Hocam imageshack neden kullanmadın ki burda insanların kafasını bulandırmış oldun şu anda maalesef ?bi kaç kez bu tür olaylar oldu forumda yani fotolarda aldatmaca gibi ben sen yaptın demiyorum kesinlikle ama carismatic nickli arkadasın tespiti ört bas edilmiş yani anlicaın bende dahil olmak üzere bir çok arkadas bu telefonuın çektiği fotolara tabiri caizse hayran kaldık umarım bizi yanıltmıyosundur...
çektiim fotolarda en ufak bi hilelik yaptıysam mekanım cehennem olsun!!! bu yeterli mi?
Reis en başta güzel inceleme ellerine sağlık. Nokia'nın en iddialı telefonu N73. K800 gibi bir tel piyasada olmasa N73 alırdım zaten. CaRiSMaTiC ve Contranarya arkadaşlarımızın anlatmak istediği, forumda exif bilgisinde herhangi bir foto editörü kullanıldığı zaman farklı yorumlanabilir insanlar arasında ve bu normaldir. Acaba keskinlik mi verildi, noise mi azaltıldı gibicesinden. Genelde resimlerini eklerken resize seçeneğiyle 800x600 yap veya exif bilgisi atmayan başka bir fotoğraf küçültebilen program kullan ki başın ağrımasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolver40 -- 22 Ağustos 2006; 23:14:43 >