Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: =====>GÜNCELLENDİ! RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� 20.08.2006 <=====

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: =====>GÜNCELLENDİ! RESİMLİ & DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles� 20.08.2006 <===== Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
masterm1nd

4 Eylül 2006; 0:38:55 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

sagol kardes.

bilgisayarinda olan dosyayi upload etmek icin www.hemen***** u kullanabilirsin (* cikartmayi unutma)

[J&B]masterm1nd
alicatak

4 Eylül 2006; 0:45:51 

bişey değil kardeş www.hemen******'a upload etmeye çalıştım yarıda error verdi neden kaynaklanabilir.

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
okumusfatih

4 Eylül 2006; 2:14:11 

xilisoft video converter 3 denen bi program var onunla çok kaliteli 3gp elde edebilirsiniz.ayarları ile oynamanız gerek (bit rate v.s.)ben yapıyorum ve şahane videolar elde ediyorum

BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVDİK

NOKTA KADAR MENFAAT İÇİN, VİRGÜL KADAR EĞİLME...
Dreamboy

4 Eylül 2006; 9:21:24 

quote:

Orjinalden alıntı: alicatak

Kardeş linkini inan hatırlamıyorum şuan bende bilg.yüklü n73'e yükledim gerçekten sanki televizyon seyrediyorum Kanal D'den çekmiş kim çekmişse ama görüntü süper ya ben böyle 3 gp görmedim nasıl olur anlamadım...Okadar 3gp var bende bu görüntüyü elde edemedim acaba çocuk önce avi'ye çevirip sonramı 3gp yaptı anlamadım...

o klibi bu siteye ben koymuştum başka siteye de çalıp götürmüşlerdir doğru işte linki burada

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=764F0D9512704D7C

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü
tımur

4 Eylül 2006; 13:03:07 

film cevirme olayı......

Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

4 Eylül 2006; 13:47:39 

quote:

Orjinalden alıntı: katibim

quote:

Kardeş linkini inan hatırlamıyorum şuan bende bilg.yüklü n73'e yükledim gerçekten sanki televizyon seyrediyorum Kanal D'den çekmiş kim çekmişse ama görüntü süper ya ben böyle 3 gp görmedim nasıl olur anlamadım...Okadar 3gp var bende bu görüntüyü elde edemedim acaba çocuk önce avi'ye çevirip sonramı 3gp yaptı anlamadım...

o klibi bu siteye ben koymuştum başka siteye de çalıp götürmüşlerdir doğru işte linki burada

http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&ufid=764F0D9512704D7C

süre bittimi ne dio limite ulaşmış galiba

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
alicatak

4 Eylül 2006; 14:59:46 

Evet ben müsait olduğumda evden upload yaparım aynı 3gp klipleri xilisoft video converter 3 ile yapılıyor sanırsam bu prog.freemi veya bildiğiniz güzel prog.varmı bende nokia multimedia converter var ama okadar güzel 3gp yapmıyor buarada n73 mpeg4'ü destekliyor diyorlar ben mpeg4 yükledim açmadı neden olabilir mpeg4'ünde farklı versiyonlarımı var acaba mesela bende divx,mpeg vs.görüntüler var bunları illaki 3gp'yemi çeviriceğim ne yapmak gerekir arkadaşlar sizce bilgilendirirseniz sevinirim....saygılar...

N73 kardeşliği: Fotoğrafta bir devin kardeşliği, olan olmayıp da ilgi duyan herkes davetlidir TIKLA
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

4 Eylül 2006; 15:14:17 

codec uyumsuzluu olabilir

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
DELTA53

4 Eylül 2006; 16:39:09 

quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

codec uyumsuzluu olabilir

+1 Bence durum onu gösteriyor.

Atatürk diyor ki,

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Network KILLER

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Eylül 2006; 19:28:35 

quote:

Evet ben müsait olduğumda evden upload yaparım aynı 3gp klipleri xilisoft video converter 3 ile yapılıyor sanırsam bu prog.freemi veya bildiğiniz güzel prog.varmı bende nokia multimedia converter var ama okadar güzel 3gp yapmıyor buarada n73 mpeg4'ü destekliyor diyorlar ben mpeg4 yükledim açmadı neden olabilir mpeg4'ünde farklı versiyonlarımı var acaba mesela bende divx,mpeg vs.görüntüler var bunları illaki 3gp'yemi çeviriceğim ne yapmak gerekir arkadaşlar sizce bilgilendirirseniz sevinirim....saygılar...

http://forum.donanimhaber.com/m_8112138/tm.htm buraya bir bak istersen.

1. Elektronik ve Symbian Şahsi Paylaşım Alanım (FW Tools, Teknik Bilgi, Symbian 9.1 Programları, Elektronik, Multimedia...vs)
2. N73 Problemler, Bilgilendirme (Sık sorulanlar, FW Update) | Symbian 9.1 Program Paylaşımı (Üst Konu)
3. Unsigned Yazılımlar Nasıl Signed Yapılır? (doc dosyası) | Videolarınıza Altyazı Ekleme (doc dosyası) | NSS Kullanımı
4. Genel Hatlarıyla Multiboot DVD Nasıl Hazırlanır? (doc dosyası)

* Nokia N73 @N73ME v4.0812.4.2.1 + AD-41 + Creative EP-630 + Sandisk 2GB Mini SD
* Nokia N73 ve Mobil Cihazlar hakkında bana PM atmayınız...
= RaiKoNéN =

4 Eylül 2006; 19:32:12 

zaten mp4 desteklemeyen bi model alınmaz bundan sonra

unnameddiablo

4 Eylül 2006; 20:22:59 

Bi ucuzlasa da alsak şu N73 ü
psikopat_demobil
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

4 Eylül 2006; 23:55:45 

quote:

Orjinalden alıntı: unnameddiablo

aynen yaaaa ucuzlasa da alsak ama n91 de var aklımdabiraz ses delisiyim de
Dreamboy

5 Eylül 2006; 9:08:57 

güzel telefondu ama bana göre değildi biraz çocuksu kalmış,dün akşam n73'ü geri verip bende n80 aldım

Katibim:D.T.:23.04.1971

DH Sigara İçmeyenler Klübü