Şimdi Ara

Metro %50 indirim govego.com (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
4
Favori
32.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Var mı satan?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    govego tarzı başka ne yolculuk bileti alınabilen avantajlı siteler var acaba?

    yani en iyileri , burdakiler bilirler, hazır fırsat yakalamışken soriyim

    govego güvenilir değil mi hocam :D
  • Ben bir türlü alamaıyorum. Satın al diyorum ama herhangi bir işlem yapmıyor. Aynı durumda olan var mı acaba?
  • Aynı durumdayım. Sabahtan beri denemediğim kart ve tarayıcı kalmadı. Halen alabilmiş değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alabilen var mı
  • bilet alamadım. 2 kere m. hizmetlerini aradım, çağrı kaydı bıraktım. ödeme sayfanız çalışmıyor, sanki millete kampanya kodu satmak için site açmış gibisiniz dedim. Durumumu facebook daki sayfalarına da yazdım. Mesajlarım hemen silindi. Eleştiriye, öneriye tahammülün yoksa probleme çözüm üretemiyorsan neden varsın? M. hizmetleri temsilcisi aradı,durumu izah ettim. Dinleyip tamam,teşekkür ederiz deyip kapattı. Şaka yapıyor sandım, o an kısa bir şok geçirdim.
    kesinlikle uzak durulmalı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain20

    Arkadaşlar bende groupon sitesinden %50 indirim kuponu alarak biletimi aldım. Ama metro kadar kötü bir otobüs firması görmedim. Ucuza geldik diye seviniyordum Denizli'de indiğimde valizimin olmadığını görünce tepem attı. Şoför yazıhaneye yönlendirdi. Oradaki adamın bana verdiği cevap: "Arabaya 70 kişi indi-bindi yapmış. Ben yetmişini de arayamam. Birisi yanlış almıştır, geri döner zaten" dedi. Şu an 1 hafta oldu ve ortada valiz yok. Müşteri hizmetlerini aramıştık, onlarda 2 gün süre istedi. Bulamazsak parasını ödeyelim dediler. 4 gün oldu onlardan da ses yok. Yani ne kadar ucuz da olsa KESİNLİKLE METROYLA GİTMEYİN! Böyle bir firma görmedim ben hayatımda!

    Hocam daha önce ablamın ulusoyda valizi kaybolmuştu neyseki yanlış alan kişi 2-3 saat içerisinde aramış valizi bırakmıştı. Böyle hatalar her firmada olur ama bulunmassa her türlü arızayı çıkarmaya hakkınız vardır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben 08.00 gibi aldim sorun yoktu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gençler sitede sorun yok en güzel özelliğide taksit erteleme ve taksikle ödeme imkanı
  • Ulusoy ve Varan'ın %30 kampanyası daha iyi buna göre. Burada liste fiyatından indirim diyor onda ise internet fiyatından %30. Tamam ulusoy da eskisi gibi değil ama en azından metro kadar rezil bir firma değil.

    Haftada bir kullandığım için Bartın'dan örnek vereyim;

    Metroda internet fiyatı 43, liste fiyatı 57 lira. Govego'dan alınırsa 28.5 lira bilet + 2 lira indirim kuponu 30.50 liraya geliyor.
    Ulusoyda internet fiyatı 40, liste fiyatı 45 lira. Avea veya ttnet kampanyasıyla bilet alınırsa internet fiyatından %30 düşüyor ve bileti 28 liraya alıyorum.

    Kontenjan kısıtlaması da yok. Ulusoy'da otobüsteki tüm koltuklarda %30 indirimli alma şansı var (sefere 1 saat kala bilet aldım geçen hafta) metroda ise araçtaki ilk 4 koltukta geçerli.

    Yorum sizin.




  • Ulusoyun bartin seferleri yeni basladigi icin uygun olabilir hocam ama metronun ank-ist liste fiyati 57 iken ulusoyun internet fiyati 56.. ayrica ulusoy her iki sehirde otogar disinda kendi otogarina ugrayip yolu uzatiyor.. metro dandik ama ucuz, 5 saatlik yol icin de konfordan ödün verilebilir bence, biri 29 digeri 40 oluyorsa..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jaycees

    quote:

    Orijinalden alıntı: gimmeluck

    govego tarzı başka ne yolculuk bileti alınabilen avantajlı siteler var acaba?

    yani en iyileri , burdakiler bilirler, hazır fırsat yakalamışken soriyim

    govego güvenilir değil mi hocam :D

    bilmem hocam bilgim yok ki,
    ilk buldugum yere atlamiyim bu vesileyle başka ne siteler var boyle, bilet için?




  • bu sitenin limangoyla bir alakası var mı?
  • Gidis donus icin gecerlimi bu kampanya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki gündür almayı deniyorum fakat işlem yapmıyor acaba hangi bankanın kartıyla alışveriş yapabildiniz ?Bir ihtimal diğer bankalar seçeneğindeki kartlarda mı işlem yapmıyor acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem ve can

    İki gündür almayı deniyorum fakat işlem yapmıyor acaba hangi bankanın kartıyla alışveriş yapabildiniz ?Bir ihtimal diğer bankalar seçeneğindeki kartlarda mı işlem yapmıyor acaba

    hocam arkadaş maximum kartla alamadı ben aldım world ile.. 3 bilet aldık 100 lirayı biraz geçti bide 15 tl world puan yüklenecek mart ortasında iyi oldu valla...tekli koltuk ankara izmir 37 tl ye geldi kodla birlikte..liste fiyatı 53 tl
  • Jaycees kullanıcısına yanıt
    WWW.GOVEGO.COM dan bilet alanların DİKKATİNE denen siteden metro kampanyasıyla bilet aldım. İlk denememde hata verdi. 2. denememde indirim kodunu kullan butonunu işaretlemeyi unuttum ve biletleri liste fiyatından satımn almış oldum. Derhal İade ve İptal işlemleri için metro müşteri hizmetlerini aradım. Fakat iade ve iptal yapamadıklarını site ile görüşmem gerektiğini söylediler. Siteyi aradım alım koşullarını kabul etmişsiniz iptal iade veya açığa bilete çevirme şansım yokmuş önüme çıkan satış sözleşmesinde böyle bir ibare yok sol üst köşeden Metro Turizm iade / açığa alım koşulları nı açıp okumam gerekiyormuş. Böyle bir saçmalık olmaz. BİLET ALACAK ARKADAŞLARIN DİKKATİNE...
  • İPTAL İADE VE AÇIK BİLET YAPILAMIYOR
  • İST-Niğde'ye 57 liralık bileti 85 tl gibi çok yüksek bir fiyattan gösterip güyaa %50 indirim ile 43+2=45 tl ye alıyorsunuz, aveanın ulusoydan %30 indirimi var 42 liraya geliyor Metrodan milyon kat daha iyidir.. Milleti salak yerine koymaya gerek yok!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sdu_mmf


    İST-Niğde'ye 57 liralık bileti 85 tl gibi çok yüksek bir fiyattan gösterip güyaa %50 indirim ile 43+2=45 tl ye alıyorsunuz, aveanın ulusoydan %30 indirimi var 42 liraya geliyor Metrodan milyon kat daha iyidir.. Milleti salak yerine koymaya gerek yok!

    Avea %30 kampanyası devam ediyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.