Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 7.5 Çıktı

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: wildpiehoney
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 7.5 Çıktı Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fthkls
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Haziran 2007; 14:35:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 7.4 driver yüklüydü bende 7.5 sürümünü hemen indirdim kurdum. Ya ben mi bir yerde hata yaptım bilmiyorum ama 3d mark puanları düştü 7.5 yükleyince . Ama tuhaf olan bir şey var oyun performansı iyileşti. Bu sürücü bana tuhaf geldi siz nasıl sonuç aldınız 7.5 tan. Birde eski sürücüyü kaldırmadan üstüne yükledim onu kaldırıp yüklesem daha mı iyi olurdu?
BuRCo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Haziran 2007; 14:52:01 

quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

7.5 çıktı.

Dün çıkmıştı zaten ama çok sorunlu bir çok insan wide scrren de sorun yaşıyor yani sorun yaşamayanlar bile beğenmemiş boşuna çıkmış gibi yükleyenler geri 7.4 e döndüler

319. DÖNEM DH VATAN FEDAİLERİ

Avira Antivir Premium,Outpost Firewall Pro 2009,SpyBot Search & Destroy,Malwarebytes Antimalware
emrahh88

2 Haziran 2007; 16:40:37 

ben X1800XT kullanıyorum. 7.5'i yükledim 3dmark06'da hiç bişey farketmedi. oyunlarda biraz daha güzel sanki. bu arada 22" wide var bende. 1680x1050'de hiç bir sorun vermedi.

AKILI KEL'DEN, BENZİNİ SHELL'DEN, BİLGİSAYARI DELL'DEN ALIRIM...
ExECaLiBuR

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Haziran 2007; 21:42:26 

mobility olanı yok mu bunun.

luxaeterna

11 Haziran 2007; 1:47:20 

ATI bizlere ya 7.4 kullanmayı ya da 60Hz yerine 75Hz kullanmayı önermiş. (Kaynak)

quote:

737-27932: Radeon series - Black Display with the Error "Out of Range" When Selecting 1440x900/60Hz Resolution in Catalyst Control Center

The information in this article applies to the following configuration(s):

* Catalyst Software Suite 7.5
* Radeon™ HD2900 series
* Radeon™ X1950 series
* Radeon™ X1900 series
* Radeon™ X1800 series
* Radeon™ X1650 series
* Radeon™ X1600 series
* Radeon™ X1550 series
* Radeon™ X1300 series
* Radeon™ X1050 series
* Radeon™ X850 series
* Radeon™ X800 series
* Radeon™ X700 series
* Radeon™ X600 series
* Radeon™ X550 series
* Radeon™ X300 series
* Radeon™ 9800 series
* Radeon™ 9700 series
* Radeon™ 9650 series
* Radeon™ 9600 series
* Radeon™ 9550 series
* Radeon™ 9500 series
* Windows Vista 32-bit Edition
* Windows Vista 64-bit Edition
* Windows XP Professional
* Windows XP Home Edition
* Windows XP Media Center Edition
* Windows XP Professional x64 Edition

Symptoms:
Setting the resolution to 1440x900/60Hz in Catalyst Control Center (Version 7.5)causes black display on the monitor with the error message "OUT OF RANGE".

Solution:
Currently there is no solution. As a workaround please install Catalyst Software Suite 7.4 or select 1440x900/75Hz in Catalyst Control Center (Version 7.5)

ATI Engineering has been ****ed of this issue and is investigating. Any updates will be published when they become available.

OziiX

Sisteme Gözat

11 Haziran 2007; 1:53:11 

Tşkler bilgilendirdiğin için.

You just broke my heart into a million of pieces. I will never forgive you!
Eva : Mekanın ismi neden “Küçüğün Yeri”? Neden Frank’in Yeri değil?
Frank : Bir şeye sahip olduğunda ona istediğin ismi verebilirsin.
Rietveld

Sisteme Gözat

26 Haziran 2007; 14:52:01 

7.6 çıktı.

Yenilikler için :

https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/Catalyst_76_release_notes.html

[(^)] Korku Bedenini Sarmaya Başladığı Anda Nefesimi Hissedeceksin Arkanda [(^)]
!!~=~ Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] ~=~!!
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
esesliyim

26 Haziran 2007; 17:17:25 

Arkadaşlar pc mi yeni aldım ve ekran kartı olarak Asus EAX1050 hyper memory 1gb var...Örneğin online pes6 oynarken oyun sağ kaledeyken orta sahdan kaleye doğru kırmızı bir ışık süzmesi gibi bir görüntü oluşuyor bu orta sahadan ince olarak başlayıp kale önünde iyice kalınlaşıyor ve altında kalan oyncuları ve topun görünmesini engelliyor bunun sebebi ekran kartımı??? acaba güncellemeleri yapsam düzelirmi??

Birde sizden ricam EAX1050 için en son güncelleme linkini atarmısınız hangi linkden güncelleme yapabilirim...Şimdiden teşekkürler...

TEK BÜYÜK ES ES
Oblivionic
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

27 Haziran 2007; 2:08:13 

Resolved Issues for the Windows XP Operating System

This section provides information on resolved issues in this release of the ATI Catalyst™ Software Suite for Windows XP. These include:

* Armed Assault: A handle count leak is no longer noticed during game play in Task Manager. Further details can be found in topic number 737-27467
* The system no longer become unresponsive and require a reboot while randomly moving Video Player window from primary to extended desktop under certain hardware configurations where the second adapter is an ATI Radeon X1200/1250/1270 series of product. Further details can be found in topic number 737-27092.
* Connecting a secondary display device followed by enabling extended desktop mode no longer results in a VPU Recover occurring when playing a DVD on the secondary display device using WinDVD. Further details can be found in topic number 737-28184
* The PAL-M and NTSC-J are no longer missing from TV-format list found in the ATI Catalyst Control Center. Further details can be found in topic number 737-28185

Performance Improvements

Half-Life 2: Episode 1 and Dark Messiah Might and Magic performance improves on the ATI Radeon™ HD2900 XT Crossfire configurations. Improvements of 16% or more can be seen with HDR enabled.

Yükleyen var mı millet.Performans değişiyomu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oblivionic -- 27 Haziran 2007; 2:10:08 >
esesliyim

27 Haziran 2007; 9:30:44 

Bir önceki mesajımda yazdığım sorun son güncellemeyi yaptıktan sonra düzeldi şu an için oyunda herhangi bir sorun yok umarımda olmaz...

TEK BÜYÜK ES ES
kobra22

6 Temmuz 2007; 15:58:17 

Ati catalyst 7.6 mobility radeon X1400 için link
http://ati.amd.com/online/mobilecatalyst/
ben kurdum problemsiz çalışıyor. yalnız eski sürümü aşağıdaki gibi kaldırmak ve yeni sürümü yüklemek gerekiyor.

1-<http://www.drivercleaner.net/professional.html> adresinden ''Driver Cleaner Pro'' dosyası indirilip yüklenecek. OK
2-http://www.ati.com/online/mobilecatalyst/ adresinden ATI nin son versiyon sürücüsü indirilecek. OK
3-kontrol paneldeki program ekle/ kaldır kısmından ATI ile ilgili bütün dosyalar kaldırılacak. (ATI nin uninstall dosyası diğerleri kaldırıldıktan sonra kaldırılacak)
4-Bilgisayar kapatılıp safe (güvenli) modda açılacak.
5-ilk maddede yüklenen ''Driver Cleaner Pro'' programı açılıp ATI, ATI CCC and ATI WDM dosyaları clean edilecek yani temizlenecek.
6-bilgisayar restart edilip normal modda açılınca 2. maddedeki adresten indirilen exe dosyası kurulacak.

Buna rağmen kurulum hatası meydana gelirse;aşağıdakileri yapabilirsiniz.
Alıntıdır.
Öncelikle bu linkten http://www.driverheaven.net/modtool/
DH Modtool aracını indireceksin.
Ati yonga setine sahip her dizüstü için bu aracı tavsiye ediyoruz. "DH Modtool" ile çeşitli ekran kartı sürücülerini ayarlamak mümkün,
böylece güncel catalyst sürücü paketi (ister 32 bit olsun ister 64 bit) sizin
dizüstünüzdede çalışabilecek."DH Modtool" programını kullanabilmeniz için,
atinin catalyst isimli sürücü paketine ihtiyacınız var.

Sürücü paketini tıklayarak açın. Yüklemeye çalıştığınızda bir hata mesajıyla karşılaşırsanız. Şimdi "DH Modtool" programını çalıştırın ve içerisinde ATI sürücüleri bılunan klasörü bulun. GO MOBILE yazan butona tıklayarak dönüşüm sürecini başlatın. Sonra programın yönlendirmelerini takip edin. Artık ATI ekran
kartınız destekleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra22 -- 6 Temmuz 2007; 23:46:47 >

Rietveld

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2007; 15:39:07 

7.7 çıktı.

[(^)] Korku Bedenini Sarmaya Başladığı Anda Nefesimi Hissedeceksin Arkanda [(^)]
!!~=~ Marilyn Manson Korku Evi [Fan Club] ~=~!!
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
atokgozlu

26 Temmuz 2007; 4:15:47 

değerli bilgilerinizi bizimle paylaştığınız için çok teşkkür ederim.
kolaylıklar dlerim.

[DH] TOYOTA TAKIMI
1.6 Corolla Terra HB 2004
mertkosova

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2007; 12:26:13 

bende ATI 9250 var yükleyebileceğim en güncel driver hangisi

SynFx

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2007; 13:57:08