arkadaşlar buyrun size n73 resimleri afiyet olsun... ilk resmim bir makro 2. resmim ise sigaramın külü ve pek degerli kültablam 3.resmim ise sigaram ve pek muhterem çakmagım 4. resmim ise kütahya porselenden bir tabak 5 resmim ise ahanda bizim evin bahçesi
Başka ve daha uzun bir video koyarmısınız buraya video kalitesini merak ediyorum ama biraz uzun olsun mesela 30-40 sn. gibi. Bu arada telefon oldukça hoşuma gitti
Selam arkadaşlar bnde K700i var ama artık yaşlandı biraz[2 seneye yaklaştı]Joystickte problem var ve yazılım güncellemesi için servise verdim. Artık özellikleri bana yetmiyor. Mp3 player ve dijital kameram yok bunların ikisinin yerini tutması için telefon baktım internetten w810i hoşuma gitti.Sonra teknosaya gittim w800e bakarken N72yi gördüm dizaynı çok hoşuma gitti. Çankayada BiGCep diye bir yer açılmış oraya gittim. Adam bana N73ü gösterdi.Özellikleri süper. K790i ile arasında çok tereddüt ettim ama bu forumu okuduktan sonra N73te karar kıldım ayrıca symbian da beni nokiaya çekti. Neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek w810dan N73e inşallah beni tatmin eder. Fiyatını 1000 ytl nin altında bulursam alıcam inşallah N73 Kardeşliği
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi --The BLacK HawK-- -- 12 Eylül 2006; 21:26:53 >
arkdaşlar n73 ün beyaz rengi rürkiyede varmı acaba varsa nerde var(ben ankaradayım ama neresi olursa) yoksa gelicekmi acaba ??aranızda bilgisi olan ,telefoncu olan, varsa bi el atıverin yardım edin bana
baba bu kirmizinin nesini seviyorsunuz bi anlasam.. ben de cebitte gordum hic begenmedim ya.. almak isteyenler gercek haliyle gormeden rengine karar vermeyin derim.
baba bu kirmizinin nesini seviyorsunuz bi anlasam.. ben de cebitte gordum hic begenmedim ya.. almak isteyenler gercek haliyle gormeden rengine karar vermeyin derim.