Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Ati Marka Ekran Kartları İçin Yeni Driver Çıktı - Catalyst 6.11

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> Cevap: Ati Marka Ekran Kartları İçin Yeni Driver Çıktı - Catalyst 6.11 Sayfa: <<   < önceki  1 2 [3] 4   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
karacabey1975

Sisteme Gözat

21 Şubat 2007; 18:38:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bende problem çıkarıyor her defasında bilgisayara bu driverleri yükleyip yeniden başlattıktan sonra oyunları oynatıyor başka türlü oyunların ortasında kilitleniyor duryor vpu hatası oyunlara girmek istediğimde yeniden yükleme yapıyorum bunu driverleri yüklemek ile çözebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacabey1975 -- 21 Şubat 2007; 18:39:26 >

bilgsayar
GaMeLeCtROniCa

22 Şubat 2007; 0:13:37 

Buyrun arkadaşlar ati catalyst 7.2
http://net.cizgi.com.tr/download/file.aspx?program=65

Desktop PCP4 2.4 Northwood 478pin+ASROCK P4VM890 Via/Chipset+512MB DDR 400MHZ RAM+WD 320GB SATA2 8MB 7200RPM HDD////
64MB OnBoard Ekran Kartı+ASUS 1814-BLT SATA 18x LightScribe DVD-WRİTER+Microsoft MultiMedia Klavye+A4-Tech OP-50D Optic Mouse
FEEL ZL02 350w KASA+Philips 190C6 19"LCD+Air-Ties RT-210+Logitech X530 5.1 Speaker+Hp PhotoSmart C5280 All In One////////////
F@ruk

22 Şubat 2007; 0:16:28 

7.2 için diğer bir link;

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonxip-xp.html

Xbox360 Arcade PaL
Samsung 2253BW
Resident

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Şubat 2007; 0:20:02 

Catalyst 7.2 Vista 64 bit versiyonu için kurdum.Fakat büyük problemi var.Birincisi Catalyst Control Center açılmıyor sürekli hata veriyor.İkincisi 1440x900 lük monitörde normalde 75 HZ kullanırken bu sürücüyü yükleyince sadece 60 hz de kullanılabiliyor diğer tüm HZ seçenekleri yazılımsal olarak kapanıyor.Bu yüzden eski 7.2 betayı kurdum.Hatalar kalktı ama sorunlar için patch çıkmalı.

-Aygaz Buzdolabı,grundig 37 ekran televizyon,vok tava,arçelik fırın,kapkacak tabak falan,tuzluk,lcd'yi yükseltmek için tahta kutu,damacana pompası,Jackson ps1 performer,şemsiye,ıvır zıvır .....
-REFERANSLARIM : Bakkal ,İnternet cafeci,Köpeğim,Börtü,Böcük ve ismi aklıma gelmeyen her türlü virüs,bakteri,mantar, mikrop çeşitleri ....
musyurt

22 Şubat 2007; 0:27:00 

Catalyst Control Center bende de açılmıyor sürekli hata veriyor.çare bilen var mı?

IntelP4 3.0 HT - Asus board p5gd1pro - Palit 7600GT Pcı.Ex Ekran Kartı - 1Gb.DDR ram 400 (2x512) - 120gb Hdd - HP w2207h Lcd Monitör - Skystar 2.D Tv Kartı - creative 5200 5.1 Ses Sistemi
AlricDoRei

22 Şubat 2007; 1:14:23 

ben kurmuştum 7.1i hiç hata vermemişti ama sonradan 7.1in optimeze edilmiş hali olan omega sürücünü yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlricDoRei -- 22 Şubat 2007; 1:15:06 >

!Susuzluk Hiçbir Zaman Kazanmasın!

F@ruk

22 Şubat 2007; 1:26:14 

7.2 sürümünde Catalyst Control Centerda değişiklik yapmışlar ve eskiye nazaran baya hızlı açılıyo.

Xbox360 Arcade PaL
Samsung 2253BW
BARKU

Sisteme Gözat

22 Şubat 2007; 1:33:20 

bu sürücünün getirisi ne acaba

Keşke "baba bana bilgisayar al" diyebilseydim.
Gunwane

22 Şubat 2007; 3:35:16 

7.2 ile 3dmark2006 da çok az da olsa bir puan artışı elde ettim..Birde catalyst ekranı oldukça değişmiş..Ati sanırım aynı zamanda vista için beta olmayan ilk driverlarını da yayınladı..

cªn

Sisteme Gözat

22 Şubat 2007; 4:03:54 

Catalyst i kurmasak sadece driver ı kursak değişen bişey olurmu acaba ?

Yeni versiyonun verdiği performans artışı düşer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hisset -- 22 Şubat 2007; 4:06:02 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Bu kaç oldu arkadaşım yeter artık... Uyman gereken imza kurallarını okumak icin tıklasana
BRAVEHEART11

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

22 Şubat 2007; 6:47:10 

Ben hala 6.9 ile idare ediyorum. Sorun yoksa güncelleme de yok.
NuKe_MaNia

22 Şubat 2007; 14:25:02 

yeni v7.2 driver da pek performans artışı yok gibi ama Catalyst in eskiye nazaran hızlı çalışması yeterli

Life is Not @ Game
DELİORMANLI

Ali Arslan

22 Şubat 2007; 15:49:59 

indiriyorum bakalım bi fark varmı

indirdim ve kurdum masa üstünde sag özellikler ayarlar gelişmiş menüsünde ati ye ait bi menü yok ama masaüstünde sag tıkladıgımda ati ccc girebiliyorum biraz inceledim bazı menüler eklenmiş ilerki zamanda bakcam ne var ne yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezmuro -- 22 Şubat 2007; 16:34:30 >

"INSANIN INSANA VERBILECEĞI EN ÖLÜMSÜZ HEDIYEDIR SEVGI"

SIZ IZIN VERMEDIKÇE, HIÇ KIMSE, KENDINIZI DEĞERSIZ HISSETTIREMEZ!

SesSiz ÇığLık
bahtiyaraziz

Sisteme Gözat

23 Şubat 2007; 0:17:02 

Sapphire X800 gto ekran kartım var. 9800 proyu satıp bunu almıştım. Eski sürücü ile default ayarda 3D Mark 2001 de 18182, 2005'de ise 4533 puan almıştım. Sonra Catalyst 6.9'u yükledim ama bu değerlere ulaşamadım. Geçenlerde bilgisayara format atıp windowsu yeniden kurunca bu sefer de 7.1'i yükledim ama yine bu değerlere ulaşamadım. Forumda bahsedilen omega drivers konusunu görünce bir de onu deneyeyim dedim. Problem olmaması için eski sürücüleri kaldırdıktan sonra driver cleaner ve rgistry cleaner gibi programlarla kalıntıları temizledim. Fakat sonuç yine iç açıcı değil.
Buradan çıkan sonuç yeni sürücüler eski kartlara pek yaramıyor.

AMD Athlon64 s754 2800+ / Asus K8N NForce3 250 / 256MB Sapphire X800 GTO / TwinMOS 2x512MB DDR 400 / Samsung 75GB SATA / Hyundai 17 Q770 Flat / Foxconn TLA 397 Kasa / Creative SB 240 1+1
MSI MEGABOOK M670

MaTaDoR

Sisteme Gözat

23 Şubat 2007; 0:27:21 

Bu driverlarla Trackmania oyununda yaşadığım artifact sorunları tamamen bitti. Oyun artık hem daha akıcı hem de daha hızlı çalışıyor. Artifactlerden ise eser yok. Denediğim diğer oyunlarda da sorun yaşamadım, ATI sonunda adam gibi bir driver çıkardı.

Soru: Piyasadaki bütün araba yarışlarını oynadım ama bir süre sonra sıkıldım. Bana hiç sıkılmayacağım bir yarış oyunu önerebilir misiniz?
Cevap: Tam aradığınız gibi bir oyun var, hem de tamamen ücretsiz. İsmi "Trackmania Nations" Bu oyunla bütün kalıpları yıkacaksınız ve bugüne kadar yapılmış en iyi fizik motoruna sahip oyun olduğundan her geçen gün farklı bir özelliğini keşfedeceksiniz. Sakın bunu NFS gibi çocuk oyunlarıyla kıyaslamayın, gerçek bir usta oyununa hazır olun. Oyunu hemen indirip bu maceraya atılmak için Türkiye'nin tek Trackmania sitesi olan: www.Trackmania-Turkiye.com 'u ziyaret etmeniz yeterlidir. Unutmayın bu sadece bir oyun değil, yaşam şeklidir...

XIII

Sisteme Gözat

23 Şubat 2007; 10:32:07 

Control Centerı hata veren arkadaşlar okusun !
control centerin çalışması için NET Framework 2.0 lazım ilk önce mevcut Control centerı sistemden kaldırın NET Framework 2.0 ı kurun sorna Control centerın 7.2 yi kurun Sorunsuz çalışmaktadır... Download \\ Net Framework 2.0

XIII==----- Forever AMD&ATİ
BARKU

Sisteme Gözat

23 Şubat 2007; 11:20:52 

bu 7.2 sürücüsü iyi çalışıyorda kurulumdan sonra masaüstüne catalist kısa yolunu koymadı.Sizde de böylemi yoksa bende mi tuhaflık var

Keşke "baba bana bilgisayar al" diyebilseydim.
demircibu