Zaten maksat birşeyleri şişirmek, birşeyleri abartmak, bir şeylerin savunuculuğunu yapmak. Objektif olalım, sayfa sayısı çoğaltmak gibi bir gaye, forum amacı dışında değilmi. Objektif olalım ve Nokia bu işi yine becerememiş diyebilelim...Şu fotoları görene kadar bende almak istiyordum ama şimdi asla.
ula surda konusdurmayin adami, burasi NOKIA forumu ve N73 topigi, farkindaysaniz!
quote:
Orjinalden alıntı: Revolver40
Birkaç güne kural yenileyecez nobrain o zaman daha iyi olacak emin ol
hocam keske dünden baslasaydiniz, basimiz belalarla belaya girecek, biri gidiyo biri geliyo, neydi bu cektigimiz son 3 günde!
quote:
Orjinalden alıntı: katibim
quote:
Orjinalden alıntı: katibim
nobrain ve reis-i eagles arkadaşlara soruyorum malzeme kalitesi nasıl sizce n73'ün?kasadan arka kapaktan ses geliyormu gacırtı-gucurtu oluyormu az biraz elinizde sıkınca ve kırmızısımı güzel siyahımı?
bir sefer daha sorayım kimse görmüyor galiba;
kardes, bugün veya yarin telin negatif yönlerini de yazacam
ya arkadaşım söyleyeceğiniz iki kelime kasa kalitesi malzeme kalitesi nasıl arka kapak ses-oynama yapıyormu tuşlar ve kasanın yanları gıcırdama yapıyormu kullanırken biz bunu öğrenmek istiyoruz siz ha bire resim koyuyorsunuz
ya arkadaşım söyleyeceğiniz iki kelime kasa kalitesi malzeme kalitesi nasıl arka kapak ses-oynama yapıyormu tuşlar ve kasanın yanları gıcırdama yapıyormu kullanırken biz bunu öğrenmek istiyoruz siz ha bire resim koyuyorsunuz
Dostum yanlis anlama ama bu S.E deyilki orasi burasi gicirdasin nokianin telefonlarin 95% saglam telefonlardir kaliteli malzeme kullanilmistir.bu telde n serisinin ust sinif tellerinden oldugundan diger n serisi modelleri kadar ve hatta daha saglam bir yapiya sahip olacaktir