Beyler merak edıyorum bisey aklıma takıldı.Karspersky her buldugu virus için yedekleme acıp yenı bı dosya acıyormus buda dogal olarak bilgisayarı kastırıyomuş.Ole bisey warmı?Eskıden karspersky kullanıyordum sildim ve makine rahatladı nod32 de ise sorun cıkartmıyo...Sizcede bu yazdıgımın bir etkisi warmıdır?
Beyler merak edıyorum bisey aklıma takıldı.Karspersky her buldugu virus için yedekleme acıp yenı bı dosya acıyormus buda dogal olarak bilgisayarı kastırıyomuş.Ole bisey warmı?Eskıden karspersky kullanıyordum sildim ve makine rahatladı nod32 de ise sorun cıkartmıyo...Sizcede bu yazdıgımın bir etkisi warmıdır?
ben duymadım oyle bırsey bılen varsa cvp yazarsa bılgılenmıs oluruz
bende az once nod32 kurdum bı denıyım ıcım ısınacakmı dedım ama yok sıstemı 2 dkk da full taradı ne o öyle taramamı o kaspersky 15 dkk da tarıyodu adam gıbı tarıyodu nod hıc ıcıme sınmedı
Kesinlikle dogru. Nod32 sonrası Kaspersky internet security deniyorum. Genel itibariyle memnuniyet olarak benzer buldum. 512 ram var ve Kaspersky Nod32'ye nazaran biraz kasıyor. Ama idare edilir.
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Eğer sistemin iyiyse (en az 512 mb ram falan) dursun.Ama sistemin biraz düşük özellikte ise ve kaliteli bir program istiyorsan kesinlikle Nod32 kur.
Ama sistemin yeterli değilse Nod32 kur.Yeterli ise Kaspersky kalsın kesinlikle.
6 Eylül 2006; 14:41:55
sanırım kaspersky'da deneyecem bide bunun performansına bakmak lazım
Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı; ikide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkarma; eğer birisi sana saati sorarsa söylersin; ama her saat başında saat kulesi gibi ötme!(Lord Chesterfield)
hocam sen kaspersky dan şaşma derim ben, yıllardır denemediğim program kalmadı. Bi ara tüm müşterilerime norton kurmak ile geçti ömrüm, şimdi 24 yaşına geldim hala kaldırmak ile bitiremedim. Tabi bu benim fikrim norton dan uzak dur da ne kurarsan kur.
bak kafiyeli de oldu ama dediğim gibi FORZA KASPERSKY ..
Az önce bir arkadaşım MSN'den .zip paketi altında duran trojanlı bir şaka programı yollamıştı (şaka virüsü), Kaspersky I.S. uyarıyı çaktı hemen bu trojanlı diye Delete deyiverdim ben de. He dosyayı + .zip'i hem de bu dosya için TEMP klasöründe oluşturulmuş dosyayı sildi...
Herkes Kaspersky, Nod32 diyor ama ben bunca zamandır çok antivirus yazılımı denedim ve dönüp dolaşıp yine Bitdefender Antivirus Plus kadar yaptığı işe göre az kaynak tüketen (kasan) başka bir antivirus yazılımı görmedim... Nod 32 yi övüyorsunuz ama artık günümüzde sadece viruslere karşı koruma fayda sağlamıyor..Ne zamanki NOD32 beraberinde bir firewall ve antispy barındıran bir yazılım çıkartır o zaman benim favorim olur..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakmel -- 8 Eylül 2006; 16:40:29 >