Şimdi Ara

Snapdragon 800 yongasetli bir BlackBerry telefonu benchmark sonuçlarında göründü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • Snapdragon 800 yongasetli bir BlackBerry telefonu benchmark sonuçlarında göründü





    Geçen yılın başlarında BlackBerry 10 işletim sistemi ile akıllı telefon pazarına taze bir başlangıç yapan BlackBerry, beklediği satışları yapamayınca önce ticari pazardan çekilme kararı almış, ancak yeni CEO ile birlikte alt seviye segmente odaklanarak ikinci bir fırsat elde etmeyi planlamıştı.




    Foxconn ortaklığında firmanın 200$ altında akıllı telefonlar üreteceği bilgisinden sonra benchmark skorlarında da Snapdragon 800 yongasetli bir model ortaya çıktı.




    BlackBerry'nin Ontario kod adıyla hazırladığı belirtilen modelde düz Snapdragon 800 yongasetine yer verilirken, RAM miktarı 2GB'da tutulmuş. Çok çekirdek testinden 2401 puan alan Ontario, Galaxy Note 3 ve HTC One gibi rakipleri ile benzer skorlara imza atıyor. 




    Modelde dikkat çeken ise BlackBerry 10.3 sürümü üzerinde çalışıyor olması. Bu da cihazın pazara hazırlanan bir prototip olduğu ihtimalini güçlendiriyor.




    BlackBerry tarafında şimdilik herhangi bir açıklama yok ancak kaynaklar firmanın rekabete dahil olabilmesi için Ontario amiral gemisini kısa süre içerisinde piyasaya sürmesi gerektiğini belirtiyor. Zira yılın ikinci yarısı sonrasında Snapdragon 805 ve gelecek yıl Snapdragon 810 yongasetlerinin piyasaya çıkacağı düşünüldüğünde Ontario'nun elini çabuk tutması şart. 

     

     



    Kaynak:http://vr-zone.com/articles/unannounced-blackberry-ontario-gets-benchmarked-quad-core-s800-chip-tow/71693.html







  • Bb kendi kendini bitirdi başka hiçbişey değil çokta güzeldi telefonları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oohoooo adamlar nekadar geriden geliyor. Tamam islemci iyi ama snapdragon800 mu kaldi yahu.

  • BBOS u canlandırmak istiyorsalar rekabetçi fiyat politikaları uygulamaları lazım. Yoksa zarar açıklamaya devam ederler ne yazık ki. Aç gözlü firma politikasını ne zaman bırakacak BB bilmiyorum ...

  • BIS uygulamasını tüm telefonlar için kaldırsalar tekrar kendine gelir.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geç kaldılar, daha çıkardıkları ilk bb10lu telefon en güncel sistemde ve uygun bir fiyatta olmalıydı. Ama onlar kendilerini saygın bir şirket gibi görüp hem düşük donanımlı hem de yeni çıkmış uygulamasız bir işletim sistemini fahiş fiyatlara satmaya çalıştı. Sonra da sürekli CEO değiştir.

  • Son kozlarını oynuyor hadi bakalım

  • BB'e laf atıyor adamlar ya. Adamlar sizin oyunuzu dokunuzu gizleyecekler diye bittiler. Yoksa ellerinde imkan vardı, fanatikleri vardı.. Para da vardı ki olmasaydı bile ülke onlara yardım ederdi. Lütfen biraz bilgi.

  • Blacberry rus ruleti masasında son ellerini oynuyor,modelini geciktirmeden ve kazık fiyattan sunmadan piyasaya çıkarmalı.Eğer olumlu sonuçlar alırlarsa ve bellerini doğrulturlarsa,belki yeniden üst model deneyebilirler.

  • BB10 işletim sistemini beğenmiştim ama cihazları bekleneni vermedi. Piyasada yarışabilecek cihazlar çıkarırsa iyi olabilir.

  • bu saatten sonra zor

  • z10 ilk çıktığında hatırlıyorum 1950 tl dedi telefoncu yuh yani sıfır işletim sistemini bu fiyata çıkarırsan kimse yüzüne bakmaz tabi yapsaydı 1200tl o zaman patlardı 2000tl ye satılan s4 htc one xperia z lerin yanında

  • Önce adam gibi pil koysum. Blackberry Z10 u olan bir arkadaşım var. Adamı iş yerinde ne zaman görsem telefon bütün gün şarjda. Bir yere gidiyoruz. Adamın şarjı hep az. Tamam, çok fazla mesaj atıyor, ondan da kaynaklanıyor ama 1800mAh pil falan komik yani. Bugün, günü kurtaracak bir telefonun pili 3000 in altında olmamamalı.

    Veya General Mobile Discovery Elite modelindeki gibi, ekranı büyük olacaksa, düşük güç tüketen bir ekranı olmalı. O konuda taktir ettim. Elite'in ekranı LTPS olduğu için az güç tüketecektir. Az da ısındığı için pil ömrünü olumsuz yönde etkilemeyecektir...

  • Full dokunmatik ekran olsa bile Blackberry alttaki trackpad ve menü ve arama cevaplama ve son verme butonları bırakmamalı

  • BlackBerry windows phone işletim sistemiyle devam etseydi yoluna bu halde olmazdı çok yanlış yaptılar.

  • BB mi o ne ? He şimdi hatırladım klavyeli olan

  • BB özelleştirilmiş bir android arayüzüne geçerse kendini kurtarabilir. anlamsız inadın manası nedir anlamış deilim. klasik bb arayüz öğeleriyle androidi harmanla koy cihaza...

  • Kabullenin kardesim snapdragon 800 bile eskidi. 805 810 lar konusuluyor artik.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: eren15935

    Kabullenin kardesim snapdragon 800 bile eskidi. 805 810 lar konusuluyor artik.

    Nasil bir kafadir bu?
    805 bile piyasada yok anca konusuluyor ve mayis gibi cikacagi soyleniyor.
    800 hala snapdragon'un en guclu SoC'u ve daha yillarca tum oyunlari acma kabiliyetine sahip ille de en son cikani mi almak zorundasiniz?
    Nasil bir acgozluluktur bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birader iyi oku anlamaya calis. Adamlar eskitti diyorum ben. Her yeni cikan super oluyor ucuyor kaciyor. Sora biraz satis yapildimi bi sonraki urunu dillendirip eskisini yerin dibine sokuyorlar. Yeni urun gelecekse yeni islemciyle gelmeli diyorum ben. Bu piyasada rekabetci urun yapip en tepeye oynamak istiyorsan varsan eger bu yarista en son teknoloji urununu kullanacaksin. Eskidi almanyin diyen yok. G2 var bende 2 sene kullanmak var planimda. Sol tarafindan kalktin heralde bu sabah?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 12 Şubat 2014; 10:34:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.