bir arkadaşımın bilgisayarındaki iki tane rw ile bana hava atıp duruyordu ona sinir bende ik tane lg rw aldım orjinaliyle birlikte 3 tane oldular ama ikisini çalıştıra biliyorum her üçünüde çalıştırmanın bir yolu varmı acaba ?
banada söyle güzel bir fikir verecek arkadaşlar aranıyor
banada yardım edin
Kasa modifiyenin ilk adımı olduğunu düşündüğüm ve farkı en çok farkettiren olay yan kapağa açılacak penceredir. Çalışmaları bu yönde sürdürebilirsiniz. Yan kapak pencere olduktan sonra zaten kasa içinde türlü değişimlere gitmek mümkün olacaktır.
Core2Duo 2160@3060(9*340)mhz //Big Water 735//Asus P5B DELUXE WI-FI //Sapphire X1800XL //2*1Gb OCZ Platinum DDR2 800@1060Mhz//160 Gb Seagate 8mb cache sata2+80Gb Seagate //Philips 170X6FB LCD//Ev Yapımı Feel! Tıkla //LG Dvd-rw//Philips cd-rw//Lc POWER 550Watt//HP 1315 All in one//Creative Megaworks THX550 5+1//Creative Audigy2ZS //Logitech Momo Racing Force//
arkadaşlar haklı camsız kasa düşünülemez sonra artık istediğin renklerde ışık da taktınmı
hepsi kolay ışıkları bile hazır ama bu pencere konusunda kapağı heba etmekten korkuyorum hazır kapak varmıdır bilmiyorum ama varsada ben kendim yapmak istiyorum benim bu konuda yardıma ihtiyacım var
arkadaşlar haklı camsız kasa düşünülemez sonra artık istediğin renklerde ışık da taktınmı
hepsi kolay ışıkları bile hazır ama bu pencere konusunda kapağı heba etmekten korkuyorum hazır kapak varmıdır bilmiyorum ama varsada ben kendim yapmak istiyorum benim bu konuda yardıma ihtiyacım var
kapagı kestırıp oraya cam veya plexı koyabılırsın onlarıda vida vya slikonla tutturabılırsın
beyler benim kasamın modlama yapılamayacak dandik bir görüntüsümü var neden kimse yorum yapmıyor modlamaya uygun deyilse söyleyin uygun bir kasa alıp onun üstünde çalışıyım...
beyler benim kasamın modlama yapılamayacak dandik bir görüntüsümü var neden kimse yorum yapmıyor modlamaya uygun deyilse söyleyin uygun bir kasa alıp onun üstünde çalışıyım...
valla bu iş tabirle olmaz kendın bişiler bulacaksın sen once bunda aliştırma yap sonra yenı bı kasa alıp tecrubeyle devam edersın sen hiç bişi yapmıyosun yorum beklıyosun eee