Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: =====> DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles <=====

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Cevap: =====> DETAYLI NOKİA N73 İNCELEMESİ by Reis-i Eagles <===== Sayfa: <<   < önceki  3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Neo_1

25 Ağustos 2006; 20:59:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

reis-i eagle ve nobrain kardeşler bu kadar emeği yaptığınız işe verseymişsiniz ciddi rantlar elde edermişsiniz Şaka bi yana nokianın size birer n93 hediye etmesi gerekir çünkü sizin sayenizde bi sürü insan n73 müşterisi oldu,bu da burdaki insanların birbirine olan güveninin boyutlarını gösteriyor.Umarım art niyetli birileri çıkıpta bu güveni ve dostluğu istismar etmeye kalkmaz.Her ikinize de bu karşılıksız hizmetiniz ve bilgilendirme gayretiniz için teşekkür ediyorum.Ama ben o kadar parayı bir telefona hiç bir zaman veremiyeceğimi düşünüyorum,siz de güle güle kullanın..

LeyLa'dan geçme fasLındayım......
Forever K750i..
Reis-i Eagles

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2006; 23:08:23 

quote:

Orjinalden alıntı: unnameddiablo

yaa herkes sipariş vermiş ama bi bizde tık yok bende çok almak istiorum ona para nanay ne yapcam yaa uffffffff

bence sen birasda bekle forumdakilerle yetin ucuzlayınca alırsın

··¤(`×[¤ everything.by.reis-ieagles™ ¤]×´)¤··
Yeni HTC Touch HD. High Definition yeniden tanımlandı.
Dokunmatik 3.8" WVGA Ekran - 5mp AF Kamera - (A)GPS - Wi-Fi®: 802.11 b/g - 3.5mm Girişi - 1350mAh Batarya
Nokia N95 ve N73 İncelemeleri | Garmin Mobile XT Kurulum ve Kullanım Kılavuzu | Yeni Nesil N-Gage
pbr178

26 Ağustos 2006; 0:17:50 

yav benim soru gene gume gitmiiis

nobrain, reis 1iniz cevap veriiin

n73de mp3leri kisi melodisi, mesaj sesi, alarm sesi yapabiliyo muyuz?
1de animasyon kisi resmi olabiliyo muu??? aradiginda kisi resminde hareketli animasyon gorunebiliyo mu??

Time2Die

26 Ağustos 2006; 0:59:11 

arkadaşlar büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa yarın teli almaya gidiyorum. Telefonu alırken dikkat etmem gereken neler var??? Örneğin kutunun daha önce açılmamış olduğunu nerden anlarım? Bide bu telefonların içinde biraz şarj vardır demi. Orda kartı takıp denemek istiyorum da

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
nobrain

26 Ağustos 2006; 1:20:18 

sarj 1/4-1,5 arasi dolu olmasi lazim birde ekran cösügünü kontrol et derim yani eksiklik varmi diye, burda benim bi arkadas 2 tel geri verdi garanti üzeri.
ktunun acilip acilmadigindan adam malesef anlayamiyor birde arka kamera kisagini kontroll et, ne olur ne olmaz!

EDIT;

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

1de animasyon kisi resmi olabiliyo muu??? aradiginda kisi resminde hareketli animasyon gorunebiliyo mu??

cevabi aslinda yazilmisdi;

1. evet
2. hayir
3. hayir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nobrain -- 26 Ağustos 2006; 1:23:20 >

BURDA NOKIA ÜZERI KONUSULUR
w950i&n73ie
pbr178

26 Ağustos 2006; 1:42:05 

quote:

Orjinalden alıntı: nobrain

sarj 1/4-1,5 arasi dolu olmasi lazim birde ekran cösügünü kontrol et derim yani eksiklik varmi diye, burda benim bi arkadas 2 tel geri verdi garanti üzeri.
ktunun acilip acilmadigindan adam malesef anlayamiyor birde arka kamera kisagini kontroll et, ne olur ne olmaz!

EDIT;

quote:

Orjinalden alıntı: pbr178

cevabi aslinda yazilmisdi;

1. evet
2. hayir
3. hayir

eyvallah, animasyonlara da cevabin heralde hayir

Time2Die

26 Ağustos 2006; 1:59:42 

Arkadaşlar bişey daha sormak istiyorum. Ben şimdi teli cumartesi günü almış olacağım. Bildiğim kadarıyla telefonu iade etme süresi 2 gün. Yani ben cumartesi telefonu alıyorum iade etme zamanım pazar son buluyor. Fakat pazar günleri telefoncu kapalı. Pazartesi götürüyorum aradan 3 gün geçti diyorlar o zman ne yapmam lazım?Hadi oldu da bi problem çıktı telefonda daha 2 günlük telefon ben geri verirsem almazlar mı???Daha yeni telefonu garantiye vermem. Neyse onu yarın iyice bi konuşmam lazım. Biraz tehditkar bir şekilde. Olmadı değiştirmezlerse rezillik çıkarırız Başka türlü anlamazlar

KVK mı Genpa mı? Sizce hangisinin servis ağı daha geniş? Ayrıca telefonu sigortalatsam bana ne gibi faydası olur? sigortaya gerek varmı?

son olarak telefona 2gb mini sd kart soruyorum telefoncunun biri Türkiye ye daha gelmedi diyor. Biri elimizde yok şuan ama getirtiriz diyor?

Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.

M. Kemal ATATÜRK
Révølvér

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2006; 2:25:56 

@Time2Die,
iyi de teli c.tesi alıyosan p.tesi nasıl 3 gün olur ya ?
Diyelim ki c.tesi 14:00'da aldın, p.tesi 14:00'da 48 saat (2 gün) geçmiş olur.
Öyle saçma saçma hareket etmesinler söyle de ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 26 Ağustos 2006; 2:26:07 >

:..LG KC910 Renoir..:

|| 8mpx - Xenon Flash || VGA @30 FPS - QVGA @120 FPS DivX Video Recording || 240x400 - 3.0" - TouchScreen LCD ||
|| Wireless LAN - GPS Navigation || Java || DivX - XviD Player || Nerede mi ? Tıkla ve Gör !
Time2Die

26 Ağustos 2006; 2:35:13 

quote:

Orjinalden alıntı: Revolver40

@Time2Die,
iyi de teli c.tesi alıyosan p.tesi nasıl 3 gün olur ya ?
Diyelim ki c.tesi 14:00'da aldın, p.tesi 14:00'da 48 saat (2 gün) geçmiş olur.
Öyle saçma saçma hareket etmesinler söyle de ...

Hocam www.şikayetvar.com dan bi bölümü alıntı yapıyorum siz değerlendirin artık.

"TURKCELL in ürün tesliminden 2 gün sonra cihaz değişikliği yapılabilir dediği durum ise şöyledir.
Ürünü cumartesi akşam üstü satın aldım. pazartesi sabah geri iade ile iligili firmaya götürdüm. TURKCELL bunu 3 gün olarak kabul ediyor. Halbuki; cumartesi gecesi doğum günü hediyesi olarak verilen cihaz; eksik özelliklerinden dolayı beğeni görmediği için en erken takip eden ilk iş günü pazartesi günü değiştirilmek üzere firmaya geri götürülmüştür."

Böyle saçma iş mi olur Telefonu aldığım gün 1, Sonraki gün 2 Eğer böyle birşey varsa büyük alışveriş mağazalarından alırım. Onlarda hiç olmazsa 15 gün içinde iade gibi bi şansım var

M. Kemal ATATÜRK
ysalor

26 Ağustos 2006; 2:49:05 

cok saol reis emeğine sağlık çok güzel bir site çok güzel inceleme ve çok güzel telefon ....

"Türkçemiz Yok Olmasın"
Time2Die

26 Ağustos 2006; 10:49:02 

Arkadaşlar telefonu bugün bi aksilik çıkmazsa almaya gidiyorum. KVK mı Genpa mı hangisini önerirsiniz? Ayrıca telefonun kutusunu ilk ben açmak istiyorum daha önce açılıp açılmadığını nerden anlarım??? ve bu telefonları teknik bir problem çıktığı taktirde geri iade etme süresi yasal olarak kaç gün? Daha 2 gün geçtikten sonra bi problem olduğunda beni garantiye yollamasınlarda

M. Kemal ATATÜRK
izmirli mert

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

26 Ağustos 2006; 11:34:06 
</