bunu benimde öğrenmem lazım yaaa... ben genelde ortalıktan kaldırmak için vinrar ile sıkıştırıp rar şifresi koyuyorum ama sıkıştırmadan ve tek kullanıcı tanımlı bir makinada programsız şekilde nasıl şifreleriz acaba...
illede program gerekliyse adını ve mümkünse linkini verebilirseniz sevinirim... bir iki kurcalamayla şifresi geçersiz kılınabilecek yada başlangıçta çaılşması engellenerek falan klasöre erişimi mümkün hale getirebilecek basit programlar olmasın lütfen...
BU RUH BU BEDENİ, BU BEDEN BU RUHU BEĞENMESE BİR ARADA KALIRMIYDI YILLARDIR
yaw ne ugrasıyonuz klasorlerı gızlı yapın daha sonra onları da araçlardan gızleyın olsun bıtsın pc den anlamayan bırıs onu yapmayı akıl edemez zaten kımse onu kurcalamaz yaa en ıyısı bu ben bu yontemı kullanıyorum
barbar klasör kilidi olacaktı prgramın ismi.ben bi kac senedir kullanıyorum muhtesem bi program.yalnız yeni bi windows kuruldugunda programı kuran kişi istedigi sifreyi girerek acabiliyor.yani yeni windows kurana kadar guvenli
yaw ne ugrasıyonuz klasorlerı gızlı yapın daha sonra onları da araçlardan gızleyın olsun bıtsın pc den anlamayan bırıs onu yapmayı akıl edemez zaten kımse onu kurcalamaz yaa en ıyısı bu ben bu yontemı kullanıyorum
atıyorum msn konuşmalarımı ve aldığım resimleri falan bilgisayarıma kaydediyorum ama benden başkasının bu klasöre ulaşmasını istemiyorum... klasör gizle diyorsun ama msn de hangi klasörün kullanıldığı kabak gibi meydanda bunu nasıl halledicez...
quote:
barbar klasör şifreleme 4.0
nerden buluruz ve güvenliği nasıl... işe yarıyormu gerçekten
barbar klasör kilidi olacaktı prgramın ismi.ben bi kac senedir kullanıyorum muhtesem bi program.yalnız yeni bi windows kuruldugunda programı kuran kişi istedigi sifreyi girerek acabiliyor.yani yeni windows kurana kadar guvenli
ozaman şifreyi reg kayıtlarında tutuyor diyebiliriz sanırım... ve budurumda bulunması pek de zor olmaz sanırım...
arkadaşlar ben klasörlerimi profesyonel kullanıcılara karşı gizlemek istiyorum....