa sunacaktır büyük ihtimalle ve elinde patlayacak diğer z10-z30 vs gibi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi batmadı gitti. Eskisinden daha çok haberi çıkıyor bu nasıl iş anlamadım.

  • Çok büyük teşvikler yapması lazım.2 yıldır çevremde bir Blackberry telefon bile görmedim maalesef.

  • Düzgün yazılım olmadıktan sonra neyleyeyim snapdragon 805 810'u ...

  • Android kullanip arayuzi gelistirseler, bbmi gelistirseler iyi olur. Blackberrynin tasarimlarini her zaman begenmisimdir

  • Tutmasına tutarda en iyi donanımı elite teki gibi 1200 tlye sunarsa o zaman tutar yoksa yabana atılacak cihaz değil güvenlik 10 numara karizmada var kullanıcının işine yarayacak klasık sosyal aglar zaten entegre gelıyor oyunlarda var dahada artar donanım güclendimi birazda tesvik ettımı uygulama gelıstırıcılerı bb ye kımse hayır demez

  • Uçuk fiyatlandırmadan bahsediliyor ama arge sürecini hesaba katarsak?

    BlackBerry düşük fiyat riskini ne kadar göze alabilir? Bunu tartışmak lazım. Şirketin gelir kaynakları neler? Google desen dünya devi. Microsoft desen patentleriyle gelen gelir bile yüksek düzeyde. Blackberry bu pazarda kendi yazılımıyla ne kadar risk alabilir? Üstelik en üst düzey güvenlik BlackBerry de.
  • Güvenlik deyip duranlar sanırsın ki gizli servis ajanı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Yüksek fiyat riskini nasıl göze alabilir? Satılan her cihaz başına daha yüksek kar etmek firma açısından güzel de, satamayıp elinde kalıyorsa o fiyatla yüksek fiyat daha büyük bir risk değil midir?

    Zaten uçurumun kenarına gelmiş. İnsanlara karşı koyamayacakları bir teklif yapmalı ki gidişatta radikal bir değişiklik olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guaire

    Yüksek fiyat riskini nasıl göze alabilir? Satılan her cihaz başına daha yüksek kar etmek firma açısından güzel de, satamayıp elinde kalıyorsa o fiyatla yüksek fiyat daha büyük bir risk değil midir?

    Zaten uçurumun kenarına gelmiş. İnsanlara karşı koyamayacakları bir teklif yapmalı ki gidişatta radikal bir değişiklik olsun.


    O da doğru düşük fiyattan fazla satarsa kurtarabilir belki ama uygulama desteği ve biraz daha optimizasyon kesinlikle şart.

    Sistem güzel ama uygulama konusunda biraz daha desteğe ihtiyacı var. Önemli uygulamaların desteğini alsa biraz daha ön plana çıkabilir.

    Bence bbm i diğer platformlara açması pek iyi olmadı çünkü satış için en büyük silahıydı. Tıpkı microsoft'un direct-x i gibi.




  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.