Şimdi Ara

Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
188
Cevap
0
Favori
27.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Şuanda kaspersky internet security 6.0 kullanıyorum sizce nod32 mi yükleyeyim yoksa kaspersky kalsınmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 2 Şubat 2007; 15:52:13 >

• Eğer sistemin iyiyse (en az 512 mb ram falan) dursun.Ama sistemin biraz düşük özellikte ise ve kaliteli bir program istiyorsan kesinlikle Nod32 kur.

Ama sistemin yeterli değilse Nod32 kur.Yeterli ise Kaspersky kalsın kesinlikle.

• tesekkurler o zmn kaspersky kalsın
  • kasper kasper kasper
  • Rietveld Dedigi Gibi Eger Makinan Güzel İse Kaspersky Eger Fasla İYi Deilse Nod32 İdeal 2 Side Çok Güzel Program
  • tamam sagolun kaspersky kalsın nod32 yı kurmaktan vazgectım
  • Bence de kaspersky kalsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tabiki NOD32 dalgami geciyorsunuz yoksa :)
  • Kypersky'i de kullandım Nod32 yide ... bu böle gider ama Nod32 den aldığım performansı hiç birinden almadım...
  • kaspersky
  • En iyisi farkı kendin deneyip görmen,
  • malum kota
  • Türkçe bir site vardı, bulursam yazarım, zipli dosyanın içinde 594 tane güncel virüs vardı. Onunla hem nod32 hemde kasperskyi denedim, sana şunu kesinlikle söyleyebilirim ki nod32 daha çok 590 tane virüs buldu, ayrıca nod32 sistemi hiç kasmıyor, şahsen benim kişisel tercihim nod32 olurdu, şu anda ne kullanıyorsun diye bana soracak olursan ben nod32 nin kaspersky'nin silemediği bir dosyayı silerek güvenimi kazanan ve virüs tarama hizmetinin yanında firewall hizmeti veren kullanıyorum ve çok memnunum...
  • pekı nod32 tek basınamı kurucam yoksa baska bıseyde kurmak zorundamıyım sankı bısey daha kurmak gerekıyodu bılen varmı bırde nod32nın turkce yaması varmı ve tam surummu ??
  • kasperskyy
  • Ben KASPERSKY den memnunum.

Nod32 mi Kaspersky mı ?? [Anti-Virüs Programları]
  • kaspersky
  • Ben de Nod32 kullanıyodum bıraktım. Artık Kaspersky Nod32 çok virüs kaçırıyodu. Kaspersky bi tane kaçırmıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Ben de Nod32 kullanıyodum bıraktım. Artık Kaspersky Nod32 çok virüs kaçırıyodu. Kaspersky bi tane kaçırmıyo

Kesinlikle öyle.Nod32 nin kaçırdığı virusleri görmesem,nod32 ye dönerdim hemen kasmadığı için
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.