Klasör şifreleme (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım

cyta -> Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 0:57:10)

Winxp de nasıl klasörü şifreleriz.

unsal2003 -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:06:10)

bunu benimde öğrenmem lazım yaaa... ben genelde ortalıktan kaldırmak için vinrar ile sıkıştırıp rar şifresi koyuyorum ama sıkıştırmadan ve tek kullanıcı tanımlı bir makinada programsız şekilde nasıl şifreleriz acaba...

illede program gerekliyse adını ve mümkünse linkini verebilirseniz sevinirim... bir iki kurcalamayla şifresi geçersiz kılınabilecek yada başlangıçta çaılşması engellenerek falan klasöre erişimi mümkün hale getirebilecek basit programlar olmasın lütfen...

XFREESTYLER -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:09:12)

http://dl.filekicker.com/nc/file/130083-0M78/folder-lock-gg.exe

unsal2003 -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:11:59)

nedir bu??? bir açıklama yazabilirmisin acaba... yanlış anlama ama tıklar tıklamaz bir açıklama yazısı dahi görmeden yükleme sayfası açan liklerden pek hoşlanmam da...

ademco -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:12:18)

yaw ne ugrasıyonuz klasorlerı gızlı yapın daha sonra onları da araçlardan gızleyın olsun bıtsın pc den anlamayan bırıs onu yapmayı akıl edemez zaten kımse onu kurcalamaz yaa en ıyısı bu ben bu yontemı kullanıyorum[:'(][:'(]

zekk -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:12:58)

barbar klasör şifreleme 4.0 [:'(]

SimoneKSK -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:14:57)

quote:

Orjinalden alıntı: zekk

[:'(]

barbar klasör kilidi olacaktı prgramın ismi.ben bi kac senedir kullanıyorum muhtesem bi program.yalnız yeni bi windows kuruldugunda programı kuran kişi istedigi sifreyi girerek acabiliyor.yani yeni windows kurana kadar guvenli [8D]

unsal2003 -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:16:41)

quote:

Orjinalden alıntı: ademco

yaw ne ugrasıyonuz klasorlerı gızlı yapın daha sonra onları da araçlardan gızleyın olsun bıtsın pc den anlamayan bırıs onu yapmayı akıl edemez zaten kımse onu kurcalamaz yaa en ıyısı bu ben bu yontemı kullanıyorum[:'(][:'(]

atıyorum msn konuşmalarımı ve aldığım resimleri falan bilgisayarıma kaydediyorum ama benden başkasının bu klasöre ulaşmasını istemiyorum... klasör gizle diyorsun ama msn de hangi klasörün kullanıldığı kabak gibi meydanda bunu nasıl halledicez...

quote:

barbar klasör şifreleme 4.0

nerden buluruz ve güvenliği nasıl... işe yarıyormu gerçekten

unsal2003 -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:20:01)

quote:

Orjinalden alıntı: simonee

quote:

[:'(]

barbar klasör kilidi olacaktı prgramın ismi.ben bi kac senedir kullanıyorum muhtesem bi program.yalnız yeni bi windows kuruldugunda programı kuran kişi istedigi sifreyi girerek acabiliyor.yani yeni windows kurana kadar guvenli [8D]

ozaman şifreyi reg kayıtlarında tutuyor diyebiliriz sanırım... ve budurumda bulunması pek de zor olmaz sanırım...

arkadaşlar ben klasörlerimi profesyonel kullanıcılara karşı gizlemek istiyorum....

SimoneKSK -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 1:24:40)

http://www.tam indir.com/program/6071/FineCrypt_9.1.htm#

bu programı dene bi.profesyonel deniyor.acıklamalara bakılırsa yararlı bi programa benziyor.arastırmaya devam ediyorum ben.guzel bişi bulursam eklerim

edit:

PGP desktop bu programın sifresini unuttugun anda sen hicx kimse bilgileri geri alamıyormus.bu nedenle uretici firma mahkemelikmiş

kaynak:forum.donanimhaber.com [8D]

axor200 -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 11:26:05)

Arkadaşlar bende Klasör şifrelemek için Winrar'ı öneririm.Hem daha az yer hemde Şifrelemiş oluyorsun....

[sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif]

aarenaa -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 11:28:19)

bende Ashampoo Privacy Protector 2005 programını öneririm[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][sm=s19.gif][sm=s18.gif]

..::SU::.. -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 12:28:43)

quote:

Orjinalden alıntı: axor200

Arkadaşlar bende Klasör şifrelemek için Winrar'ı öneririm.Hem daha az yer hemde Şifrelemiş oluyorsun....

[sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif][sm=s15.gif]

Bir kaç gb'lık dosyaları rar lamay düşünmüyorsun heralde

..::SU::.. -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 12:30:59)

quote:

Bu programı benim lisedeyken arkadaşım yazmıştı. Hatta 2 arkadaşlar yapmışlardı galiba. Güzel yapmışlar tavsiye ederim.[:'(]

XFREESTYLER -> Cevap: Klasör şifreleme (19 Ağustos 2006; 12:35:51)

quote:

Orjinalden alıntı: unsal2003

nedir bu??? bir açıklama yazabilirmisin acaba... yanlış anlama ama tıklar tıklamaz bir açıklama yazısı dahi görmeden yükleme sayfası açan liklerden pek hoşlanmam da...

Folder Lock. Birzamanlar denedim ve memnun kaldım fakat deneme versiyonu olarak çalışıyodu. Şimdi crackleri çıkmıştır.

Ben kendim Winzip in 256bit AES şifrelemesi ile kullanıyorum..Ama çok uğraş gerektiriyo bence.. Fakat tam şifreliyo ;)

unsal2003 -> Cevap: Klasör şifreleme (20 Ağustos 2006; 21:23:34)

quote:

Orjinalden alıntı: simonee

http://www.tam indir.com/program/6071/FineCrypt_9.1.htm#

kardeş verdiğin linkte foto upload programı indiriyor...

ama sanırım sorun linkte değil çünkü sitedede şifreleme programı diyor ama indirmeye başladığında foto upload programını indiriyor ... [sm=s20.gif]

_CONCİNNA_ -> Cevap: Klasör şifreleme (20 Ağustos 2006; 22:16:41)

Klasörü ziple ve bunu yaparkende şifre yaz sonra aslını sil. İşin olduuğunda açar işini görür sonra tekrar silersin. Geri donüşümdende silmeyi unutma[:D]

ultraersan -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 0:44:13)

yada sistem dosyalarına sakla walla ben oyle yapıyorum
suana dek kimse bulamadı [:'(]

f.e.a.r -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 0:49:20)

quote:

Orjinalden alıntı: aarenaa

bende Ashampoo Privacy Protector 2005 programını öneririm[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(][sm=s19.gif][sm=s18.gif]

Aynen Kardeşim BEn bunu Kullanıyorun Kur Programı çalıştır şifreni gir çık programdan şifrelicen dosyaya gel sağ tuş şifrele de olsun bitsin[:'(]

bilalilhan86 -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 0:55:16)

bi ara dosya bekçisi diye bi program kullanmıştım... fena değildi...

enemyof -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 4:38:49)

pc security diye görünen bir program kullanıyorum... tavsiye ederim...

slayt75 -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 7:40:10)

NTFS bölümleri, bilgilerin şifrelenmelerine imkan tanırlar. Ancak bunun için menüler arasında uzun bir gezinti yapmanız gerekebilir. Ancak bunun yerine dosya ve klasörlere ait nesne menüsüne yeni bir komut eklemek çok daha kolay olacaktır.

Bunun için “HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced” anahtarını bulun. Burada yeni bir DWORD değeri oluşturup “EncryptionContextMenu” adını verin ardından değerini “1” yapın.

nocturneox -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 10:55:00)

quote:

Orjinalden alıntı: slayt75

NTFS bölümleri, bilgilerin şifrelenmelerine imkan tanırlar. Ancak bunun için menüler arasında uzun bir gezinti yapmanız gerekebilir. Ancak bunun yerine dosya ve klasörlere ait nesne menüsüne yeni bir komut eklemek çok daha kolay olacaktır.

Bunun için “HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Cur rentVersion\Explorer\Advanced” anahtarını bulun. Burada yeni bir DWORD değeri oluşturup “EncryptionContextMenu” adını verin ardından değerini “1” yapın.

bunu yapınca klasöre sağ tıklayınca şifrele diye bir komut çıkıyor. şifreleyince tekrar nasıl açılacak. erişilemiyor diyor.

fatihto -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 13:19:53)

lockfolder die bi program var, ben onu kullanıyorum, hger sarı klasöre'ün sağ tıklandığında yeni bi menüsü oluyor "lock folder" die, yalnız demo sürümü var internette, sadece 4 klasörü şifreliyor.. ama bana yetiyor en önemlileri kullanıyorum.. [:D]

slayt75 -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 13:35:01)

sağ tıklayıp şifre çöz tıklaman gerekli

orsan -> Cevap: Klasör şifreleme (21 Ağustos 2006; 22:33:06)

arkadaşlar ben Cryeptainer LE programını kullanıyorum ve memnunum bu program gizlemek istediğiniz şeyleri bir sanal çıkarılabilir disc yaratarak orada saklıyor yani siz programı kapattığınızda sakladığınız şeylerde kayboluyor çık guzel bişe ama tek soru sakladığınız şeylerin belirli bir boyutu geçmemesi lazım...[sm=s18.gif][sm=s18.gif][sm=s18.gif][sm=s18.gif]

nocturneox -> Cevap: Klasör şifreleme (22 Ağustos 2006; 17:21:54)

ben "hide files and folder" kullanıyorum (kırık). tamamen saklama yada parola korumalı görünür klasör/dosya yapabiliyorsunuz.
sakla seçeneğini kullanırsanız başka programlar da göremiyor, örneğin foto görüntüleme programları gizli dosya/klasörleri göstersin diye ayarlanmış bile olsa gözükmüyor. parola korumalı yaparsanız klasör/dosya ya tıklanınca şifre soruyor.
ayrıca start menu haricinde hiçbir yerde / sağtuş tıklandığında vs herhangi bir menüde falan belli olmuyor. start menu deki ismini değiştirp donatılar içine falan atarsanız böyle bir gizleme/şifreleme programı kullandığınızdan bile kimsenin haberi olmaz. (ancak program ekle/kaldır da gözüküyor). format atarsanız (birden fazla harddisk varsa) D'de ki klasörlerinize sakla/parola korumalı seçeneği kapatın, öyle atın. programı C ye tekrar yükleseniz bile D'deki saklanmış/şifrelenmiş dosyalara erişeMEZsiniz. böyle bir durumla karşılaşmış biri olarak belirteyim.

°°°BeBe°°°Ruhi°°° -> Cevap: Klasör şifreleme (22 Ağustos 2006; 17:52:24)

ALIN SIZE SIFRELEYICI KOLAY BIR PROGRAM 500 KB LIK BISEY DIL TÜRKCE
buradan indir

°°°BeBe°°°Ruhi°°° -> Cevap: Klasör şifreleme (22 Ağustos 2006; 17:55:51)

unutmusum araya hemen-paylas

:::SpyNet::: -> Cevap: Klasör şifreleme (22 Ağustos 2006; 18:53:53)

[image]http://www.ashampoo-root03.com/ashampoo.com_images/img/1/frontend/img/products/0404/en/privprot05_en.jpg[/image]

Türkçe Destekli

http://www.ashampoo.com/internet/download/0404/ashampoo_privacyprotector_2005_se.exe

mamutkaya -> Cevap: Klasör şifreleme (26 Temmuz 2007; 12:07:23)

trialmidir bu program ayrıca ağdan girersem şifre istermi

savasserter -> Cevap: Klasör şifreleme (12 Ekim 2007; 15:52:47)

Merhaba arkadaşlar;
Folder Guard Xp adında klasör şifreleme programı kullanıyorum. Bu program şifreli klasörler tıklanınca şifre soruyor, doğru cevap verilirse klasör açılıyor. Buraya kadar sorun yok ,fakat ağ üzerinde klasöre erişmeye kalktığınızda şifre sormadan doğrudan windows bu klasöre erişemiyor gibi bir hata mesajı veriyor.. Benim istediğim aynı olayı ağ üzerinde de yapması. Yani ağ üzerinden klasöre erişilmeye çalışıldığında da şifre sorması doğru yanıt verilirse klasörün açılması. Bu özelliğe sahip şifreleme programı bilen varmı arkadaşlar?

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.703125