Şimdi Ara

CS: Global Offensive'ın Yeni Güncellemesi Yayında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •     Valve tarafının yeniden ilgi göstermeye başladığı Counter Strike serisi, son çıkan oyunuyla birlikte eski popülerliğine yavaş yavaş dönmeye başladı. Valve, Counter Strike: Global Offensive için yeni bir güncellemeyi kullanıma sundu.
     
        Oyunun yeni güncellemesi, CZ75-Auto ismindeki yeni bir silahı ekliyor. Yama notlarında bu silah, P250'ye alternatif olarak tanıtılıyor. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte AUG, SG553 ve Desert Eagle'a yeni dengelemeler yapılıyor.
     




  • AUG ve SG553'e scope geldi. :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 24 tane mermi koymuşlar. Bir sıkıyorsun bir şarjör bitiyor zaten. P250 akar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyunu Temmuz 2012'den beri oynuyorum defalarca güncelleme yaptılar hoşuma gitti hepsi ama bu güncelleme resmen felaket oldu.O kadar kötü ki 15-20 arkadaşım 1.6'ya geçecekler.Silahların tepmeleri (AUG,M4A1,SSG 556,P90 vb.) aşırı derecede arttırıldı Overpass,Mirage,Dust II,Assault gibi haritaların bazı yerlerinde değişiklikler yapıldı bu değişikliklerin sebebinin Fix olarak tanıtması beni o kadar sinirlendirdiki oynamak istemiyorum.AUG & SSG 556 silahlarının Scope değiştirildi ve eskiden 2 silah kullanan birisi artık kullanamaz hale geldi oyun scope'u resmen COD'a çevirdiler.Yeni silahdan bahsedeyim biraz yeni silah gelmesiyle efsane olan ilk el bozuldu ve artık ilk elde bile otomatik bir silah kullanılıyor bu ne kadar acı verici.CS:GO benim için bitmiştir./Quit.
  • Alttaki yorumun devamı ise şöyle: Crosshair tamamen değişti ve yeni stiller eklendi.Oyunun grafik problemleri baş göstermeye başladı.Genel olarak serverların az olması oyunun çok satması ile serverların baş kaldıramaması bunla gelen ping oranının artması,VAC Ban sisteminin Rekabetçi maçlarında serverların bu sorunlarından dolayı ceza yiyen oyuncu sayısı gün geçen gün artıyor.Oyunun haberler kısmındaki güncelleme bölümündeki yorum bölümü doldu taştı.Valve'den istediklerinin eski haline geri dönmesi ve yeniden eski oyununa kavuşmaları kin argo sözler kullanılmaya başlandı.Bu güncelleme ile oyuncular oyunu bırakıyorlar.Son dakika'da olanları sizlere payaşıyorum. İyi günler.
  • Bsc misafiri arkadaş abartıyor, oyunun sıkı bir oyuncusuyum ve hiçte formunu kaybetmedi oyun, valve her seferinde bir adım öne taşıyor oyunu ve gerçekten harkülade işler başarıyor.Ayrıca yeni mini scope harika olmuş, günümüz teknolojisine ayak uydurmuş oyun, günümüze ayak uydurmuş ama eski temellerinden bi gram kaybetmemiş , gerçekten harika bir oyun , hem fiyat hem performans açısından herkezin denemesi gereken bir başyapıt,teşekkürler valve.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • bende nefret ettım son yamadan sonra oyundan lanet olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.