Arkadaşlar yeni telefon aldığımız zaman neden 16 saat şarj da tutuyoruz
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Valla bana hep traş geliyordu 10-16 saat şarjda tutmak ve yeni telefon alınca şarj dolar dolmaz çektim ve telefon 1 günde bir şarj ediyordum , sonra kapalı olarak 10 saat falan tuttum düzeldi..
Valla bana hep traş geliyordu 10-16 saat şarjda tutmak ve yeni telefon alınca şarj dolar dolmaz çektim ve telefon 1 günde bir şarj ediyordum , sonra kapalı olarak 10 saat falan tuttum düzeldi..
O zman beklemek lazım neyse az kaldı 17.15 de çıkarcam Birazdan F1 başlar onu izlerim zaman geçer
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.
Kardeşler program yok mu şöyle bir smartmovie + crack, blacklist + crack, vs vs kullananlar bilir. bu benim ilk symbian telefonum. pek bilmiyorum programları.
Arkadaşlar telefonu şarjdan sonunda çıkardım Çekecek manzara bulamadığım için sadece makro fotolar koyuyorum
Arkadaşlar gelişme var dimi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Time2Die -- 27 Ağustos 2006; 18:16:01 >