Ayrica nokia uzun omurl, malzemede full kalite kullanarak telefon uretir s.e ye benzemez yani 3-4 ay sonra kasasi gicirdama gacurdamaya baslamaz tuslari bozulmaz
resimler berbat + çok kötü desem kimse alınmaz heralde fotoğrafın boyutunu büyültmekle iş yaptığını mı sanıyor nokia benim w800 2 mpx olmasına rağmen daha kaliteli çekiyor
Reis kardes bir sey daha soracam video yu tam ekran olarak mi cekiyo yani yan tutum mu cekiyosun???? yarin cevaplarini bekliyoruz tabi videoyuda hepinize iyi geceler...............
resimler berbat + çok kötü desem kimse alınmaz heralde fotoğrafın boyutunu büyültmekle iş yaptığını mı sanıyor nokia benim w800 2 mpx olmasına rağmen daha kaliteli çekiyor
senin w800 un resinleri nobreinin fotolarla karsilastirdinmi??????/
senin w800 un resinleri nobreinin fotolarla karsilastirdinmi??????/
dikkat edersen bu konudaki resimlerden bahsettim dostum nobre dediğin arkadaşın resmilerinni olduğu linki verrisen onunla da karşılaştırırım ben bu cihazı almayı düşünüyordum ama bu resimlerden sonra soğudum link verirsen sevinirim
Arkadaşım eline sağlık tebrikler çok güzel bir tanıtım olmuş ama emeğinede değmiş sana teşekkürler senin ve ayrıca tüm topicteki arkadaşlarında kandillerini kutlarım. hep böyle nice kandilleri beraber kutlarız inşallah amin...
ohhh be sonunda cezam bitti Nobrain ile senin çektiğin fotolar arasında çok büyük farklar var. Lütfen "daha yeni yeni alışıyorum o yüzden kötü çıktı" de de içimiz rahatlasın 3 aydır boşuna beklemiş olmayım. Mesela Nobrainden bi resim koymak istiyorum. Ne kadar kaliteli fotolar çıkabileceğini göstermek için.
Nobrain:
Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla hiç ilgisi olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler çağdaş olmayı kâfir olmak sayıyorlar. Asıl küfür onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı İslâmların kâfirlere esir olmasını istemek değil de nedir? Her sarıklıyı hoca sanmayın, hoca olmak sarıkla değil, dimağladır.